Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Ugy tunik, modositani kell a korabbiakat:
Az lehet, hogy szakertelem van, de a joindulat es az intelligencia mintha teljes mertekben hianyozna.Akkor egyben, roviden:
Igen, irhatnek regenyeket, de minek?
A lenyeget leirtam, egy szakertelem nelkuli kis onkormanyzat talalt egy palyazati lehetoseget, hogyha kozzeteszi az adatbazisat, akkor kaphat nemzetkozi tamogatast.Erre kertem segitseget, leiras, hogy milyen lepeseket kell vegrehajtani, biztosan van rola sok konyv es valahol sema is.
Sajnalom, hogy csak ostoba penzehesek reagaltak a nagy penzt latva a zsebben, semmi ilyesmirol ninics szo, egy szerencsetlen helyzetben levo onkormanyzat probal valahogy penzhez jutni, es az illetonek ingyen kell dogloznia, hogy hatha majd valamikor valaki ugy dont, hogy az o adatbazisuk is hasznalhato es attol kezdve bekerul a nemzetkozi projektbe.
Szamomra ez mezesmadzagnak tunik, es szegenynek ingyen kell dolgoznia sokaig, es varni arra, hogy valaki rabolintson, hogy van hasznahato adatbazisa.
Erzekeltettem a problemat, hogy lenyegeben csak adathalmazaik vannak, amiket erosen fel kell javitani, hogy hasznalhatoak legyenek adatbazisba bevitelre, ermeltem, hogy erre lesz legalabb egyetlen ertelmes valasz, hogy legalabb egy konyvet ajanl valaki.
Ehelyett lathato, hogyan reagaltatok, ami jobban minositi ezt a forumot, mint az en beirasom.
Azert nem adom fel a remenyt, hogy lehet meg ertelmes valaszt kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Óra topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest