Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
bambano
üzenetére
Ez teljesen igaz és azt volt az első dolgom, hogy körbenézzek a cégnél, hogy milyen "dobozos" system monitoring cuccok vannak már beüzemelve(Grafana, ELK, stb.) , hogy ne az n+1-et telepítsem. Viszont egyik sem arra lett kitalálva, hogy azt monitorozza amit nekem kell.
Egy tesztelő kolléga már össze is rakott valamit regression teszt gyanánt pythonban.
Na ez megtetszett nekem és én is lejutottam oda, hogy akarok csinálni egy dashboardot a cuccaimnak. Na ebből lett az idei smart goal-om. Ha multinál dolgozol akkor érted, hogy mire gondolok.
Igen, DIY lesz, de mértékkel, mert az üzleti logikára akarok fókuszálni és nem az infrastruktúrára. De néha össze kell koszolni a kezünket, ha tanulni akarunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Google Maps
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- League of Legends
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest