Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz
szabi__memo #28898 üzenetére
Vagy ahogy korábban írták, összeszedték a kidobott blokkokat, egy bevásárlókocsiban is általában 2-3 ott van mindig.
-
fogselyem
senior tag
válasz
szabi__memo #28898 üzenetére
Ha munkatársaknak megyek bevásárolni én is egyesével (munkatársanként) vásárolok.
A pénztárosnak meg nem tök mindegy, hogy hogyan húzza le az árut?
Ha jól emlékszem az Aldiban is van már önkiszolgáló kassza. -
fogselyem
senior tag
válasz
szabi__memo #28896 üzenetére
Szerintem ebben nincs semmi ördöngősség, kihasználták a kiskapukat és bejött nekik a dolog.
-
Beni2360
félisten
Egy kis Spáros vicces akció.
-
WestBam
senior tag
válasz
MittuDomain_ #28889 üzenetére
és
freelancer68A zöldpiszkés adatok nagy részét én mértem meg, mert a gyártó nem igazán adott meg semmit. Az én mérésem alapján 161,5g egy tekercs tömege, ebben benne van a tekercs közepe is, ami a jelenlegi átlagnál kisebb átmérőjű. Reálisnak tűnik a 13,9kg-os nettó tömeg, mert az alapján egy tekercsen 154,4g papír van a tekercs közepének tömege nélkül.
-
8
senior tag
Aldi holnaptól
nehogy bedőljetek neki, 78 lap/guriga... -
freelancer68
tag
válasz
MittuDomain_ #28889 üzenetére
Nettó tömeget ad meg (13,9 kg/doboz), abban nincs benne a doboz (csomagolás) súlya.
A nettó tömeg a termék teljes tömegére vonatkozik, levonva a tárolóedény súlyát és a további anyagokat.
-
WestBam
senior tag
válasz
Stylewars_kp #28887 üzenetére
Igen, a saját webshopjukból. Érdemes venni mellé valamit, mert ezzel még nem ingyenes a házhozszállítás, mi vettünk zsepit (átlagos), szalvétát (jó minőség), papírtörlőt (jó minőség). Futár hozta kb. 2 napon belül a bazinagy csomagot. Tényleg nagy papírkarton, azzal számoljatok ha rendeltek!
-
WestBam
senior tag
válasz
Lackki #28884 üzenetére
+1 erre. A mindenkori bolti ár is meghatározza a végső árat.
Szerintem a táblázatba bekerülhetne egy olyan sor is, hogy milyen kiszerelés és milyen polcárral lett számolva a lenti ár.
Én a zöldpiszkére esküszöm. Minőségi, erős, nedvesen sem "szakad", egy nagy kartonnal ha veszel tényleg sokáig elég, bár kell hozzá a hely ahol tárolod. Ha van macska/gyerek a doboznak rettentően fog örülni. Ha mindkettő van majd megküzdenek érteÉn mikor kiszámoltam nekem ez érte meg leginkább, minőségi kategóriában simán hozza a felső polcot.
-
Lackki
őstag
válasz
freelancer68 #28883 üzenetére
akkor érdemes lenne teli áron írni a listát.
-
AIex
tag
Reggel mennem kellett Aldiba, igy ránéztem a WC papirra is,
Kamillás tényleg 1100 Ft, de csak 150 lap egy tekercs, lapméret ugyan úgy 13x9.7cm
Kokett Comfort, 1350 Ft, 180 lap, lapméret 13x9.7cm,
Kokett prémium 1800 Ft 200 lap, lapméret 13x9.7cm,
Mindegyik 10 tekercs / csomag,
@freelancer68
Megnézem majd, ez most milyen, de ha a régi is cs.mellből készült, a szabályos formálya miatt, tuti pépesitve volt.
-
AIex
tag
Régen sokan vettem az aldis csirkemell csikból, amikor 500Ft volt egy zacskó,
Ha jól rémlik, akkor darált / pépesitett volt, nem szinhús, de 60+%-os csirkehús tartalommal,
Kb ugyan az volt, mint a Peny-s cornflakes csirke, csak talán annak picit jobb a fűszerezése, de szerintem ennyiért jó,
Holnap veszek is belőle, aztán megnézem mennyit romlott,
@kzkz
Nem felejtem el, ránézek a WC papirra is. -
warcat
veterán
Amúgy Aldiban 299 helyett 249 Ft az 1kg kristálycukor (saját Happy Harvest márkás), de szerintem már csak holnap, nincs listázva de gondolom nem csak helyi akció?
Persze tudom itt a topikban van még mindenkinek két mázsa 'maradvány' -
AIex
tag
Aldi,
Kokett Premium,
200 lap,
13x9.7-es lapméret,
122G-os tekercs tömeg,
10db tekercs / csomag
Aldi webshopja most 2069 Ft-ért listázza, 20-25%-os akció szokott rá lenni, én olyan 1600 Ft-ért vettem.
Kamillás most akciós, nem tudom csak online, vagy offline is, tippre Kokett comforttal azonos lapszám, és méret.
-
ZsZso
Közösségépítő
Most egy pici Tesco és Auchan is befigyelt a szokásos Aldi/Lidl/Penny listámba. Hátha láttok izgalmasat! Nem is tudom mikor sikerült ennyit összeszednem (és még így is biztos sok maradhatott ki).
[kép]
-
zoleeno1
veterán
válasz
Mr.Csizmás #28866 üzenetére
Mindenféle pontgyűjtős, akciós, kuponozós cuccot követek, használok, de valahogy ez a dm kimaradt. Olvastam már sokszor, de ezt nem vágom, ritkán vásárolunk a dm-ben
-
Bogyi007
veterán
Nem tudom hogy országosan mi a helyzet de a Szeged - Dorozsmai úti Pennyben még mindig van 8-9 csomag 900g-os őrölt Karaván kávé 2699 forintos áron a múltkori akcióból..
Talán más helyeken is maradt még készleten...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
MittuDomain_ #28858 üzenetére
ámen
-
cd930
senior tag
Szintén Aldi, szintén Kokett, szintén 3 rétegű, de papírzsepi: csütörtöktől szombatig csak 249 Ft a 100 darabos kék színű verzió.
+ rum akció is lesz: mi évek óta aldis Silverstone barna rumot használunk sütikbe (tiramisu, kókuszgolyó, fánk), ez is jó áron lesz (2799 Ft/0,7 liter) csütörtöktől szombatig.
-
Peterhappy
őstag
válasz
MittuDomain_ #28858 üzenetére
Na jó, akkor már én is
Aldi-s Kokett 3 rétegű egész jóféle, bár mi nem vagyunk nagy igényűek. A legfőbb szempont, hogy ne duguljon el tőle a wc...
10*180 lap, 1350,-
A múltkori akció során (1000Ft) vettem, annyiért szerintem elég jó vétel.Nem olyan puha, mint a prémium papírok, viszont újrahasznosított - ez nálam piros pontot jelent.
-
válasz
freelancer68 #28854 üzenetére
+1 a Wippy-re
amikor akciós, mi is veszünk amennyi elfér
múltkor kifutottunk és kénytelen voltam az alzás saját márkás 4 rétegű cuccot venni (186 / tekercs) kicsit ennek "fényesebb" a felülete, neház jól megfogalmazni, de tapintásra simább viszont árnyalatnyit keményebb. -
kzkz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Disney+
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest