Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hasonló cipőben járok én is. Ingázok a három hónap egy áráért ajánlatokkal.
Aztán egyre inkább hajlok Apple Music felé, 14.5 verziót várom nagyon és dobbantok. Pedig 7-8 éves Spotify fiók.AM amiért tetszik:
AAC és a master alap. (Spoti hangzását csak úgy szeretem, ha az alapértelmezett audio normalizálást kikapcsolom) Apple-nél van dalszöveg, videóklippek, interjúk, exkluzívok. Van világos téma is, sötét is. UI szebb és 14.5 már hoz néhány eddig kifogásolt változtatást, lesz swipe vezérlés. Animációk néhány gyári listában, albumoknál jópofák. Pre-release album kezelése tetszik, AM-ben már ott az album a néhány előre kiadott dallal, Spoti csak mint single. Nincs podcast, hiszen zenéről van szó. DJ-k által készített listák. Nem kell aggódni feltörik a fiókot. Azt nem értem néha miért album deluxe változat az alapértelmezett normál helyett, de ez Spotinál is így van, egyenlően furcsa.AM hátrány: nincs connect, web player és kereső még nem olyan gyors finoman szólva, a gépi ajánló algoritmus lehetne jobb, nincs crossfade (úgy tudom Androidon már tesztelik), furcsa gyakran album végére csapják a videóklippeket. Windows-ra még csak készül a desktop változat, az iTunes nálam kizárva inkább a web player. Ezekben a Spotify jobb összességében.
Viszont a Spoti amióta sok pénzt költött a podcast témára, át is nevezhetnék Spotcast névre a céget. Engem idegesít a podcast erőltetése az arcomba, ehhez képest a dalszövegre mióta várok, csak más régióban van. Szerintem amikor lemondom a 7-8 éves fiók prémium előfizetést, az indoklásba beírom nagyon szeretem a zenét, ezért Spotify Podcastról Apple Music-ra váltok, értsék a célzást.
Nincs 2FA és ha évente kétszer a Facebook SDK elfossa magát akkor nem megy az app. Nem szimpatikus az örökös panaszkodásuk, hogy őket piacvezető céget mennyire akadályozzák a piacon. Underdog Deezer szimpatikusabb, cselekedtek próbáltak megkülönböztető dolgokat csinálni. Dalszöveg, Hifi, user által tényleg hallgatott előadónak osztani a pénzt.Úgy érzem Apple Music lassan, de alakul folyamatosan minden frissítéssel, a Spotify pedig egyet lép előre, kettőt hátra.
Ott tartok, ha mérlegelem mindkettő számomra zavaró hibáit, akkor már inkább az olcsóbb AM-ért fizetek a számomra több előny miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán egyre inkább hajlok Apple Music felé, 14.5 verziót várom nagyon és dobbantok. Pedig 7-8 éves Spotify fiók.