Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #19592 üzenetére
Elkorcsosul az emberiség, lassan már beszélni sem tudunk, csak nyomkodni a mobilt!
-
Majom19
tag
Sodastream szörphöz van valami olcsó megbízható bolt?
Én a tonerpartners.hu-t találtam valakinek van tapasztalata velük? -
edk-
őstag
válasz
Soulfly842 #19589 üzenetére
Annyi demagóg semmitmondás van az első 0,5/1 tucat soeban, hogy fel sem akarom tudni dolgozni
Ettől a site-tól mit is várhatnánk? A reklám tök jó, nyilván a nőket lenéző seggfejek találva érzik magukat.
-
Soulfly842
addikt
válasz
zoleeno1 #19586 üzenetére
Annyi demagóg semmitmondás van az első 0,5/1 tucat soeban, hogy fel sem akarom tudni dolgozni, vagy csak egy kasztrációs élmény kárán
A marketing Bullshitett pont lexarom, eredményességi faktort tekintve viszon egy-két tucat évnyi tapasztalat alapján is a legjobb.
pont.
A többi irreveláns adat, a böffentési mivoltját figyelembe véve méginkább.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Soulfly842 #19580 üzenetére
szerintem erre gondol, bár én is most hallok róla 1x, csak kíváncsiságból rákerestem. Mondjuk engem pont nem érdekel, évek óta nem használok semmilyen borotválkozási kozmetikumot a oneblade mellé
[link] -
w.miki
veterán
Ilyen WC-t lehet itthon kapni? Milyen néven van?
-
Soulfly842
addikt
válasz
warcat #19579 üzenetére
Nézd, nem értem, hogy ez alatt mire gondolsz, de a legtöbb arcszesz nekem semleges volt és pirosodott a bőröm, Gilette pár borotválkozás után helyrerakja. Szerintem ég és föld a differencia a többihez képest
Engem technikailag csak az eredmény érdekel így vettem még az online után is 2-t offline.
bejár egy jó hosszú időszakra.
-
warcat
veterán
válasz
Soulfly842 #19577 üzenetére
Gilette termékekre részemről örök bojkott, semmi sem kell olyan cégtől ami szemenköpi a saját vásárlóbázisát egy kis virtue signalling jegyében.Nem életre és piacravaló.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Soulfly842 #19577 üzenetére
Hétfőn megyek Gilettért.
Köszönöm. -
Soulfly842
addikt
Hátha valakit 'innen' is érdekel.
Gilette after shave fél áron, 1499-ért a DM-ben (elég sok üzletben van még).
Sok helyen van offline, üzletben való ávételt jelölve az átvétel ingyenes (hiába hoz a folyamat elején 990-et).
Ez nem olyan, mint a legtöbb babavíz, amit manapság lehet kapni
Eszembe jut a reszkessetek betörők így karácsony után, amikor Kenny kipróbálja az After Shave-t
-
8
senior tag
Mi erre váltottunk: https://www.ikea.com/hu/hu/p/vardagen-serpenyo-szenacel-60438017/
Soha többet teflon!
-
tlala
addikt
válasz
Geri Bátyó #17975 üzenetére
Nem győzök hálálkodni neked, amiért belinkelted anno az akciós Hemkost Ikea serpenyőt!
Százszor jobb, mint a kidobásra váró, anno jóval drágább Tefal vacakom.
Kár, hogy nem lehet az Ikea termékekre árfigyelést vagy bármilyen akciós értesítést beállítani. -
Ciccuka
veterán
válasz
sambenez #19567 üzenetére
Tiszta üveg és tiszta papír is (súrolás, polírozás elve).
Egy sima A4-es nyomtatópapírral akár az ujjadat is el tudod vágni (kifeszítve).
Vízzel is el lehet vágni szinte bármit -
-
fege87
csendes tag
Nem tudom ki milyen sűrűn cseréli a szemüvegét, nálam 3-4 év alatt kopik el annyira állandó használat mellett, hogy muszáj cserélni, ráadásul ennyi időközönként nem árt a szemvizsgálat sem. Annyi idő alatt meg édesmindegy mennyire lesz karcos, meg mivel törölgetem. Mindenesetre én nem tapasztaltam, hogy bármilyen réteg is lekopott volna, pedig van rajta kékfényszűrő és naponta törlöm át rossmanos, vagy mülleres nedves törlővel. 15 év alatt a 4. szemüvegemnél tartok, egyiknél se volt ilyen gond. Öblítgetni biztos nem lenne türelmem, főleg, ha nem vagyok otthon, ráadásul engem jobban zavar, ha folt marad a szemüvegen, az pedig viszonylag hamar megtörténik, ha csak simán szárazkendőt használok, vagy csak nedveset. A keret előbb megy tönkre mint maga a lencse. Szóval nálam a megoldás a nedves törlő, majd száraz szemüvegtörlő kombináció. A karc meg inkább attól lesz, hogy a száraz kendőre valami kosz kerül, amivel szépen végigsértem a szemüveget törölgetés közben.
-
zoleeno1
veterán
Legyen, akkor én kérek elnézést, eddig az összes boltban ahol én vásároltam, mármint nagyobbakban, multikban, mindenhol a szalag mögött volt egy tároló, ahol a kosarakat kellett hagyni. Igaz ami igaz, meg sem próbáltam tovább vinni, hiszen csak akkor használok ilyet, ha keveset vásárolok, ami fizetés után kézben, szatyorban elfér. Ezeket meg simán bepakolom fizetés előtt, leolvasás közben. Számomra ezért is okafotyott messzebb vinni, mert ha annyit kell vásárolnom, hogy nem tudom elpakolni azonnal, akkor ott a kocsi. Ezzel részemről le is zártam a "mérnemengedikkivinniakosarat" témát
-
válasz
Donki Hóte #19556 üzenetére
Jó lenne, de az emberek nem tudják használni.
Mindig az az érzésem, hogy most használják először.
A másik, hogy nem kényelmi szempontból alkalmazzák, hanem sportolás céllal.
Az én bevásárlásom pedig nem fér fel az asztalra.
Arra jó, hogyha valaki pár terméket vásárolna, akkor hamar végezzen, de nem érte használják -
-
Beni2360
félisten
válasz
freelancer68 #19521 üzenetére
Hát hol drágult az áram ?
Termelonel, feldolgozonal, hutohazi nagykerben na meg a boltban. Mitől nem ndragultak volna meg a mirelit áruk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest