Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz szilva01 #30071 üzenetére

Nem vagyok egy nagy terran szakértő (inkább szenvedni szeretem látni őket zergként), de pár apróság:
    - nem dolgozó SVC = erőforrásveszteség: volt párszor, hogy több másodperc álldogálás után kaptak parancsot
    - elején picit késett a mule: kevesebb kavics a legelején. Sokat nem számított, de amint van elég energia mehet is a mule kapásból.
    - felgyűlő kavics: 6-800 kavics az elején elég sok. Simán húzhattál volna belőle+1-2 barakkot és korai CC-t
    - folyamatos gyártás: nem húztad folyamatosan az svc-ket és nem is gyártottál folyamatosan szerintem. Nem baj ha sok az SVc. Ha kész az exp, akkor hamar fel tudod tölteni :)

Ahogy láttam nem volt valami fix elképzelésed mit akarsz és mikorra.Factoryval csúsztál, csak egy barakkod volt végig, nem techeltél marine fejlesztésre se (az sok pluszt adhat). Akkor támadtál amikor épp rádtört az ötlet a scanek meg csak röpködtek mindkét oldalra (mondjuk nem tudm: ez lehet a tvt sajátsága).

Ha nincs pontos terved mit és mikor is akarsz akkor később (is) szívni fogsz. Az nem olyan nyerő ha nem erősíted a gazdaságod, de cserébe legalább a sereged gyenge és nincs is meg extrém korán (azaz se macro előnyöd, se timing attackra erőfölényed nincs, se nem rusholsz). Picit még gyakorolni kell. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés