Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
bambano
üzenetére
Ez teljesen igaz és azt volt az első dolgom, hogy körbenézzek a cégnél, hogy milyen "dobozos" system monitoring cuccok vannak már beüzemelve(Grafana, ELK, stb.) , hogy ne az n+1-et telepítsem. Viszont egyik sem arra lett kitalálva, hogy azt monitorozza amit nekem kell.
Egy tesztelő kolléga már össze is rakott valamit regression teszt gyanánt pythonban.
Na ez megtetszett nekem és én is lejutottam oda, hogy akarok csinálni egy dashboardot a cuccaimnak. Na ebből lett az idei smart goal-om. Ha multinál dolgozol akkor érted, hogy mire gondolok.
Igen, DIY lesz, de mértékkel, mert az üzleti logikára akarok fókuszálni és nem az infrastruktúrára. De néha össze kell koszolni a kezünket, ha tanulni akarunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest