- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
gabor7th #18156 üzenetére
Mostani árfolyamon nem tudom mennyi zen jön össze,de régebben a napi egyszeri admiraltizással olyan 10k zen ki jött havonta.Kb.
Most 40 karival tolom admiraltyt,múltkori főnixnél kb 20k zent vettem,meg elég sok főnxet is mert kellett párszáz up token.
Most kb 100-300 ezer közt van karinként dilim.Kivéve a klingon farm karit,nála 1.9 milla van.
Persze jó páran tolják úgy mint én.Van aki több accountal is csinálja.
Csak legtöbbször ők a zent eladják.Úgy értem vesznek belőle kulcsot és egyéb vackot amit el lehet adni.Lobim nem tudom mennyi van,pár ezer van.
Nem nagyon szoktam nyitogatni mert rá lehet kattanni.
Van promós hajóm is,de hogy most pont milyen promós arra már nem emlékszem konkrétan.
De csak akkor veszek meg egy hajót ha tetszik is.Mostanában nem nagyon jön olyan ami tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest