Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Jakuu
őstag
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Az kizart hogy nincs, mivel rengetegszer jott fel az ablak nalam STF-en, hogy hanyadik lettem. Bar az is lehet hogy en tevedek es standard volt.
Szerintem bugos, mert ritkan jelenik meg, de az is lehet az auto-loot funkcio miatt.
Kozepen egy kis ablakban latni a dilithium es borg chip ikont, szammal kiirja mennyit ad beloluk es ha helyezett vagy akkor azt szoveggel is kiirja az ablakban.
Majd ha megint feljon akkor csinalok kepet is rola.amugy ezt nem csak en irom, hanem a sto wiki-n is ezt irjak
"Finishing in first place gets a random Very Rare item (as well as the accolade and trophy, if not already obtained), second and third place gets a random Rare item, and all other players get a random Uncommon item. "
 - 

Jakuu
őstag
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Azt tudom, hogy random, az elso lila, a masodik kek, a harmadik meg zold random lootot kap.
De en nem erre vagyok kivancsi, hanem mi alapjan lesz valaki elso. Ossz sebzes vagy mas miatt ?
De konnyen lehet hogy csak az zavar ossze, hogy bugos az ablak kezelese a jateknak es van hogy feljon egy ablakban, hogy hanyadik lettem/lett valaki es van hogy nem.
Mert ma hajnalban is tuti elso voltam kaptam lila cuccot is, de az ablak nem jott fel.
Ezert kerdeztem, mert a tarsak teljesen benak voltak estek keltek mig en egyszer nem haltam meg es vegig ram villogtak az enemyk. (defiant retro - tac) - 

madgie
titán
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Lehet, hogy tök hülyeség, de 99%-ban akkor kapok jó cuccokat stf-en, ha radikálisabban belenyúlok a buildbe, vagy teljesen más hajóval megyek.
 - 

Jakuu
őstag
Amugy tudja valaki mi alapjan osztja ki a jatek a helyezeseket az STF-ekben ? Mert egyszeruen nem ertem az egeszet.
 - 

Jakuu
őstag
Vegre csinalnak is valamit maintaince alatt.
Patch notes:
General:
Server Stability Updates.
Mail can now be deleted.
Players should no longer be immediately being booted from a queued map upon transferring to it.
Borg Red Alert missions should now allow all players to turn them in.
The Fleet Ha'apax Advanced Warbird can now use the Dual Vector Separation console.
Resolved an issue with Emergency Power to Auxiliary outperforming it's intended design.
Resolved the issue that was causing the "Untranslated String" text to appear in Emergency Power to Auxiliary.
The B'rel should no longer request that the player purchase the Exeter in order to commit changes in the tailor.
Resolved an issue that prevented players from receiving their transwarp to the Tau Dewa sector block upon earning T1 in the New Romulan Reputation.
Tuned down the difficulty of the elite Crystalline Entity encounter.
The final wave of "The Defense of New Romulus" has been tuned to be more achievable.
Romulans that are allied with the Klingon Defense Force can now train their bridge officers in Romulan social zones. - 

- 

Lanny
aktív tag
Igazán megcsinálhatták volna úgy a játékot, hogy szervizelés vagy egyéb leállás esetén lehessen offline módban játszani a cselekményszál pályáival (jutalom vagy anélkül)! --> Star trek Offline

- 

Robokutya
senior tag
A masinám ára feljebb ment lehet várok vele Mirror Universe Ha'apax Advanced Warbird hátha kideríti a közösség hogy a mirror hajók ászával van dolguk
most 1 misi pár napja még 450 ezer volt ha ezt tudom vettem volna párat.
----- A francba frissítés.....
 - 

Jakuu
őstag
En eladtam, esetleg majd kicsit kesobb, ha anyagilag megerosodok akkor megtartok egyet.
Most egyelore eladtam,vettem egy-par kulcsot a penz kb felebol, de mas hajot nem kaptam csak mirror universe olcso hajokat. De kozben gyulik a lobby kristaly es majd abbol is kilehet valtani mast. - 

Jakuu
őstag
Vegre kihuztam en is egy Tal Shiar Adapted Destroyer es vegre lett penzem.

- 

madgie
titán
No, visszakaptam a Paypal segítségével a 9,85 dollárom. hogy jön ez ide? Elrettentésként, senki ne vásároljon semmit innen. Én egy Collector's Edition STO-t akartam ,a Red Matter Capacitor miatt, de nem adott semmit a lóvéért. hála istennek a Paypal fizetésnél relatív könnyű visszaszerezni a lóvét (csak időbe telik és pár levélbe)
 - 

Lanny
aktív tag
A combat petek valószínűleg jobban kelnek el,mint a non-combat petek, mert azokat lehet is valamire használni, nemcsak dísznek vannak ott. 300 lobiért már akármilyen kompot is vehetsz és eladhatod EC-ért, de ha nem vagy benne biztos a dologban, akkor egyenlőre csak 1 petet vegyél meg lobiért, rakd fel Exchange-re, és figyeld meg milyen hamar kel el (már ha elkel). Ha nyitogatsz lock boxokat, akkor ez csak nem lehet nagy érvágás.

- 

Robokutya
senior tag
kérdés
Mennyire van annak kockázata ha most elkölteném a 300 kristályomat petekre Van elmebajos emberke aki ezeket a peteket 18 20 milláért meg is venné, vagy nagy az esélye a belebukásnak a dologgal?
Ha 2 petet eladok már tudnék egy értelmes hajót venni 45 millától vannak használhatók. 9 pet átlagban 130 millát hozhatna csak nem tudom kapkodják ezeket a szőrcsomókat
 - 

madgie
titán
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Képtelen vagyok kivenni, mivel egy deka dilithium nem kell egy ideje a fleet projektekbe...
A zen store-os megvan, de annyira nem nyűgözött le. Farmoljak? 100 ezer FC a hadnagyi rang, nem érek rá tholianokat ölni nyolc órában

- 

madgie
titán
A medve anyjukat
 Nem bírok a romu karakteremnek valami kis méregzsákot összerakni, mert a fed tier V hajókat nem engedi használni 
Pedig de jó lett volna neki egy Temporal Destroyer (nem beamekkel
) - 

Lanny
aktív tag
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Működött, kösz

- 

Lanny
aktív tag
Valaki tudja hogyan lehet kitörölni egy bridge officer-t?
Earth spacedock-nál is voltam hátha ott lehet, de ott sem sikerült.
Be akarom végre sorozni a borg tudományos tisztemet!
 - 

CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Jah, plasmonic leachet már bevásároltam, thx.
Egyébként nem tudom mennyit fejlődött a grafika, de a korábbi beállításokban, ahol kb. minden 200%-on volt, most úgy szaggatott a játék, hogy öröm volt nézni. Leszedtem egy rakás dolgot kisebbre, most jó, de szerintem szebb lett. A fegyver effektek biztosan.
 - 

CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Az erős pajzs, a tactical readiness és a jó sci buffok miatt választottam ezt. A tac. red. sokat számít az élő legénység terén, azok meg ugye a burkolat healt nagyban befolyásolják.
Nagyon érdekelne, hogy mennyi a tényleges pajzs regenerációm, de ennyi update után még mindig nem írja ki a játék, így csak érzésre tudom mondani, hogy abból még lehetne egy kicsit több. A fegyver energiát fel tudom nyomni elég szépen EPtW1+et használva, szóval még ki kell sakkozni, hogy melyik legyen.

- 

FireKeeper
nagyúr
válasz

CPT.Pirk

üzenetére
						igazából mindegy, hogy A-S, A-W vagy esetleg A-E lesz a core-od, mindegyikkel jól jársz. mondjuk a vestára lehet felpakolni annyi pajzs heal-t, hogy érdemesebb legyen az A-W vagy az A-E verziót választani.
csak egy kérdés: ha nincs torpedód, miért adapted setet használsz?
 - 

CPT.Pirk
Jómunkásember
Sci vestára milyen warp core-t raknátok?
Mostani energiaszintek:
76
63
39
124
Van két AUX DHC-m, mellette 2 turret, 1 quad cannon és egy kinetic cutting beam. Így az között variálok, hogy A->W vagy A->S -es legyen-e.Egyenlőre a pajzsot erősítő mellett vagyok, mert egy kis extra shield regen nem lenne rossz, 9 vagy 10 pontnyi energiát jelentene ez pluszban.
Adapted MACO szet van fent.
 - 

madgie
titán
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Egyszerűen állat. Most szedtem le az egyik field generator és kapott helyette egy plasmonic leech-et. Konkrétan lábujjhegyen táncol ez a gyönyörűség, valami perverz vigyort csak a pofámra ,hogy négymásodpercenként körberepülöm a kockákat

szerk: egyébként van ré cannonos fegyverzet is, de nem szerettem valamiért. Fleet Phaserek is, meg XII-es Polaronok szintén.
 - 

FireKeeper
nagyúr
engi build, space-ground ready ground skilleket lehet variálni ha nem fabrik akarsz lenni, bár szvsz az a legjobb kit enginek (meg a robbantós).
#5159: sose fogom megérteni hogy mi vezetett rá arra hogy egy ilyen fordulékony hajóra csak beam-eket tegyél

- 

Jakuu
őstag
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Nem is a dampenerekre gondoltam, hanem termeszetesen az RCS-re en is, azok valtoztatjak meg az inertiat.
 - 

madgie
titán
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Mi-mi? Jaaa, ez valami alap volt, én a skillekhez hozzá sem nyúltam (le is írtam). Mondom, hogy két perc volt.
szerk: asszem valami régi Sukar build volt az alap.
Jakuu: én a temp Destroyerrel engizek a fed karimmal és hiába gyors, beamek vannak rajta. Így is olyan 5 ezer körüli DPS-t tudok vele tolni, cserében hobbirepülőzhetek, nem kell mindig at arcába mászni az ellennek.
 - 

FireKeeper
nagyúr
te jó ég, ez a ground ez komoly? meg kicsit feleslegesnek érzem a tac pontozást egy enginek. am az aux energy skillre meg kell 3-6 minden karinak, mert a space heal-eket segíti, ha magasan van az aux. dc-re minek 6 (meg minek pont)? warp c perf miért max? kevés a rendelkezésre álló skillpont hogy minden szarra rakjon az ember, ezér' utálom én az ilyen hibrid szarságokat

na meg a konzolozás is, hát, fura... ha már romulán set akkor miért maradt ki a zero point? miért ilyen összevissza páncélok?
miért beam-ek? ilyen hajóra pazarlás beam-et rakni, mert megvan a turn rate-je a cannonhoz is. az aknázást sem tudom minek erőltetni vele.boff skillezésnél meg szerintem az univ slotba csak sci-t érdemes betenni. az az egy nyamvadt TSS1 semmire sem elég (meg nem is kell, ha pl megvan a mogai konzol, meg van mellette engi szinten más skill pajzsheal-nek) ellenben a hazard nagyon fog hiányozni ha rajtad van x darab plazmaégés vagy véletlen belemész warp plasmába, polarize hull meg akkor ha lefognak vonósugárral (és nincs AP omega benn ugye).
 - 

FireKeeper
nagyúr
valamit valamiért.
szerk: az inertial dampeners semmit nem csinál a sebességgel. az csak akkor számít ha pl lefognak vonósugárral, vagy más módon manipulálják a sebességedet. RCS konzol kell hogy a fordulékonyságot növeld, vagy injector assembly, ha nagyobb sebességet akarsz.
 - 

Jakuu
őstag
Mert akkor nem tudod kihasznalni a kepessegeidet.
Amugy szvsz a mogai eleg gyors az engi hajokhoz kepest, hogy ne beamekkel szereld fel.
En inkabb elore DHC-ket tennek es egy torpedot es hatra turreteket.Amugy voltam STFen mar lassu cruiserrel, de a tuzero fos, a sebesseg fos, es annyira nem vagyok elajulva a tank kepessegeitol sem. Igaz jelenleg meg csak egy Ha'nom Guardian Warbird-el repulok. De kinlodok vele olyan lassu pedig meg van rajta inertia modosito is.
 - 

madgie
titán
Nem értelek: lassúnak találod az engi hajókat, a hibrid megoldás meg nem jó?

A Mogai Retrofiten ott a Lt Comm Engi hely meg mellé egy Lt Universal, ahová megint Engi Boffot tehetsz. Mellé még gyors, fordulékony, stb. Ja, hogy nincs akkora hullja, mint egy D'deridex-nek. Valamit valamiért...
Most csak úgy villámmódra, skillezés nélkül dobtam össze valamit, de ezzel el mernék menni egy elite stf-re.
 - 

Robokutya
senior tag
http://www.godisageek.com/2013/05/star-trek-online-legacy-pack-giveaway/
tudja valaki erre a választ és meg is osztaná?
Érdekes az aki első körben megvette bármely pakkot azaz az első pár hétben a megjelenést követően semmilyen extra cuccot nem kapott se kulcsot se egyebet.
Véletlen forgattam tegnapelőtt egy általatok gagyinak kikiáltott mirror hajót ami csak a szerencsének és nem a starterpaknak köszönhető szerintem sok előnyhöz nem jutottam hozzám vághattak volna legalább 10 darab kulcsot az is meglepi lett volna de semmi.
 - 

- 

Jakuu
őstag
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Es most szombat reggelre jon az ujabb.
Annak viszont orulok, hogy mar csak 115 dili az exchangen. - 

Wolverine
félisten
Ez kaliforniai idő szerint reggel van, és ők abban számolnak, nem európaiban

#5140: most mondjam azt, hogy a WoW első kiegészítőjének elindulásakor 2 hét alatt 10 patchet adott ki a Blizzard, és ez idő alatt gyakorlatilag játszhatatlan volt a játék?
 A mai karbantartás tudtommal nem is bugfix volt, hanem rendes szerverkarbantartás a teljesítmény javításáért. - 

madgie
titán
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Hát ez kész

Kezdek szép lassan eljutni addig a pontig, hogy otthagyjam az egészet a fenébe... direkt mindig akkor csinálják a leállást, mikor ráérne az ember?

- 

madgie
titán
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Mikor? Ha délután/este, akkor irgum-burgum.
 - 

FireKeeper
nagyúr
ma is leállás
 szerintem mostmár lassan eljutunk arra a szánalomszintre amit Wolverine kolléga sem tud már hova tenni 
 - 

Jakuu
őstag
Exchange 123-ra leesett ejjel. Ugy tunik a sok leallas miatt sok jatekos mar fel is adta es kihatassal van az exchangre.
 - 

Robokutya
senior tag
na akkor ez legalább mindenkinél hozta a maximum pontozást

- 

Jakuu
őstag
Van valakinek tapasztalata Sci-kent a Wells Temporal Science Vessel-el temporal settel ?
 - 

Robokutya
senior tag
válasz

MichaelSD

üzenetére
						hát van benne valami
Amikor az ambasador küldit csináltam és beszálltam az Enterprise hajójába elsírtam magam mert a dof ablak ahol a hídon szolgáló emberkék skilleit lehet látni az egy nagy tornyot alkotott szinte betakarta a hajót.
A másik a színhatás tényleg pocsék. Oké díjazom az ötletet hogy ezt kitalálták, de mért accunt függőre csinálták, lehetett volna a karakterhez is beállítani hogy más más lehessen.
A színösszhang meg tényleg borzalom pl a gyémántlista teljesen olvashatatlannak tűnik számomra a szürke háttérrel a fekete fehér betűk. Bár nem tudom van e benne a színvakoknak lehetőség a színcserére hátha ott másabbak a színek. - 

Jakuu
őstag
"We will be performing shard maintenance (network maintenance) on May 30th from 6:00-9:30 AM PDT (1300-1630 UTC). Please check the forums for more information."
Csak hogy elvezzuk a semmit, mert bug fixek meg mindig nem lesznek..
 - 

MichaelSD
őstag
Az új HUD borzalmas. Giccses színek, hiányzó vagy idióta keretek. Ez nagy visszalépés szerintem.
 - 

Robokutya
senior tag
válasz

FireKeeper

üzenetére
						na még csak 20 as vagyok

akkor ahogy sejtettem kuka lehet lóvéért tenni?150 ezerért dobálják sajna
 - 

- 

Robokutya
senior tag
Mirror Universe Ha'apax Advanced Warbird Skacok rolla mit tudtok érdemes ráfigyelni vagy ez is kuka hajó?
ezt dobta a doboz ma nékem

- 

madgie
titán
Megvan az Adapted Destroyer, fel is paprikáztam mindenféle energiaelszívóval, gyakorlatilag csata közben az aux-on kívül minden (!) csonton van
 (ha elnyomom az adapted warp core cuccát, akkor az aux is kiakad) 
Szeretni fogom én ezt, pedig most még csak lvl 40 vagyok, alapszintű X cuccokkal. Jön az elachi a kis parabola biszbaszokkal, aztán csak pislog, mert még menekülni sincs energiája

- 

Robokutya
senior tag
válasz

FireKeeper

üzenetére
						olyan esetlen gólyának tűnik

- 

Robokutya
senior tag
Segítsetek kinek melyik tetszik és mét lenne hasznos egy taktikai tisztnek

Haakona Advanced Warbird
ő ha jól tippelem ody stílus bár méretileg nem stimmel 4/4 es fegyverzet ez jó lenne
D'ridthau Warbird Battle Cruiser
Ez ha jól látom a D'deridex kistestvérkéje lenne?
D'deridex Warbird Battle Cruiser Retrofit
őt csak azé mert kedvenc és tutti hogy sírok ha rosszul járok vele.
Mogai-ra nem tudok tapasztalatot mondani most vettem ki.20 as szinten.Bár ha jól vettem ki a beírásokból nem a kedvenceitek egyike.

- 

Wolverine
félisten
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Azok content patchek voltak - sokkal kisebb léptékű változtatások. A Legacy of Romulus egy komplett kiegészítő, ilyenkor nemcsak új tartalom szokott megjelenni, hanem egyéb, nem feltétlenül látványos átalakítások is zajlanak (lásd a látványosak közül a módosított UI-t, a kevésbé látványosakból a traitrendszer átalakítását). Ez mind extra bugforrás.
szerk: példa, hogy egyértelműbb legyen. A normál új season olyasmi, mint egy minor verziónövelés: 1.2-ről 1.3-ra. A kieg azonban főverziót növel, azaz 1.3-ról 2.0-ra léptünk.
 - 

Wolverine
félisten
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Nyilván van hibajavítás, csak nem olyasmi, ami neked feltűnt. Mint mondtam, ez kb. normális...
 - 

madgie
titán
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Nekem a Mail rész hónapok óta bugos, olyan 3-4 fps-re lezuhan, teljesen beakad az egész, törölni is alig lehetett.
 - 

Jakuu
őstag
A Borg daily Red Alert kuldit nem lehet leadni ? Szurke nalam a Hail Command menu.
 - 

Wolverine
félisten
válasz

FireKeeper

üzenetére
						A Neverwinter gyakorlatilag már kijött. A release nem nagyon lesz más, mint a mostani...
 - 

Robokutya
senior tag
válasz

FireKeeper

üzenetére
						egy érdekes kérdés rácsekkoltam erre a játékodra "Neverwinter online" szóhasználattal, lesem a képeket a rengetek játékfotó között a képembe vigyorog egy andoriai kumari hajó képe, de csak egyé vajh méé?
 - 

FireKeeper
nagyúr
de, papíron addig.
faszom lőjék le a szerókat egy-két teljes napig és javítsanak meg minden bugot, ne naponta szórakozzanak az ember idegeivel. ha kijön a Neverwinter nekünk tényleg NeverSTO-lesz (elvileg ugyanazon a szerveren fognak futni). persze a vasat nem bővítik mert nem éri meg nekik. mutatomhogyfákkjú.
 - 

madgie
titán
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Az. 10 perccel szól előtte, hogy szünet, majd 4 perc múlva pályaváltáskor (utolsó rész jött volna a küldetésből) not responding-gal megvárja a maradék hatot.
Megyek ledöglöm, mielőtt valami csúnyát mondanék.
 - 

FireKeeper
nagyúr
N
E
V
E
T
S
É
G
E
S - 

Robokutya
senior tag
ez nem igaz jól láttam hajnali 3 ig szerver off

- 

madgie
titán
válasz

FireKeeper

üzenetére
						Most megint etetnek...
szerk: közben ezt csinálja:

- 

FireKeeper
nagyúr
válasz

FireKeeper

üzenetére
						bezzeg sor az van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
 - Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
 - 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most 1 misi pár napja még 450 ezer volt ha ezt tudom vettem volna párat.

...