Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Szeretnék játszani multiban, de nem külhoniakkal és nem pro játékosokkal. Teljesen kezdő vagyok, eddig csak AI ellen játszottam, szóval tényleg nagyon alap játékost/játékosokat keresnék és nem olyat, aki elcibálja a számat és azt sem tudom mi van
Biztosan van itt olyan fórumtárs, aki még csak most kezdi. Privát üzenetben írjon aki úgy gondolja kellőképpen kezdő játékos. Általában délutánonként, esténként tudnék játszani.Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Biztosan van itt olyan fórumtárs, aki még csak most kezdi. Privát üzenetben írjon aki úgy gondolja kellőképpen kezdő játékos. Általában délutánonként, esténként tudnék játszani.