- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
bambano
üzenetére
Ez teljesen igaz és azt volt az első dolgom, hogy körbenézzek a cégnél, hogy milyen "dobozos" system monitoring cuccok vannak már beüzemelve(Grafana, ELK, stb.) , hogy ne az n+1-et telepítsem. Viszont egyik sem arra lett kitalálva, hogy azt monitorozza amit nekem kell.
Egy tesztelő kolléga már össze is rakott valamit regression teszt gyanánt pythonban.
Na ez megtetszett nekem és én is lejutottam oda, hogy akarok csinálni egy dashboardot a cuccaimnak. Na ebből lett az idei smart goal-om. Ha multinál dolgozol akkor érted, hogy mire gondolok.
Igen, DIY lesz, de mértékkel, mert az üzleti logikára akarok fókuszálni és nem az infrastruktúrára. De néha össze kell koszolni a kezünket, ha tanulni akarunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- Xiaomi 15 Ultra 16/512 Fekete-Ezüst + kiegészítők
- Nintendo Ds játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs