Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• L3zl13

nagyúr

válasz Plata #22195 üzenetére

Már korábban is írtam, szerintem te vagy az egyetlen ember akinek rendszeresen úgy bugol be valami a játékban, hogy az előnyére válik.
    Lecsekkoltam megint karakter váltással, de normálisan megmarad a cool down a napi bónuszon.

Hacsak nem úgy jártál most mint én pár nappal ezelőtt. Vártam, hogy lejárjon a cd a napi progresszen és előző nap is ugyanazzal a karival futottam körbe a pályát, szóval azon is cd volt. Amint láttam, hogy a Fastest game on Ice küldi elérhető az npc-nél, gyorsan felvettem, körbementem és leadtam a küldit aztán, mint aki jól végezte dolgát logoltam volna ki. Szerecsére valamiért visszamentem az event oldalra és látom, hogy nincs cd a napi progresszen.
    Rájöttem, hogy a CD a küldin kicsit előbb járt le mint a CD a napi progresszen és olyan jó időt futottam, hogy sikeresen beváltottam a küldit pár másodperccel az előtt, hogy a napi cd is lejárt volna. Így csak egy winter tokent kaptam a futásért meg egy kis xp-t, de nem számított a progresszbe szóval le kellett futnom a kört egy másik karival is, hogy meglegyen a napi progressz.

Új hozzászólás Aktív témák