Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, a STD nálam sem hozza azt a szintet, ami az elvárt volna. Viszont ennek nem az LMBTQ megjelenítése az oka. Egyáltalán nem. Így amit mondasz, az voltaképp igaz, viszont a visszájáról is igaz, tehát nálam nem befolyásolja a végeredményt semmilyen értelemben.
Azt viszont nem tudom, hogy a készítők azt gondolják e, ettől lesz jó egy film, vagy sorozat, de ezt hagyjuk is. Szerintem ez szubjektív vélemény marad mindkettőnk részéről, amíg maguk a készítők nem nyilatkoznak erről.
Most nézem, ezt az előbb elfelejtettem belinkelni, sry, ezzel talán érthetőbb, amit akartam.
Demographics of sexual orientation4. évadból 2 részt láttam. Azt hiszem megvárom, míg kijönnek a részek, aztán vagy ledarálom, vagy nem, majd ahogy adja. Különösebben nem von, kismillió sokkal jobb sori van ennél, de adni fogok egy esélyt neki, ahogyan mindig is adtam.
Más kérdés, hogy voltaképp végigszenvedtem az előzőeket is, de inkább a puszta tisztelet, mintsem valódi érdeklődés motivált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CPT.Pirk