Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
A friss tesztgyőztes Jar Platinium mosogatógép tablettából 250 (2x125) db 6.490 Ft az EMAG-nál akár ingyenes szállítással. (26 Ft/db).
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Segítsetek légyszi, elegem van az elszállt ásványvíz árakból és a cipelésből. (A feleségem szénsavas víz rajongó.)
Szóval ajánljatok kérlek egy megvehető, jó minőségű szódagépet, amellyel:
- ásványvíz erősségű szóda készíthető,
- olcsóbban, mint az ásványvíz. -
tlala
addikt
Közepes méretű teflon serpenyőre van jó ár-értékű ajánlatotok?
-
tlala
addikt
válasz Geri Bátyó #17975 üzenetére
Köszönöm!
-
tlala
addikt
válasz Soulfly842 #18300 üzenetére
OK, köszi mindenkinek.
Most akkor már csak azt kéne eldöntenem, hogy melyik gépet vegyem meg.
Az asszony sajnos nagyon ügyetlen műszaki dolgokban, így jó lenne egy nagyon egyszerű, strapabíró "1 klikkes" megoldás.
Melyik típust javasolnátok konkrétan?
(Elegem van az ásványvíz cipelésből, az asszony pedig gyakorlatilag szénsavas vizet iszik csak.) -
tlala
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a szódagép tanácsokat, hamarosan megveszem.
-
tlala
addikt
válasz Mr.Csizmás #18502 üzenetére
Ezekben a kimért szaloncukrokban melyik finom igazán? Tavaly két helyen is vettem, de borzalmasak voltak.
(Sajnos nekem csak a Stühmer és a Szamos szaloncukor ízlik igazán ...)
Bár a Tesco Finest egy részét a Szamos készíti, az nagyon finom. -
tlala
addikt
Sodastream Spiritre tudtok valamilyen aktuális bestbuyt?
-
tlala
addikt
Sodastream Jet Raspberry Megsack szett 14.999 Ft Spar appal.
Budapest Árkád Spar, 3 db-ot számoltam a polcon.[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz Geri Bátyó #17975 üzenetére
Nem győzök hálálkodni neked, amiért belinkelted anno az akciós Hemkost Ikea serpenyőt!
Százszor jobb, mint a kidobásra váró, anno jóval drágább Tefal vacakom.
Kár, hogy nem lehet az Ikea termékekre árfigyelést vagy bármilyen akciós értesítést beállítani.[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Csatlakozom, itt kezdődik az ehető, valódi sajt (bár nekem is a fekete ízlik jobban).
Sajnos nekem is kattanásom, hogy nálunk is kevesebb, de jó minőségű sajtot kell vennünk - ez persze nem igazán az egyszeri közvetlen spórolásról szól (bár az egészségügyi vonala hosszútávon kérdéses). Tegnap pl. a Lidl-ben 990-ért vettük a szarvasiak Cervinus Perfetto 3 hónapig kérgében érlelt kemény sajtját (200g), és az is bizony 5 rugó/kg - akciósan.
De személyes kedvencem az aldis osztrák hegyisajt ("Bergkase"), 5990 Ft volt utoljára kilóra átszámítva (nem tudom, hogy igaz-e még ebben az árpörgésben), de valami álom.
Bocs az OFF kirohanásért.[ Szerkesztve ]
-
-
tlala
addikt
válasz freelancer68 #20248 üzenetére
-
tlala
addikt
Szerintem az utolsó 100 hozzászólás már csak multik gazdasági elemezgetéséről szól.
-
tlala
addikt
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
+1 szavazat a tescos 100g-os földimogyoróra 219 Ft-ért.
Finom is, praktikus is a kis csomag. -
tlala
addikt
Ha már tesco (pedig nem vagyok fan).
Tegnap félve vettem ebből a "csehszlovák" feliratos mustárból, és azt kell mondanom, hogy nagyon finom (eddig csak az Univert és a Globust vettem, mert nagyon érzékeny vagyok az ócska sajátmárkás mustárokra - de ez finomabb).
Valami 410 Ft volt a 400 gramm. Ódzkodtam a dobozos kiszereléstől is, de meglepően jól jár a fedele, és tök kényelmes kiskanállal odadobni a tányérra. -
tlala
addikt
válasz sambenez #21327 üzenetére
OK, de pont ennél a dobozosnál jöttem rá, hogy mennyivel egyszerűbb egy kanállal egy keverő mozdulatot tenni, és ugyanazzal a lendülettel kitenni a tányérra a mustárt, mint a flakont rázni, aztán szörcsögtetni, aztán püffölni a flakon alját, aztán kezdeni megint elölről, mert az aljára ült le az egész.
És akkor még meg sem említettem, hogy a legvégén le lehet nyalni a kanalat. -
tlala
addikt
válasz zoltan6 #21640 üzenetére
Mindenhol ennyi vagy drágább - még a teszkóban is, ráadásul savanyú, büntetősen ízetlen szarok. (OK, mondjuk március van, de a zöldpaprika és az újhagyma is arányaiban ennyit drágult.)
Viszont tegnap vettem a kínai zöldségestől (egyre több van belőlük, és jól is csinálják) a piacon hosszúkás koktélparadicsomot, aminek 1690 Ft volt kilója. Csak itthon derült ki, hogy nagyon finom, érett és édes, többet kellett volna vennem.[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz abdulka1 #21648 üzenetére
Lehet, hogy megéri egy ilyen zsírtalanító tisztítósprayt is mellé dobni az alzánál, 390 Ft-ért - szerelésnél hasznos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest