Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
-
Kaba
veterán
válasz Atomantiii #18696 üzenetére
Nem ismerem, de a leírása alapján lehet ez is az is, mivel van benne ételecet és cukor is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Ciccuka
veterán
válasz szabi__memo #18691 üzenetére
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
xcvbxcvb
aktív tag
Lidlis kaparóson nyertem egy sütőélesztőt
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Beni2360
félisten
Már meguntam a keresést és a Pennyben megvettem ebből 3 fajtát. Barack és karamell. [kép]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tlala
addikt
Sodastream Spiritre tudtok valamilyen aktuális bestbuyt?
-
tzs01
csendes tag
Ajándékkártya vásárlásHOZ nem használható fel. De akkor ha veszel ajándékkártyát 35-ért, akkor ki kell adniuk az 5e-es kupont. Aztán fizetsz az ajándékkártáyval meg a kuponnal a termékekért rendesen.
A Lidlnél is elég volt 50e Ft-nyi ajándékkártya vásárlása és aztán később részletekben az azzal való fizetés a 100e Ft-os végösszegi eléréséhez.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Én úgy próbálok spórolni, hogy írom a kiadásokat. Élelmiszerre heti ~20k körül költünk: 365/7=52, innen kijön, hogy pl. +6ezer hetente 300+ ezer Ft éves szinten.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Soulfly842
addikt
Az aldinál is lesz hétvégi kuponakció ismét.
Náluk annyival másabb, hogy dec 19-24 között kell beváltani, magasabbak az alacsonyabb összegű költési szintek, de náluk nincs minimum összeghez kötve a felhasználása sem!
Nekem ez most kényelmes, mert alapban kaptam egy rakat aldi utalványt
(személyenként 1 utalvány, az egyszeri vásárlás alkalmával, beváltáskor ue.)
Most decemberben szerintem 3-4 kupon lesz a vége, amit kapok tőlük (volt már a hónapban ugyanilyen kupon akc)
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz #76500480 #18673 üzenetére
Idén mi vettünk 1kg pennys konyakmeggyet,(2200 Ft ), karamellás bonbont. aztán az elég. Szerintem jobb mint bármelyik lutri szaloncukor. Talán tavaly az auchanos ananászos zselés soso jó volt, de elkapkodták. Fára úgysem kell szaloncukor. De belefáradtam nagyjából hogy 5-10ezer /kg áras szaloncukor is olyan transzzsír ízü vacak, hogy megenni is kínzás.
-
bul07
nagyúr
PC-n nézem de semmi, amúgy mindegy én úgyse vásárolok hétvégén, csak kíváncsi lettem volna rá
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Kaba
veterán
-
bul07
nagyúr
Hát én akárhogy görgetek csak ennyi[kép]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Én sehol nem találom hozzá a részletes leírást
-
Bogyi007
veterán
válasz Ciccuka #18641 üzenetére
Vettem Szegeden én is és egész fimomnak találtam a diósat és a gesztenyéset - mák semmilyen formában nem az én világom...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
AssAssynn
őstag
válasz freelancer68 #18643 üzenetére
Köszi, találtam ilyet is, meg vettem a frissen sütött mákosból is, amit lefagyasztok, úgyhogy lesz majd összehasonlítási alapom, hogy melyik a jobb.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Top cat
addikt
Mától Lidl appos kuponnal 340 pezó.
-
bul07
nagyúr
válasz Ciccuka #18646 üzenetére
Régen én kihívásként tekkintettem rá hogy minnél többet tudjak rárakni, a fém foganttyú tartotta össze a halmot olyan púposra pakoltam és nem hullot le belőle
De hogy egyre kisebb lett a vödör és nőt az ára mára már nem foglalkoztatt
-
st6969
őstag
válasz szabi__memo #18628 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
Aldi Lidl-ben évek óta népszerűek a szedd magad vödrös narancs akciók
Azt figyeltem meg, hogy régen csak 1-2 ember volt, aki púpig rakta a vödröt most viszont már szinte mindenki.
-
Beni2360
félisten
válasz freelancer68 #18643 üzenetére
Hát a Lidli vödrös halászlével filezett harcsaval megbékéltem, kettonkre mar nem főzök, paszírozok, stb. De a Házi beigliről nem mondok le. kb 48 eve sütöm édesanyám receptje alapján.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hurjup
csendes tag
En amugy kiegyeznek a klasszikus 11-14% cukor felevel is, mert az sem hivogato. Az edesitoszert meg ragasszak zacsiban a flakonra vagy mittudomen, es ki-ki dontse el beledobja-e vagy lehuzza a klotyon.
De akkor ugy veszem megerositest nyert a dolog, befozeskor raallunk a kisuveges szorpre is. -
Geo19870322
tag
Szokott valaki rendelni a liliputi.hu-ról?
Van valami 'okosság' ott? -
edk-
őstag
válasz szabi__memo #18636 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy hogyan szerkeszt szelepet a szódáspatronra...
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
ii77
tag
válasz hurjup #18624 üzenetére
Bocsánat, nem kólát kerestél.
Aldiban kapható Kóla-alternatívát tudok ajánlani: River Classic Cola néven, 1.5l-es kiszerelésben. Összetevők között csak cukor szerepel, mint édesítő. Sajnos felment az ára, 369Ft-ért kapható. Részemről ihatóbb, mint a nagy márkák édesítőszeres kólái.[ Szerkesztve ]
VESTAX QFO
-
Beni2360
félisten
-
edk-
őstag
válasz szabi__memo #18628 üzenetére
-
8
senior tag
maer a SodaStar palackot máshol nem fogadják el (tapasztalat)
leveszed a fóliát és elfogadják sodastreamnek (tapasztalat)
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
tzs01
csendes tag
válasz AssAssynn #18597 üzenetére
Bejgli eltevésre tavaly olvastam egy trükköt, mi is kipróbáltuk és be is vált: be a fagyasztóba egy papírtörlővel az alján. Időről-időre vettük elő, a legutolsót húsvét magasságában - szobahőmérsékleten engedtük ki, és pár óra múlva fogyasztható volt, a minősége szinte olyan volt, mint frissen.
[ Szerkesztve ]
-
hurjup
csendes tag
Csaladi alkalomra probaltam multkor CUKROS uditot (nem cola) venni, de a negyedik boltnal feladtam, mindenhol csak ilyen edesitoszeres retkeket talaltam. Errol van kollektiv velemeny hogy ez miert? Chipsado? Lehet menni Szlotakiaba?
(Es igen, tudom, sporolos blog, oldjam meg hazi szorppel. Menne is, de van amikor nem az a celszeru.) -
st6969
őstag
Nem gond, Aldinál több, mint egy ezressel olcsóbb, mint a Sodastreamnél. Miért is mennék máshoz. Amennyiben az Aldi befejezi az értékesítést, akkor így jártam, ez a kockázat. Nekem ez hegesztéshez kell, kicsiben kipróbálni. Ha bejön, úgyis nagyobb palackot veszek.
#18613 szabi__memo
Pontosan így. Beviszed a boltba az üreset, az állványról leveszel egy töltöttet (ezen lesz egy kék zárószalag, onnan tudja, hogy az a töltött), mindkettőt ráteszed a szalagra, amikor odaér, mondod a pénztárosnak, hogy csere lesz.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Oral-B fogkeféhez nem tud valami fejet jó áron?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
addikt
válasz Stylewars_kp #18618 üzenetére
nem az Ooops-ról, hanem a Penny és Lidl sajt márkás termékeiről volt szó
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-
Ciccuka
veterán
Vékonyodnak rendesen az új WC papírok.
Papír zsebkendők is olyanok mostanság, hogy max egyszer lehet belefújni az orrot.[ Szerkesztve ]
-
-
edk-
őstag
válasz szabi__memo #18613 üzenetére
8000 a teli patron.
-
bul07
nagyúr
válasz Gézengúz #18609 üzenetére
Ilyen formájú volt neki és volt már vagy 30-40éves
Rátekerte a kukorica szárára, majd ha jól emlékszek úgy rakta be hogy a kukorica szára a tepsi élére támaszkodott így a levegőben volt a kürtős és tudta forgatni cukorral szórni
(#18606) Beni2360
Hát igen nagyon ki lehet érezni
Édesapám ha még gázzal is főz üstben mert olyan mennyiség kell főzni és ilyen mennyiségnél már szabályozni is kell a lángot, még akkor is tesz a rózsára pár hasáb fát hogy legyen füst, mert kell a füst hogy jó íze legyen
Mint a kolbász és szalonna füstölés is egy művészet, teljesen el lehet rontani az ízért egy rossz füstöléssel
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz headhunter #18607 üzenetére
Sajnos Gábor fan vagyok, vigyaznom kell a leadott 20 kg-ra amit másfél év alatt leadtam.
(faj a hasammal indult, epevel, majjal, gyomorszajjal, vegig dugtak mindenhol)
A flodni itt is tervbe van de majd januarban.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
st6969
őstag
hehe...sikerült
Szeme se rebbent a kisasszonynak, simán kicserélte. Pedig már készültem, hogy eljátszom a hülyét. Érdekes, mert a palack színe sem stimmel (Sodastream sárgás, a Sodastar meg fehér), tehát fura lenne, ha ez nem tűnne fel neki. De az is fura, hogy a facebookon meg azt írják, csak azt cserélik, ami náluk is kapható. Ez logikus, de valaki ezt nem jól tudja, mert kicserélték -
-
Beni2360
félisten
Hát igen, akit a bogrács füstje megcsapott. Ott meg az is számít, hogy milyen fával van a tűz táplálva.
-
bul07
nagyúr
Mióta mamám meghalt én jó bejglit nem ettem
Másik amit nagyon tudutt kürtős kalács kukorica szárra tekerve sütve, újnyi vastag tésztályú vastagon cukkor rápirítva, foszlós tészta
Sajnos a receptek se maradtak meg sosse lett lírva
Ezt a hibát ne kövessétek ell, ha élnek a nagyszülők a receptekket le kell velük íratni, mert ell fog veszniÉs természetesen sparheltbe sütve ami még add neki egy kicsit más ízt
(mint egy pörkölt is más ízű lesz ha bográcsba kint tűzön van készítve mintha benti konyhában)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
AssAssynn
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Asszociációs játék. :)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest