Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Feladom,én feladom!

-
ADAM1337
nagyúr
Érdekes ahogy olvasom a hsz-eket.
Nekem speciel semmi bajom nincs vele. (3870x2-n 1920-ba szépen elfut 40-60fps-el)
Map bugok sincsenek és a crossfire is megy.(Már kitoltam az egészet.) -
Dictator^
veterán
válasz
pincehely
üzenetére
a mentéseket nálam se jegyzi meg, csak akkor ha ingame vagyok, és onnan loadolok... ha kilépek a játékból, visszalépés után a load, az autosaves ponthoz rak vissza..
lehet hogy a win7 64bit hibája, de én is ebbe szenvedek.
viszont pozitív, átvittem a gamet, meg a 3 bonus missiont is
-
vergilx
őstag
huuu de felbaxt@ az agyam ez a qrv@ játék mindjárt törlöm a p***ába!!faxér nem tudja megjegyezni a mentéseket,meg a faszér tölti annyit azt a kurva menüt is!!!

-
madgie
titán
-
$p@rr0w
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ott a smiley csak vicceltem te, Somydemy valamit félregépelt, én meg írtam hozzá jelentést, te meg elhitted?

-
$p@rr0w
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
estelettem: Mikor valaki nappaliból átmegy a hálószobába mert esteledik. Vagy a belső órája jelez hogy esteledik akkor mondhatja hogy estelettem. Illetve ha eddig világos volt, és valami miatt elsötétedett az elméje akkor is mondhatja hogy estelettem.

-
Arnold2
őstag
Wow wow wow. Én erről a játékról teljesen el is feledkeztem. Ha most nem látom meg a topicot akkor talán ki is marad. Viszont látom, hogy 2 DL DVD? Azta. Mennyit tesz fel? 20 gigát?
Ú már várom, hogy játszhassak vele!Jelent valami extrát hogy Ultimate Sith Edition (tehát pl ez a CE neve amiben extra itemek vannak), vagy ez a játék becsületes neve?
-
madgie
titán
Win7 alatt szerteszét fagy a lelkem, akármilyen kompatibilitást adok neki

-
Rambovits
senior tag
-
pincehely
addikt
Sajnos vége:'(
Pedig nagyon nagy élmény volt! -
Somydemy
senior tag
válasz
pincehely
üzenetére
megoldódott?
mi volt a gond?Mert nekem ugyan így néha rettentően beszaggatott, aztán közben figyeltem a memóriát, és kiderült elfogyott a 2gb, szóval nálam megoldódott avval, hogy vettem még 2gb-ot.
win7 32bit, és röhej, mert nekem ez volt az első játék amin nem volt elég 2gb ram -
Dictator^
veterán
üdv, remélem valaki hamarosan tud válaszolni..
végigjátszást nézem már mert egyszerűen ez egy fos:
Star Wars: The Force Unleashed-Imperial Raxus Prime Part 5/6 itt tartok, forceal kell a star destroyert lebasznom, az első 5 körig normálisan beállt zöldre, mostmeg nem megy be zöldre a cucc , folyamatosan azt irja huzzam le az egeret amikor már zöld, és megint átvált pirosra.. elég fos ez a game pc-n egérrel és billel..
valami megoldás rá?
mert kb sztem kerek 1 órája nyomom, mindig feltolom középre, beáll zöldre, majd egért mutatja huzzam le, megcsinálom addigra megint piros lesz közbe tartom középen, és jönnek a fighterek és megy minden előről..
-
pincehely
addikt
Hogyan kell kinyírni azt a nagy lépegető robotot az űrhajón?
-
pincehely
addikt
Megoldódott végre!
-
pincehely
addikt
Légyszi segítetek,mert márkezdzagyamra menni, hogy nem tudok továbbjutni egy résznél..
Lehet,hogy a tuningot nem szereti? -
pincehely
addikt
Miért van, hogy egyes részeknél elkezd szaggatni, majd kibával kidob az asztalra?
Windows 7 64 bit home premium. -
MmDorian
őstag
tök jó, hogy elakadtok, én is inkább elakadnék, de nekem föl se megy, mert b*zi(följebb le van írva)
Valakinek nincs ötlete ? -
dokee78
félisten
Ne idegeskedj,tartogasd a csillagrombolós pályára.
Ahol te jársz,megmondom őszintén nem emlékszem már.
De az elején talán bele kell áramozni abba a kéken pulzáló akármibe és még 3 lesz szétszórva.
Persze a láva közepén itt-ott lesz platform amit az erővel ki tudsz emelni és közlekedhedsz rajtuk. -
Somydemy
senior tag
-
dokee78
félisten
A szopógép uralkodót,hogy kell legyalázni?
-
Somydemy
senior tag
valaki segitsen.
azt hiszem 3. pálya.
elakadtam.
vannak a bolygón a lávaszerüségek között hajtóművek, de nem tudom mit és hogy csináljak.thx -
infectedmann
őstag
válasz
infectedmann
üzenetére
Nah sikerült csak lezúzni Palpatine -t

-
infectedmann
őstag
Lehet spoiler úgyhogy VIGYÁZAT, de muszáj kérnem egy kis segítséget.
Az Uralkodót hogyan kell "legyőzni"? Egyszerűen hiába ugrálok összes vissza mindig hozzám vág valamit. Sehogy sem lehet ezeket a támadásokat kivédeni tehát úgyis hamarabb öld meg mint ahogy én őt legyőzném.
Spoiler veszély vége.
-
dokee78
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
joi29
őstag
-Eddig nem sok jót hallok róla, épp ezért még mielőtt pálcát török felette,
szeretném kipróbálni.
-Létezik link a demójához, egyáltalán van demója? -
-
philoxenia
MODERÁTOR
zalika, Csokicsibesz, pincehely figyelmeztetlek Benneteket, a warez tilos az oldalon!
pincehely visszaeső volt, harmadik eset, egy nap ban.
bagyulajuve és dokee78 ne használjatok ilyen szavakat a Fórumon, ha lehet....
-
A linkelt képek alapján jól látom, hogy ez is egy olyan átirat, amiben le van fixálva 30 FPS max értéknek és előre be van állítva fixre a grafikai részletesség (ami nem módosítható) ?
-
dokee78
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Tényleg ** pálya,de meglehet csinálni ha gyorsan el tudod találni a Tie Fightereket vagy mi a nevük.
Mondjuk még nekem sem jött össze,de már nem idegesítem magam vele.
MmDorian:Mégis mivel szedted le?Kitörölted a mappáját?
Uninstallálni kéne kézileg vagy pl. a Revo uninstallerrel.[ Módosította: philoxenia ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
ez egy ** játék
: egyszerűen képtelenség az egérrel olyan gyorsan irányítani azt a rombolót[ Módosította: philoxenia ]
-
bagyulajuve
addikt
Nem tudom kinyírni az birodalmi rombolót, pedig már egészen jól lehoztam a föld közelébe, de egyszerűen olyan hamar jönnek a tájfálytörök, hogy nem tudom bevégezni. Iszonyat nehéz irányítani, valakinek tipje?
köszi -
Sh4rKy
senior tag
7900GS -t már tényleg nem támogat a játék?
azt írja, hogy DX9-es kártya kell neki de a támogatott kártyánál a minimumnak 8800-ast jelöl meg
van értelme beszereznem a játékot vagy sem?
-
athomi
veterán
igénytelen konzolos átirat, éljen!
amúgy maga a játék sem egy nagy szám, konzolon sem dícsérték agyon -
Zebu
addikt
Valóban vannak benne bosszantó bugok.
Akkor ment el a kevem tőle, amikor a 2. pályán a főellenséget éppen kinyírtam volna, amikor felrepült és beakadt egy falba. Itt levittem az energiáját 0-ra a villámokkal, de semmi nem történt..... Kezdhetem előről gyilkolni.

Amúgy szerintem hangulatos, bár az irányítás kicsit furcsa, egérrel nem nagyon tudtam hajigálni a tárgyakat, sosem találtam meg a megfelelő irányt....
Gamepaddal már jobb a helyzet és egy Xinput emulátorral még rezeg is a Rumblepad!

-
onereborn
tag
Hááát! A Star Wars Jedi Knight igaz h q3 motor, de sokkal jobb volt! Erről ennyit! Nem jók a kamera állások, meg a mozgások... igazán gyerek játéknak készült! jah gugolás miért nincs benne? meg mint a tomb raiderbe ha már 3rd, akkor lehetne iylen kapaszkodás lehetőség a szirteken (nem mondom, h assasioncreed legyen). ..az effektekről nem is beszélek ...

saját vélemény!
-
dokee78
félisten
Mi a trükkje a piros Jedi ku**a megölésének?
-
gtamate2
veterán
úgy látom akkor nem éri meg (letölteni azt a 15gigát) megvenni a játékot, ez a SW téma is kezd már rókabőr lenni vagyis már rég az de szívesen játszanék vele mert a film tetszett.
-
MmDorian
őstag
Valaki nem tudja megaszondani, hogy hogy lehet lelépni a szemétlerakóból dzsabbánál ?
-
Scholes9
nagyúr
Úgy tünik nem vagyok képben, ez nem ua. mint ami konzolon van? Mert amikor volt még Boxom akkor toltam a játékkal és az tetszett is.
-
$p@rr0w
őstag
Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat: hosszú-hosszú telepítési idő, optimalizálatlanság, a grafika sem indokolja a gépigényt, átgondolatlan irányítás, de azért közel sem annyira vészes mint mondjuk a Resident Evil 5, vagy a Dead Space aki ezekkel bírt játszani annak ez nem lehet zavaró. A játék maga egy teljesen lineáris, azt kell mondjam "csőben" játszódó hack 'n slash TPS. Lehet ugyan fejleszteni a tulajdonságokat, de ezen kívül kimerül a játék a harcokban. Az AI pedig nem buta, hanem egyszerűen bugos, többször találkoztam olyan ellennel aki egyszerűen csak megállt és campelt, csak akkor csinált vmit amikor közvetlen közel értem nyugodtan ölhettem a társait mellette, mint az akciófilmekben kivárta a sorát. Mindezekkel együtt kimondottan rossznak nem nevezném, de a Jedi Knight, vagy a Kotor szintjét nem üti meg, egyszerűen csak közepes, esetleg ha valami csoda folytán egy patchben javítanának az optimalizáláson...
-
bAtt001
addikt
Mondjuk amikor szintet lépsz akkor kapsz ilyen pontokat amiket új képességekre és a karakter erősebbé tételére tudsz elkölteni.
Nekem a látvánnyal nincs bajom, de a karakter irányíthatósága harc közben szerintem borzalmas, ez felróható annak hogy a játék egy konzolátirat. Olyanra tudok gondolni, mint a GTA4 esetében, hogy na annyit sírtak adjunk nekik valamit. Másodszorra is tapasztalhatjuk, hogy ez így nem működik. -
Terentius
őstag
Hát a játék megközelíti a GTA4-et optimalizálatlanság terén!Az aláírásban szereplő géppel 1280x1024-ben max 30 FPS!Szégyen,főleg hogy nem egy crysis a grafika.
-
Kelvin
őstag
A játék olyan lesz mint a KOTOR vagy 'mész és gyilkolsz' csak? Az az Hack & Slash vagy rpg?
-
luw2win
őstag
Kb 1 óra hosszán keresztül telepítette....
A gépem meg nem is elavult, ha ugy nézzük, szóval gyorsabban fel kellett volna hogy telepítse
-
bAtt001
addikt
Anno amikor láttam videókat nagyon sajnáltam, hogy nem készül el pc-re. De hát csak csak gondolnak a pc-s rajongókra is.
Már csak a gépigénytől félek, mert igen magasak az elvárásai. De azért reménykedem hogy sikerült optimalizálni
-
$p@rr0w
őstag

Végre egy fénykardozós játék TPS nézettel PC-re és ezúttal a rossz oldalon harcolhatunk. Kevesebb mint egy hét az észak amerikai megjelenésig, itthon december 17.-től lesz hivatalosan elérhető.Itt egy friss videó a PC-s verzióból.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Néztem, hogy jött nekem válasz, azt ennyi.

Vagy csak én vagyok ennyire fantáziátlan, hogy az általad kitalált szóról foggalmam sem volt, hogy mit jelent? Bocs, nem ez volt az előző hsz célja, azt hittem valamit elírtál és véletlenül nem értem...