Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Ez a 2 példa jó, köszönöm.
Viszont ugye ha esetleg programhiba rontotta el az adatokat, az nem jelenti, hogy csökkenni fog az adatbázis mérete. Tehát a vizsgálatom nem helyes (a régi fájlok törlésére vonatkozólag), legalábbis nem elég. Bár ezt az esetet (programhiba) úgyis csak utólag lehet észrevenni.Nem felhőben vagyok, és 5 percenként pár 100 rekord van mentve, így muszáj vagyok sűrűn backupolni. Legalább egy 2-3 órás periódusban gondolkodom. Aztán azért lenne fontos a megfelelő vizsgálat (arról, hogy nem-e egy sérült adatbázis-állaptot mentek le), mert arra gondoltam (és úgy csináltam meg), hogy másnap a legelső backupnál törli az előző napi backupokat, kivéve a legutolsót. Így a végén minden napról lesz egy valid mentésem.
De ez még sok kérdőjeles koncepció, bár minden eleme készen van már és működik, csak ahogy írtam is, arra alapoztam, hogy ha nagyobb a lementett adatbázis az előzőnél, akkor valid is. És ez így nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest