Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Konfigos
őstag
válasz
Zemanov
üzenetére
Ez igaz,ha a skillt nézed akkor az,mert epicbe azt hiszem 55 vagy 50,de nem a skill a lényeg a partgennél hanem a crtd,pl nekem 298skillem van de 160% crtd kb,és sokkal jobb mint 400-430 skill meg az átlag 100% crtd.De ha nem hiszed nézd meg milyen kevés dmg-t növel egy plusz konzol ami 38 skill kb,utána meg nézd meg mi történik ha leveszel mondjuk 2 konzolt és a helyére crtd növelőket teszel.A lényeg amikor szettet választasz akkor nem azt kell nézni hogy melyik ad több skillt,csak adjon rá azért,utána már a setbonusz adottságait kell nézni.
Scryer egyébként tényleg nagyon jó hajó hozzá,de azért sokat segít ott maga a mastery traitje is,de szerintem a wells még mindig überelhetetlen ha sci kariról van szó,bár ez az új temporal dread is nagyon érdekes,nem véletlen olyan drága hiába lobis,éjjel 400m körül volt,bőven túlszárnyalta az astikát is ami a legkapósabb lobis hajó volt eddig talán.
-
Plata
félisten
válasz
Zemanov
üzenetére
Annak idején mikor kijött a DR pack,és ugye benne volt scryer meg dauntles,és más sci hajó nem volt,inkább játszottam T5 hajókkal minthogy azokat a rondaságokat használjam.Asszem 1-es mastery szintig jutottam a Scryer-el,dauntles-el meg kb fél mastery szintig.

Aztán jött a többi Sci hajó és megoldódott a dolog.De ezeket azóta sem vettem elő,max admiraltyban. -
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Zemanov
üzenetére
nem biztos, ez még csak tipp, de két elég jó támpontja van.
a lény, amelyik SPOILER "eltűnt az időben" elég hasonlóan nézett ki mint ahogy a gömbépítőket mutatták a sorozatban
STOwikin szerepel egy ilyen az upcoming content szekcióban: Players will witness the origin of a canon "enemy" not yet featured in STO -
Lanny
aktív tag
válasz
Zemanov
üzenetére
Mekkora fordulópont lenne, ha befuccsolna a temporális behatolás, de helyette megjelennének azok a civilizációk, amik legyőzték az iconiaiakat 200000 évvel ezelőtt és most a segítségünkre sietnének...
Ha lenne időm és türelmem szívesen megcsinálnám ezt a küldit a pályaszerkesztőben, nagyon fasza lenne!
-
Plata
félisten
válasz
Zemanov
üzenetére
Na nemá,azok undik.

Inkább lázadjanak fel az orioni rabszolganők,és harcoljunk ellenük.
Mellesleg kiderült hogy a feltevésem nem jó,elite fokozaton inkább szarabbul lopnak a Talaxi boffjaim.
Voltam elite patrolokon,elite stf-en,az eredmény siralmas,szürke zöld cuccot lopnak,igaz mintha sürübben lopnának,valszeg azért mert nehezebben halnak meg a tetvek és többet tud belőle lopni.De advanced patrolon sokkal jobb a lopás,ott bőven jön kék is.
Még arra a sunyi feltevésre gondoltam,hogy a másik lopós hajómra is veszek talaxi boffot,és kipróbálom milyen ha lopós hangárok és lopós boffok vanak.
Mert a kis Trill karimnak lekvár carrierje van elite interceptor hangárokkal és talaxi boffokkal.
De a farmolós klingonomnak meg fleet karfiolja elite slaver hangárokkal,mert ő lopós farmolós.
Poén lenne duplán lopós kari.Majd megnézem exen mennyi egy talaxi.
Jah és ma elite stf-en interceptor pet 92.4k-t lőtt torpedóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Futás, futópályák
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Észre se vettem....