Hirdetés
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Keresem river nevű felhasználót fórumról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Criminal017 #22102 üzenetére
-
perempe
veterán
válasz
FireFox1996 #22127 üzenetére
Coop-ban voltam:
Ceko Mimmolle sajt 1999Ft/kg, csak 23 deka maradt nekem;
Nádudvari császárszalonna 2999Ft/kg, ez 4000Ft felett szokott lenni, elvittem a maradékot (0.732kg);
füstölt, főtt tarja (saját) 2590Ft/kg, ebből szeleteltettem 30 dekát. -
-
st6969
őstag
válasz
Nirvatti #22131 üzenetére
Szia,
nekem a sajátmárkás meg az "olcsó" margarinokkal van ez a tapasztalatom (lecsúszik a késről konkrétan). A Rama gold, Vénusz vaj ízű, és a Bords Eve-nél szerencsére nincs ilyen probléma, nálunk ezek közül megy valamelyik.
Jobban szeretem a vajat, de ott meg megőrülök, hogy kenhetetlen. Persze, ha 10-15 percet áll szobahőmérsékleten, utána már ok, de sose gondolkodok ennyire előreamikor meg kiveszem, azonnal kell(ene).
Az Aldiban van valami kenhető vajas készítmény (60% vajjal), múlt héten volt leáraza 7-800Ft körülre egy tégely. Vajat akartam venni, de az elfogyott, így gondoltam kipróbálom (így leáazva kb. egy árban volt a vajjal, igaz kevesebb vaj tartalom, de legalább kenhető).
Ízét, állagát nem tudom, még nem bontottam fel... -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
stickermajom #22138 üzenetére
teljesen reális, a 2 link egy helyről jön (kosárba rakásnál/checkoutnál látszik), így egy postát fizetek csak.
-
stickermajom
addikt
válasz
Mr.Csizmás #22130 üzenetére
Postázásra van valami trükk, vagy az a 10,5 euro reális kishazánkba?
-
Ra3
őstag
válasz
vittorio7 #22111 üzenetére
+1 a cukros üdítőkre, én most álltam le velük mert durva mennyiségű cukor megy be észrevétlenül.
Egy kevésbé cukros iceteában van mondjuk 8g decinként (2 kockacukor/dl), a kóla meg a dobozos levek még durvábbak 11-12g-al.
Amit nem érzel annyira édesnek mint pl a teák, abból 5-6 deci észrevételnül lecsúszik, annyi cukorral mint ami egy tábla átlagos 100g-os csokiban van. -
Ringman
félisten
válasz
Mr.Csizmás #22130 üzenetére
köszi, valahogy sejtettem hogy rád lehet számítani az ügyben
hogy ontopik is legyek: csaba center sparban 40%-kal volt minden előrecsomagolt pecsenyekacsa leértékelve (ma/holnapi napig tartható pultban), 960 ft/kg egységáron - nem tudom hogy helyi akció-e.
-
Nirvatti
tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan margarint ajánlani, ami "nem ugrik le" a késről/pékáruról?
Nem biztos, hogy jól fogalmazom meg, de eléggé idegesítő, amikor már a dobozból kivételnél elhagyom út közben. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Ringman #22129 üzenetére
a hétvégén ezeket rendeltem:
Wild West Beef Jerky, Mix Box 70g, 12er Pack mit 4x Original, 4x Honey BBQ, 4x Jalapeno, Rinderfleisch, Beef Jerky high Protein Trockenfleisch, Protein Snack : Amazon.de: Grocery
Wild West Beef Biltong high Protein Trockenfleisch Protein Snack 16x 25g (Original) : Amazon.de: Grocery -
Ringman
félisten
amazon.de-n most mi az ajánlott biltong/beef jerky ár/érték kategóriában?
-
tisn
addikt
marcipanos csokitojast latott valaki valahun learazva?
-
perempe
veterán
Van esélyem akciós sonkára valahol?
-
cd930
senior tag
Sziasztok!
Lenor öblítőből kell betankolnom egy nagy adagot, épp most fogyunk ki belőle.
Glamour vagy más kedvezménnyel hol érdemes most venni belőle?Előre is kösz!
-
ZsZso
Közösségépítő
Heti Aldi, Lidl, Penny gyűjtésem. Most az Aldi nyert nálam, Penny-ben a Drinky és a Camembert van jó áron, azért érdemes lehet betérni (bár előbbit már bul07 is osztotta
). Aldiban a szalámi abszolút kedvenc, nem nagyon tudnám megmondani egy vakteszten, hogy Rákóczi -e. Forrólevegős határeset; 20 rongy alatt sokaknak csillanhat fel a szemük, de nagyon pici (1,5 lityis) ... viszont kis helyet foglal, ami akár fontos tényező is lehet. Camembert ennyiért baba, de szerencsére egyre többször látok már 3k -s kilós ár alatt sajtokat. Mozarella is jó ennyiért.
-
raziel01
veterán
válasz
Mr.Csizmás #22116 üzenetére
Pizzára is szoktak rakni úgy tudom.
-
vittorio7
őstag
válasz
Mr.Csizmás #22114 üzenetére
Még nem... De itt az ideje.
Erre gondolsz? [link]
Ez most jó ár?(Ha van javaslat jó minőségű olívabogyóra akciós áron, akkor az is jöhet. Egyelőre a Lidl és az Aldi a beszerzési forrás...)
-
vittorio7
őstag
válasz
gangstagergo #22112 üzenetére
-
vittorio7
őstag
válasz
bbsofficial #22109 üzenetére
A cukros édesítős üdítővel az a gond, ha valaki azt issza egész nap... észrevétlenül literek csúsznak le. És árban még mindig olcsóak, olcsóbb mint egy szelet sütemény. Férfi vagyok, süteményeket se nagyon eszem... Én a magvakat szeretem, szinte mindet, kivéve a szotyolát...
A gyerekem is inkább magvakat eszik nálunk. De, én biztosan nem vagyok igazi magyar, mert nem szeretem a sertést, inkább a halakat mediterrán ételeket szeretem.
Ez múltkor jó kapás volt, köszönet annak aki betette. -
vittorio7
őstag
válasz
bbsofficial #22106 üzenetére
Én csak akkor iszom úgynevezett üdítőket, cukros, aszpartámos stb. vagy energiaitalt, ha részeg vagyok. Az maximum évente egy két alakalom.
Elég nekem a víz is, meg a rostos szűretlen almalé.
Felesleges pénzkidobás ilyen hulladékokat inni. Ugyan olyan felesleges, drága és egészségtelen, mint a dohányzás.
Mellesleg mű okádék íze van mindnek...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
bbsofficial #22106 üzenetére
Volt ilyen
-
GIJoe
addikt
válasz
PainKiller13 #22100 üzenetére
Erre gondolsz? Auchan Kedvenc Classic papír 369 Ft
-
vittorio7
őstag
válasz
Criminal017 #22102 üzenetére
Nagyon durva, mindenben ott figyel az aszpartam. Ocsó, cserében ocskább mint a cukor, szerencsére nem iszom ilyen sz@rokat...
A mesterséges édesítő az 21. század rákfenéje...
-
balazs1956
senior tag
válasz
Ciccuka #22002 üzenetére
Szia!
Én az IKEÁ-ból szoktam feltankolni (szállítják is)
0,3 litertől 6 litereseig van mindenféle, bár itt nem találom a nagyobbakat (4,5 l, 6 l), de nekem van, tehát létezik
Jó minőség, dupla zár.
Mélyhűtőben sok mindent, de a felbontott liszteket stb. is mindent ebben tartok -
Criminal017
őstag
Nem tudom volt-e itt szó róla, de az Aldiban "új termék" (valószínűleg a régit váltja) megjelöléssel került ki egy sajátmárkás Cola és egy ugyancsak sajátmárkás citromos üdítő. Mindkettő 199 Ft, 2 liter.
A kólát a Márka gyártja, a "Citrom" feliratú kamuspriteot (
) sajnos nem tudom.
Lényeg: ihatóak és ár-érték arányban nem is rosszak, egy próbát megérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elden Ring Nightreign teszt
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Játékmenet bemutatót kapott a MindsEye
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vadiúj SSD-k!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest