Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DS39
nagyúr
Discovery S03E01:
Hát izé... nem is tudom mit írjak....Burnham elsőre pont egy fekete csávóval találkozik - akivel később majd lehet tolni a szerelmi szálat a sztoriban - és a második ember, akivel találkozik egy indiai/pakisztáni föderáció hívő.
Ez a sorozat még mindig túlkompenzál.
Bevezető résznek gyenge volt, kedvet nem igazán csinált ahhoz, hogy megnézze az átlag néző a folytatást. Harcoltak kicsit az űrlényekkel, persze mindenkit pikk pakk legyőztek, Burnham egyből tudta, hogyan kell kezelni közel ezer évvel fejlettebb fegyvereket, technikát. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érdekes infó amit ma olvastam, 7/9-ed anno azért hagyott fel az ezüst színű ruha hordásával, mert gyakorlatilag egy fűző volt kiöntött mell résszel és annyira nehezen lélegzett benne, hogy 4 alkalommal is elájult forgatás közben, ami miatt oxigénmaszkos személyzet állt készenlétben.
No meg 20 percig tartott annyira levenni a ruhát, hogy el tudjon menni wc-re. -
Hunpriest
senior tag
Ez a Disco S3 gázabb mint bármi más. Egyedül a látvány volt jó, de az írás, a sztori, a karakterek... Ez már nem csakhogy nem ST, de még sima scifinek is ultra gyenge.
-
butch3r
senior tag
burn elméletre. friss mert nemrég néztem meg azt a részt voyagerből.
omega részecske a subspace-t tette tönkre nem célzottan a dilithiumot szal szerintem nem ez lesz. de lehet félre értettem valamit a részben máshol is olvastam már, hogy andromedára emlékeztet. végül is az is roddenberry

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tényleg látványos lett. Főleg azok a dolgok ott a relé állomáson. A végére mondjuk megjött a hangulata, kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből, meg mi volt ?lesz? ez a "burn" dolog.
Amúgy valami nem rémlik, hogy miért is kellett idő utaznia a Discoverynek a jövőbe az adatok elrejtése miatt, mikor egyszerűen simán bele is repülhetett volna egy napba? Igaz akkor véget ért volna a sorozat is...
-
Narxis
nagyúr
The Adventures of Commander Burnham S03E01
Jajj gyerekek, nagyon látványos lett. CGI-ra továbbra is van pénz, annyi biztos, hogy az IKEA-nak reszeltek a távoli jövőben.
Amúgy mint egy sima sci-fi sorozat szerintem rendben volt, de kb. nagyítóval kell keresni a Star Trek elemeket benne és ezt csak nehezebbé teszi az alapfelállás... nem akarok spoilerezni. Egyre inkább az az érzésem, hogy ez egy alternatív univerzum, talán így jobban beveszi a gyomrom ezt a sorozatot. -
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
2 dolog lehetséges szvsz:
1. Mivel nincsenek nézettségi adatok lehet, hogy streaming-en hoz olyan számokat ami a CBS-nek elég.
ÉS/VAGY
2. Egy jó pozicióban lévő embernek fontos ez a franchise, nem biztos, hogy rajongó csak neki ez így ahogy van tetszik/kell vagy fontos az ideológia terjesztése mint kathleen kennedy-nek a Star Wars-nál. -
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Discovery, Picard után várható volt pedig. Az egész Star Trek franchise-nak az új világok felfedezése helyett az új szexualitás felfedezése lett a cél. Kíváncsi vagyok, hogy mikor dől be az egész, azért a végtelenségig nem fogják ezt pénzelni csak utána bottal se fogja piszkálni senki.
-
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Igazából már írtam erről, hogy engem annyira nem zavar a PC meg feminista ideológiák erőltetése ha mellette jó sztorit vagy sztorikat tudnak produkálni. Ha nem lesz rosszabb az első évadnál a sorozat akkor engem aztán nem zavar, hogy kiderül, ki mennyire LMBTQPRST ebben a sorozatban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Lower Decks évadzáró végére beraktak egy Disvovery promo-t, komolyan minden rosszindulat nélkül a generic sci-fi jelző jutott eszembe. Akár csinálhatta volna mondjuk a Syfy is a sorozatot bár az látszott, hogy CGI-ból nem lesz hiány de egy darab Star Trek momentumot nem fedeztem fel abban a promoban. Ne legyen igazam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak magáról Picardról nem igazán szól a Picard, meg jó karaktereket öltek meg benne, érdemi ok nélkül...
A Discovery mondjuk most pont érdekes irányba megy a jövőbe utazással, arra most kíváncsi leszek, hogy mi lesz. Függetlenül attól, hogy mint sorozat, az se lett túl jó. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Narxis
nagyúr
-
lev258
veterán
Úgy látom még nem volt.
Janeway kapitány (Kate Mulgrew) visszatér az új Star Trek: Prodigy animációs sorozaton keresztül. Bár nem részletezik, de gondolom a hangját adja és esetleg ötleteket is. [link]
A hírek szerint a sorozat főleg a fiatalabbakat célozza majd. -
butch3r
senior tag
[link] Star Trek showrunner Alex Kurtzman reveals current status of all Trek shows
-
Narxis
nagyúr
Star Trek Lower Decks S01E10
Ez brutáljó évadzárás volt gyerekek amúgy néha egész komoly jeleneteket sikerült belecsempészni, meg is lepődtem, hogy hogy sikerült nekik de összeségében azért ez egy könnyed hangvételű Star Trek sorozat ami egy kicsit görbe tükröt tart a Star Trek és rajongói elé. "Wolf 359 was an inside job."
-

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hú b+, ezt nézzétek meg, deepfake:
Locutus:
-

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek First Frontier (2020)
https://www.youtube.com/watch?v=SAlGf5Wfe4g1 óra 20 perc jóféle fan film a TOS era-ból és jön hamarosan a folytatása is. Jó látni, hogy végre valaki beintett a fan film guideline-nak.
-
butch3r
senior tag
[link] discovery s3 elozetes.
Okt 15en lesz premier. -
Narxis
nagyúr
Amúgy ebben van valami, emlékszem egy DS9 részre ahol a Defiant-nak egy konvojt kellett kísérni ami ipari replikátorokat szállított a cardassiaiaknak. Bár szinkronosan néztem akkor még, szóval lehet a fordítás szabadelvű volt de biztos vagyok benne, hogy nem lehet bármit replikálni. Még az ételeknél is sokszor emlegették a beprogramozást, ha nem volt beprogramozva akkor nem lehetett replikálni. Amúgy kár ezen rúgozni mert nyilván a rajzfilm nem fog ilyenekkel foglalkozni.

-
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
SGU pfej...
bár ha akkor tudom, hogy több SG nem lesz akkor azt mondom inkább folytassák. Azért szégyen, hogy mit összeszerencsétlenkedtek azzal a hajóval ahhoz képest, hogy Atlantis-ban és az eredeti sorozatban is milyen gyorsan megismerték a hajókat. Itt meg a vezérlőszobába bejutni eltartott nekik egy darabig mert azt se tudták hol van... 
Amúgy ha belegondolok az volt az előszele, hogy az ilyen emós, űrbe helyezett dráma-scifi fog előtérbe kerülni tehát esély nincs többé egy TNG-re vagy akár Voyager-re. Túl vidámak voltak összeségében annak ellenére, hogy voltak nagyon komoly drámai epizódok. Egy korszaknak vége lett a scifiben, soha nem lesz már "rendes" Star Trek vagy "rendes" Star Wars. Esetleg ha kivonul a politika Hollywood-ból.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Mert azt nem lehet replikálni.
" - plot conv. reason...
Az Enterprise még jó volt, azt sajnálom, hogy abbahagyták. Ráadásul pont Trip megjátszott halálával...
Az SGU-t is szerettem, ha RDA többet tud szerepelni benne, akkor az is mehetett volna tovább, mert egyébként nagyon érdekes története volt. Legalább comic book formájában folytatódott.
-
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Mert azt nem lehet replikálni.
Én nem tom, nyilván akinek nem tetszik az egy komolyabb hangvételű sorozatot várt megfűszerezve poénokkal, nem pedig 30 percnyi ökörködést Star Trek díszletben. Amúgy rá kellett nekem is döbbenni, hogy az Enterprise sorozat óta halott a Star Trek, nem lehetett máshogy feltámasztani csak egy komoly plasztikai sebészkedéssel és még így is csak félsiker. Ugyanez van a Csillagkapuval, az még ennyi esélyt se kapott. Marad az Orville.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vicces jah, de azt mondja meg valaki, hogy azt a TF112-t vagy mi a francot amiről ki sem derült, hogy mire való (mindenre is?), azt miért kellett ellopni a másik hajóról, mikor azt fegyvereket és robbanószereket kivéve azt replikálnak, amit akarnak? Nekem ez egyszerűen fáj.
Olyan, mintha a történetet az írná, aki 1-2 epizódnál többet nem is látott még a sorozatokból. Egyértelműen nem a hc fanoknak szól ez az alkotás. Amúgy attól tartok, hogy Kurtzman előbb utóbb bele fog bukni ebbe az egészbe és ez is megy vele a levesbe, meg jó pár évre az egész ST franchise.
-
Narxis
nagyúr
Beszéltünk már róla, nekem tetszik, mostani rész is poén volt. Remélem megmarad, nem sírva röhögök rajta de azért többször is elmosolyogok 1-1 jeleneten meg tényleg szórakoztat. Minden részben van valami utalás más, korábbi Star Trek sorozatokra vagy klasszikus Star Trek jelenségekre.
-
Lokids
addikt
Ti hogy álltok a Lower Deck sorozathoz? Engem jól szórakoztat és jó látni, hogy valaki (még ha ebben a formában is) foglalkozik a kis ensignekkel.
Viszont meglepett, hogy rottentomatoesen csak 35%-os a közönség értékelése. imdb-n is csak 5.7. Ez után gondolom nem lehet számítani 2. évadra.
-
Újabb gyöngyszem

-
10 pont a griffendélnek

-
válasz
Aljasvip
üzenetére
Egyetértek, kb a Nemesis csatajelenete volt az utolsó jó a Star Trekek között.
Illetve a Stargate, nos igen. Az pont ugyanaz a tengeralattjárós stílus amit szeretek. Imádtam az Ori elleni harcaikat pl. Tipikus lassú, nagy cirkálós jelenetek, jól megcsinálva, kitalálva, átgondolva.
Ellenben a Battlestar Galactica nekem nem. Sosem szerettem meg. Végignéztem azt is, de azt hiszem végig olyasmire vártam, ami sose következett be. Ez hogy végigdepizik a sorozat 90%-át ilyen sötét, filozofálós stílusban, nagyon nem jött be. Sokszor volt az az érzésem is, hogy ugyan hogy a fenébe vannak ilyen hajóik meg technológiájuk, ha ennyire balfaszok... Mindig teljesen megalapozatlannak találtam a sztoriját. -
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kaszálják az STD-t meg a Picard-ot és megvan a pénz is.
Csatajelentben egyetértek Locutus-szal, nekem az Orville is határeset volt de talán még nem volt annyira követhetetlen, cserébe voltak klassz jelenetek benne. Szerintem amikor random becsődítenek egy csomó hajót és csak a "lézerezést" látni annak semmi értelme. Legyen minimális csata de akkor az legyen részletesen kidolgozva. Ez a Battle of Camp Khitomer tényleg nagyon jó, tiszta Nemezis hangulat, nem csodálkoznék azon ha kiderülne, hogy innen jött az ihlet ahhoz a filmhez.
-
válasz
Locutus
üzenetére
Nekem ebből a szempontból a Nemesis csatajelenete a favorit. Ott is megvolt a tengeralattjárós nézelődés kifelé (amikor a Scimitar lőtte a felső pajzsot), sérülések a pajzson és a hajótesten, és a kergetőzés egy láthatatlan ellenféllel.
A csata pörgősebb lett mint a 6-ban volt, de nem veszítette el a lényeget.Ami a grandiózus csatákat illeti, a DS9 tényleg jó próbálkozás volt, de csak a CGI-re futotta, ami elvette a valóságérzetét. Ebből a szempontból kicsit jobb a Stargate (Destiny volt talán a legjobb, az öreg és már törékeny hajó érzetével), de az abszolút puskapor szagú ütközeteket szerintem a Battlestar Galactica hozta.
-
Én pl amit szeretnék és hiányolok máig is, azok a jól kitalált űrcsaták. Átgondolt hajómodellekkel, fegyverzettel, sérülésmodellekkel, stratégiával stb.
Nekem a mai napig pl a Star Trek VI csatajelenete az (egyik) etalon.
[link]
Persze, tiszta sor, ez inkább tengeralattjárós stratégia, mint űrhajós, de akkor is ez jön be. Lassan, átgondoltan, jól effektezve. Megalapozva, hogy mi miért úgy történik ahogy. Bemutatva a károkat, és következményeiket. És így tovább.Az hogy cikáznak a fények, meg kiesik a lézer szakasz a hajóból, meg robbanás itt ott amott nincs egy másodpercig ugyanz a kamera állás, és villódzik, dobál mindent jobbra balra... ez nagyon nem.
Talán a DS9 csatajelentei próbáltak egy arany középutat vágni a kettő között, és ott rengeteg jelenet nagyon is jó lett. Ott talán az első ilyen amikor a jemhadar fighterek kamikazeként lebontják az Odysseyt, azt hittem anno lefosom a bokám a jelenettől. Aztán később csak jöttek a még jobbnál jobb nagy flottás csaták is.
De valahogy az istennek se akarnak ilyen szinten foglalkozni vele azóta. Talán csak Expanse-ban lehett manapság igényes megvalósítással találkozni, de persze az meg más stílus. Én az összes új Trek film, meg sorozat űrhajós jelenteit utálom, egyszerűen nem tudok megbarátkozni ezekkel a túl izgága, de annál kevésbé átgondolt űr jelenetekkel. -
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"Így ez most valami, amit többségünk nem kért, hogy csináljanak meg."
Üdv a klubban.
Most már tudjátok, hogy mit érzek amikor STD-t vagy Picard-ot nézek. Amúgy ha tényleg jön Pike akkor valószínűleg le lesznek fedve az igények mert lehet az lesz az "old-school" Star Trek, nyilván valamilyen szinten a mai stílushoz szabva, aki meg vevő a rebootolt Star Trek-re annak ott az STD, aki meg nosztalgiázni szeretne de sok neki az STD annak ott a Picard. A rajzfilm meg jó lesz ökörködni. Most már csak az lenne a kérdés, hogy ezeket miből pénzelik és milyen a nézettség? Szerintem Kurtzman a 31-es szekcióról se mondott le csak a Pike biztosabb sikernek tűnik. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem az a bajom, hogy lehetett volna ezt jól is csinálni, nem csak ilyen kretén történettel. Így ez most valami, amit többségünk nem kért, hogy csináljanak meg.
Vicceskedni ilyen témában ott van a Final Space, de annak mégis sikerült normális történetet kapnia.Komoly filmek terén meg ott a Galaxy Quest.
-
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ez volt a cél, egy ilyen szarkasztikus family guy szerű rajzfilm csak a Star Trek világában (btw. imádom a family guy-t). Ha megnézed a főcím részt az egy az egyben a Voyager kifigurázása. Itt nem lesz komoly történet, meg átívelő szálak. Amúgy a hajó nevétől a falat kaparom, amellett, hogy egy reggeliző gabonapehelyre emlékeztet szerintem keresve se találhattak volna ennyire sznob nevet. Szóval akkor ez nem fog tetszeni nektek, de legalább így nyugodtan kritizálhatom tovább a többi sorozatot. Hehe, amúgy valószínűleg a rajzfilm mivolta miatt vagyok elnéző, ha élőszereplős lenne akkor nálam se lenne helye a komolytalanságnak. Így megelégszem azzal, hogy csak szórakoztató, semmi több.
-
Narxis
nagyúr
Lower Decks S01E03
Na gyerekek, ha annyit fikáztam az új Star Trek sorozatokat és filmeket akkor most el kell ismernem, hogy ami jó az jó. Ez a 3. rész végig nagyon szórakoztató volt és tényleg a klasszikus Star Trek pillanatokat figurázzák ki. Egyszerűen élvezetes, nem sírva röhögős de jó. -
Narxis
nagyúr
Lower Decks S01E02
Egy full középszer képregényszint talán tizenéveseknek, esetleg huszonegynéhány éveseknek, mondjuk fura mert 1-2 utalás miatt nem árt ha látta az ember a korábbi sorozatokat de stílusban nehéz látni, hogy ez minden korosztálynak tetszene a faék egyszerű történeteivel. Legalábbis ez az érzésem. Azért a
Janeway protocol poénon felsírtam. Na de ez van. Szerintem nézni fogom mert nem sok új nézni való van számomra.
-
Narxis
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Executive Dickhead
A fekete csaj az a tipikus "college bro", éppen csak a chug-chug ismételgetése hiányzott az elején mikor itta a romulán piát....ennek ellensúlyozására van ott a fickó aki béna és szabálykövető. Micsoda ötletelés mehetett ott mikor még tervezték ezt az egészet. Biztos beletelt vagy fél órába kitalálni. Többséget nem fogja érdekelni, hogy ez nem Star Trek. Azon csodálkoznék ha ebből nem lenne 2. évad, streamingre teljesen jó ez a szint.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Narxis
nagyúr
Na megnéztem az első Lower Decks részt, tetszett de azért óvatos vagyok, olyan sokat nem nevettem inkább csak az, hogy szórakoztatott és nem untam, sokat segített rajta, hogy ez csak 26 perc és nagyon alacsony elvárásokkal néztem meg.
-
Nézi még valaki a STD-t? Én a harmadik évadot már nem néztem meg, most meg szembejött velem egy ilyen:
The Difference between TNG and Star Trek Discovery / Short Trek
-
Narxis
nagyúr
Picard's Reaction to Star Trek Lower Decks [link]
-
DS39
nagyúr
végignéztem mind a 7 évadot, minden részével együtt (tv-ben anno biztos sok kimaradt). imádtam. kedvenc ST sorozatom lett.

Kira őrnagy
karaktere az elején nekem sem volt szimpatikus, de ahogy fejlődött a személyisége, úgy lett egyre rokonszenvesebb, és/ ezredes Sisko mellett ő a történet másik kulcsfigurája. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Szerintem nem irritáló Kira őrnagy.
Az igaz, hogy szinte folyamatosan faragtak a karakterén - nem csak hajviseletben - , de összességében volt neki is egy karakterfejlődése, amíg a minden, ami nem bajori ellen lázadóból eljutott a spirituális nyugalomig, miközben tántoríthatatlan szabadságharcos maradt.
Kezdetben neki is voltak ballépései, de aztán, ahogy kapta az élettől a pofonokat, helyére került nála minden, kivéve a párválasztást, azzal vhogy nem boldogult hosszú távon.
Voltak egészen jó, izgalmas történetei is a sorozatban és sokszor csal mosolyt az ember arcára egy-egy megnyilvánulása, vagy összezörrenése egy másik karakterrel.
A szinkronhangja sem tud rontani rajta - szvsz - , ezért én nem sorolnám az "irritáló" karakterek közé. -
Ventur@
senior tag
válasz
Locutus
üzenetére
Tegnap megnéztem ezt a dokumentumfilmet és egyszerűen oda meg vissza voltam tőle. Tudtam volna még nézni
. Egyébként jó volt látni a szereplőket a valós mivoltukban. De ebben a doksiban is, mint a sorozatban nálam Quark az legjobb karakter. Ha a sorozatban meglátom, már vigyorogni kezdek, mert egyszerűen zseniális a karaktere. Nem lehet nem szeretni
. A doksiban is mikor megláttam maszk nélkül, már egyből vigyorogtam, pedig még meg sem szólalt
.Egyébként már rájöttem miért nem volt a DS9 a kedvenc sorozatom. Igaz most sem az, mert a Voyager nálam a best, de a DS9-t én is mindig mostohán kezeltem és csak egy miatt. Egy valaki miatt: Kira őrnagy. Számomra nagyon irritáló a karaktere és a doksiban sem lett a kedvencem Nana Visitor (Kira őrnagy). Szóval neki köszönhető, hogy mostohagyerek volt számomra is a DS9. Igaz azóta változott a helyzet, most hogy újra kezdtem nézni és közben rájöttem, hogy ez egy ízig-vérig ST sorozat. Pont a doksiban van róla szó, hogy sokan meg nem tekintenek rá úgy, mint ST sorozat, mert hogy egy csillagbázison zajlik, nem kutanak, nem felfedeznek új világokat, mint a többi ST sorozatban, de pont hogy ugyanezek történnek meg mégis a DS9-ban. Csak kicsit máshogy
.Egy szónak is száz a vége, köszi hogy írtál a doksiról, mert nem is tudtam róla és jó volt megnézni
. A DS9-t most már máshogy kezelem, mint régen mikor először láttam...és hát Quark a legjobb karakter
.Ui: Úgy néztem a doksit, hogy közben az egyes szereplők szinkronhangján szólaltak meg a "karakterek" az agyamban....és kva jó volt
. Jah, mert szinkronosan nézem a DS9-et (szerintem zseniálisak a szinkronhangok). -
Végre megnéztem a What We Left Behindot... Kötelező darab. Csodálatos dokumentumfilm.
Annyi apró részlet, amire anno fel sem figyeltem... pl azt sem gondoltam anno, hogy ennyire egyértelműen melegnek szánták Garakot
Vagy pl ez a jelenet. Sosem figyeltem, vagy a régi kis felbontásból sosem volt látható, hogy a csatajelenet végén a Jem'Hadar cirkáló attól robban úgy fel, hogy belecsapódik az elejébe a Bird of Prey, aminek előtte egy másodperccel leszedték az egyik szárnyát...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Pedig már az elején, 10:05-10:15 között megmondja Sisko a beosztását - Kutató tiszt - és azt, hogy érkezni fog a dokival együtt.
Kira őrnagy a Bajor-i kormány által kihelyezett legfőbb helyi közeg, Sisko helyettese.
Jadzia más miatt tűnik úgy, hogy szorosabban kötődik Sisco-hoz, de ez majd kiderül a továbbiakban...Kellemes időtöltést, mert ez a sorozat bátran összemérhető a Voyager-rel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest