Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Azt hittem, hogy a Víz- gáz- és fűtésszerelés topicban vagyok, ami alapjában véve furcsa lett volna, hiszen sosem jártam még ott . Nem is tudtam, hogy van ilyen, mondhatnám, ajánlom mindenkinek, aki nem tudott róla!
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz n@p@lm #26603 üzenetére
Már meg sem lepődöm mert egyre többször hallom ezt a mondatot.
Ez azért nagyon szomorú mert, ha általánosságban ez beszivárog a köztudatba korosztálytól függetlenül akkor ez egy elfogadott belenyugvás.. a kijelentés jelentésével!!!
Nem vinném messzire, de nézd meg pl. az általános eü állapotokat, az állandó harcban, feszültségben, stresszben, a munkahelyi pl. verbális bantalmazásokat, a bizonytalanságban élést!
Az egyre gyengébb minőségű ételek, a mozgáshiány stb. Aztán mire eljutsz az orvoshoz akkor mára egyre jellemzőbb a körzeti orvos telefonos távgyógyitása, kórházak drasztikus kapacitás csökkenése... Szerinted akik ezt testközelből megtapasztalják milyenek lelki állapotba kerülnek, milyen gondolatai lesznek???
És NEM politizáltam! Mielőtt még...
Szóval, nem lepődöm meg nagyon az idézett mondaton. -
Nikaré
őstag
válasz Lackki #26605 üzenetére
Szerintem nem általánosítottam.
Csupán leírtam a közel s távoli (nagyon friss, szó szerint! saját húsba vágó) tapasztalataimat. Tételezzük fel, hogy 100% -ban csúcsminőségű ételeket és nem "sz*r olcsó minőségű hulladékkal" élek és nem általánosítok és nem vagyok elfogult, de az ellátás a félre kezelés kézzelfogható útján vagyok. Közben kezdetektől azokat kapom "miért ide jött, miért nem a másik kórházba megy stb. stb. (nem írom le a többi inkompatibilis nem is orvosi jellegű kommunikációt) akkor kiről, miről beszéljek?
Általános iskolai történelem tanáromról.????
Ez nem általánosítás!
Ez a jelen valóság itt!
Spórolós országban spórolós minőség jut, még akkor is, ha nem spóroltak levonni minden! járulékot!
Off vége!arcsin
Sungoo
Teljesen egyetértek!![ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Janusz001 #26600 üzenetére
Az az igazság, hogy gazdaságos üzemeltetéshez a víz krménységetől függően 1-2 évente ki kell pucolni. És ilyenkor ha előzőleg volt csere elég a pucolás. És ez már rögtön a spórolás kategória.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dzsano
tag
A LIDL-ben a Hankey Bannister 1 literes piros cimkés Whisky 6000 Ft. Ez egy jó alsópolcos, de nem moslék "ízű" termék, szoktam rendelni, a 7 decis kb 5200Ft.
Ha van. Még csak a weboldalukon láttuk.[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
Lesz megint Sziléziai kolbász a Lidlben, 11. 06. hétfőtől. 2800/2154 Ft.
-
Nikaré
őstag
válasz Mr.Csizmás #26617 üzenetére
Hasonlót kérdeztem én is, de aztán nagyítottam a képre és ott van - főtt, füstölt.
-
bul07
nagyúr
Olyan ez mint a Kínában készült dolgok
Ahogy a megrendelő kéri.Ha áldoz kicsit többet a megrendelő akkor jobb a minősége is, jobbat gyártanak neki.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sherlock82
senior tag
válasz Mr.Csizmás #26637 üzenetére
Nekem egy jó barátom mondta évekkel ezelőtt 20 évnyi németországi tartózkodása után hogy " felejtsd el hogy made in germany " az már nem azt jeleni hogy az premium dolog.
Nyílván egy két dolog még most is jobb mint amit más országokban gyártanak,( nutella, bitburger sör ) viszont akkora különbség mint a 80-90 évek ben volt az már nincs.
Lásd: adidas melegítő, Vw Golf stb...[ Szerkesztve ]
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
rgranc
aktív tag
"mit gondolsz mitől ilyen olcsó"
Többek között egyrész a mérettől. A lengyel piac jóval nagyobb, mint a magyar (plusz sokkal többet exportálnak, mint a magyar termelők), így sokkal méretgazdaságosabban termelhetnek. Másrészt pedig habár ott is van korrupció, mégis sokkal nagyobb arányban jut az EU-s támogatásokból a termelőknek, mint az oligarcháknak, mint itthon, így közel sem volt akkora drágulás, mint itthon...
(Persze szíved joga hinned abban, hogy minden, ami lengyel, az csak szar lehet, mint ahogy komoly vallás épül pl. arra is, hogy pl. a francia vagy olasz autók mind szarok, és csak a japánok a jók. Nem, csak a németek! Nem, csak a japánok! ... stb.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest