Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
volt már téma többször, keress vissza
én a sodastream gépeket ajánlom, aldis co patroncserével (2290ft)
de kb az infláció előtti ásványvíz árra jön ki, viszont nem kell cipelni, nagyon erőset lehet csinálni (fröccsvíz erősségűt is)
ha sodastream crystal gépet veszel, akkor a műanyagot sem eszed mert üveg flaskája van
hideg brita-szűrt vízzel hibátlan
a crystal kb három rövid nyomást enged meg, utána jelez (kiold a túlnyomásszelep), ez is nagyon erős - de egy tipp, hogy ha közben kiengeded a nyomást a pöcök elfordításával és még teszel bele akkor tényleg brutál erős szódát lehet készíteni[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Soulfly842
addikt
-
8
senior tag
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Geri Bátyó
addikt
Most, hogy mindenki ajánlott már a teflon helyett telefont, tőlem kapsz egy serpenyőt.
[link] Talán meglepődsz, de IKEA. Hónap végéig akciós is. Kb. 4-5 éve nyúzok egy ilyet és a bevonata is vállalható még, de nagy előnye, hogy nem vacak alumínium, hanem vastag rozsdamentes acél, szóval nem fog össze-vissza görbülni. Sütőbe is be lehet tenni, ha kell, mert fém a nyele. Ráadásul, ha tönkre megy a bevonat, csak le kell csiszolni, felpolírozni és van egy rozsdamentes acél serpenyőd, amin idővel kialakul a természetes tapadásmentes bevonat, ha jól kezeled. Örök élet."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
cd930
aktív tag
A napokban én is ajánlottam a BB topicban, ezt ma ki is egészítettem, de is beírom, mert spórolni jó
BB Plus:
- vegyetek hozzá 3000 Ft/kg áron Tolle trappista sajtot (ami önmagában BB), vagy bármi mást 5k fölötti értékben (figyelni, mert pl. rezsicsökkentett és leértékelt cuccok kizárva)
- váltsatok be superkupont (100 supershop pontért 2k kedvezmény 20k vásárlás fölött)
- enjoy[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
8
senior tag
Mi erre váltottunk: https://www.ikea.com/hu/hu/p/vardagen-serpenyo-szenacel-60438017/
Soha többet teflon!
-
tlala
addikt
Ha már tesco (pedig nem vagyok fan).
Tegnap félve vettem ebből a "csehszlovák" feliratos mustárból, és azt kell mondanom, hogy nagyon finom (eddig csak az Univert és a Globust vettem, mert nagyon érzékeny vagyok az ócska sajátmárkás mustárokra - de ez finomabb).
Valami 410 Ft volt a 400 gramm. Ódzkodtam a dobozos kiszereléstől is, de meglepően jól jár a fedele, és tök kényelmes kiskanállal odadobni a tányérra. -
Top cat
addikt
Milyen Globus mustárt szoktál venni, üveges, vagy flakonost? Nem vettél észre rajta minőség változást?
kenwood
Ja, még így is drága. A Tolle most volt nemrég 3000 a Pennyben.
De ezek a 2000 körüli árak, már nem fognak visszajönni.edk-
Jó helyre tették. Így könnyen lelépnek vele.[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
Én is savanyúbbnak érzem a flakonost. Ez volt a kedvenc mustárom. A legutóbbi adagolóján, már a csillag helyett is csak egy nagy lyuk volt.
De legalább a legyet kihagyták belőle.
-
San398
őstag
Én is szinte minidig a globus mustárt veszem, néha univer.
Köszi, ki fogom próbálni a dobozost.Ha mindig a feje tetején tárolod akkor nem fog leülni az aljára, kis felrázás után máris adagolható. Nálam de szerintem másnál is az a macerás amikor már nem lehet semmit kinyomni belőle, de szétvágva még van benne 2-3 evőkanállal
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest