- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Szerintetek mi lehet a hiba ennél a prancsnál?
mysql> GRANT PROCESS ON *.* TO user@localhost;
ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'user'@'localhost' (using password: YES)
mysql>
Miért nem működik ez? Be vagyok lépve az adatbázisba SSH-n jelszóval. -
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
BBPress forumot kellene Simple Machines Forum-ba konvertálnom, valaki közzétett egy módszert amivel az adatbázist át lehetne ültetni. De nem mindent értek benne, valaki tudna segíteni abban ezek mit jelentenek:
1. Felinstallálom az SMF forumot - EZ OKÉ
2. Ezeket a részeket a BBPess adatbázisából az SMF-ébe kellene másolni: wp_posts, wp_postmeta, wp_users, wp_usermeta És oda van írva, hogy pl Mysql Dumper-rel. Én letöltöttem ezt a dumpert, de nem tudom min ez. Valami PHP megoldás, de ezt most akkor fel kéne tölteni egy szerverre és onnan futtatni? Meg ebben hogy másolom át a dolgokat az SMF-be. Mind a kettőnek letöltöm archívumba az adatbázisát, és megadom az elérési utakat az archívumokhoz, vagy hogy? Kézikönyvet nem nagyon találtam a honlapon ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs