Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efanatica
tag
Én egyedül kicsit uncsinak találom a gamet. Persze van amikor nics mit tolni és én is csak ezzel játszom de nagyon casual szintre tenném amit én csinálok benne. Nekem nincs olyan sok karim nincsenek optimalizálva és össez vissza vannak. Most meg már jobban örülnék tematikusabb hajóknak. Csak példának aztr hogy egy andorain karakterrel andorain hajóval és andorain phaser weaponnal mennék. Leszámítva hogy én egyébként nagyon polaron kedvelő vagyok. Fő karakteremen is az a fő szettem és lassan lett egy disruptor neki meg ugye most igyekszek azt a phasert összerakni egy miracle hajóra. De mondhatnám hogy van egy science fed-es karim amivel temporalos cuccokat szeretnék használni csak nem nagyon van normális buildem neki se másnak túlzottan.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k, 144Hz - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Számlával, Garanciával! Sony PlayStation 4 Pro Jet Black 1TB
- LG 32GR93U-B IPS/4K/144HZ gamer monitor
- BenQ ZOWIE XL2566K 360HZ DyAC+ E-Sport monitor
- Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Fekete Titán 100% AKKU Karcmentes, doboz-apple +alza garancia 2028febr
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest