Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
megsúgom: nem az, de hagyjuk is
@mukibucinak még mindig csak azt tudom mondani mint másnak is: Ha a Spotify-t annyira érdekelné hogy egyesek nem családtagokkal osztják meg az előfizut valszeg tennének ellen, de nem tesznek
FYI, jelenleg két magyarral illetve három külföldivel vagyok családi csomagban, külföldi ismerőseimenk itthonról beaktiválvtam és láss csodát, azóta is működik.
PS: az a srác aki anno kérdezte a családi társulást ő is betársul hozzámt ^^
de vissza ontopic- ha a tisztelt moderátor ennyire ragaszkodik hogy (már elnézést a kifejezésért) droid módjára azt hajtogassa hogy "dehát a ÁFSZ mást mond", akkor nem lenne egyszerűbb topicnyitóba beírni hogy akkor erről (sem) szabad beszélni? most egészen őszintén
Nem egészen értem hogy miért kell ennyire görcsösen a moral police-t játszani de felőlem, nem áll szándékomban ezt tovább vitatni mert úgyis én húznám a rövidebbet jó eséllyel.
-
válasz
z123456789
üzenetére
nézd meg a spotify oldalán a feltételeket és rögtön rájössz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest