Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
bambano
üzenetére
Ez teljesen igaz és azt volt az első dolgom, hogy körbenézzek a cégnél, hogy milyen "dobozos" system monitoring cuccok vannak már beüzemelve(Grafana, ELK, stb.) , hogy ne az n+1-et telepítsem. Viszont egyik sem arra lett kitalálva, hogy azt monitorozza amit nekem kell.
Egy tesztelő kolléga már össze is rakott valamit regression teszt gyanánt pythonban.
Na ez megtetszett nekem és én is lejutottam oda, hogy akarok csinálni egy dashboardot a cuccaimnak. Na ebből lett az idei smart goal-om. Ha multinál dolgozol akkor érted, hogy mire gondolok.
Igen, DIY lesz, de mértékkel, mert az üzleti logikára akarok fókuszálni és nem az infrastruktúrára. De néha össze kell koszolni a kezünket, ha tanulni akarunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Crimson Desert
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- BMW topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest