- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Paxker315 #6716 üzenetére
Persze, nyilván nincs rá szükség, barlangban is lehet élni, csak nem túl kellemes.
Viccet félretéve, igen, a mértékletességet sokan nem tudják / nem akarják megtartani, ez szomorú dolog, pedig szerintem már az sokat segítene, hogy egy átlag ember egészséges legyen. (hozzáteszem, nem nagyon vagyok jártas a témában)Mindegy, nem akarok ebből parttalan vitát, szerintem az kicsit túlzás*, hogy minden ilyen alap dolgot mellőzik az ember (pl. tej, cukor, liszt, stb...) és kiváltja egy mesterséges valamivel, meg ott van az a faktor is, hogy egyszer élünk, akkor inkább kicsit visszafogva, de jólesően eszek néha egy zacskó chipset egy kis sörrel, egy kis csokit, és így tovább.
*Pont mint pl az elektromos autók, jók valóban, csak nem mindig és mindenhova, a belső égésűt meg agyba-főbe szigorítják, kisautók eltűnnek a piacról, a 2+ tonnás X7 meg kapja a zöldrendszámot, mert az környezetbarát a kis 50km-es villanymotorja miatt.
Na de befejeztem, mert lecsap a banhammer, ha nem vigyázunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest