Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Ti nem vetettek olyat észre hogy mintha nem lenne olyan tápláló a most kapható kenyerek, kiflik, zsemlék,
Kifejtem
Fél éve egy éve reggel hazajöttem a munkából vettem 4zsemlét megkentem vajjal kis párizsi, majd zuhanyzás és alvás délután 17óráig utána készülődés és 18:45indulás munkába, és nem voltam olyan veszett éhes még 20óra után se
Na de most hazajöttem a munkából vettem 5zsemlét megkentem vajjal kis párizsi, igen eggyel többet, majd zuhanyzás és alvás délután 17óráig utána készülődés és 18:45indulás munkába, de már kötelező ébredés körül olyan éhes vagyok hogy muszáj enni pár falatott mert nem bírom továbbMáshogy nem tudom megfogalmazni mire gondolok, tehát mintha a 5zsemlébe nem lenne annyi tápanyag mint régen a 4-be
És az utolsó pár hónapba megint fogyok, pedig kenyeret kiflit zsemlét ugyan annyit ha nem többet eszek[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest