Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Wut? Milyen kifacsart logika ez?
Az ingyenes userek csak élnek a lehetőségeikkel. Bocs ha drukkolunk azért, hogy ezek a lehetőségek legálisan megmaradjanak. Vagy jobb lenne ha mindenki aki nem fizet torrentezne? Abból egy fillért se látna senki. Na ugye.
A másik dolog pedig, hogy azért helyezték a Spotify-t nyomás alá a kiadók mert lejártak a szerződések vagy lejárnak? Nem tudom hol tart pontosan a dolog de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne ingyen spotify akkor azon menne a vita, hogy emeljék a havidíjat. Ha majd nem lesz ingyenes és megint lejárnak a szerződések akkor tuti, hogy ez fog következni.
Egyébként bocs ha nem siratom meg Taylor Swift hiányát, asszem ki fogjuk bírni nélküle. Rengeteg előadó és zene van nélküle is Spotify-on, majd ha tömegesen hagyják ott az előadok a spotify-t akkor átgondolom az álláspontom. Ez annak szól aki erről írt, nem tudom már ki volt.
-
spammer
veterán
Nekem pl. nem éri meg a prémium, mert nem használom ki. Se mobil, se tábla, se komolyabb hangrendszer, nem vagyok audiofil és stb. Hallgatok rajta zenéket, megismerek újabbakat és ennyi, de nem függök se rajta, se tőle.
A kliens programjuk is ugyan már jobb, mint volt, de még mindig nem elég jó, keveset tud, nem módosítható, nem fejleszthető, zárt, és feleslegesen erőforrás-igényes is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Linux Mint
- BestBuy topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux felhasználók OFF topikja
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest