Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Ti nem vetettek olyat észre hogy mintha nem lenne olyan tápláló a most kapható kenyerek, kiflik, zsemlék,
Kifejtem
Fél éve egy éve reggel hazajöttem a munkából vettem 4zsemlét megkentem vajjal kis párizsi, majd zuhanyzás és alvás délután 17óráig utána készülődés és 18:45indulás munkába, és nem voltam olyan veszett éhes még 20óra után se
Na de most hazajöttem a munkából vettem 5zsemlét megkentem vajjal kis párizsi, igen eggyel többet, majd zuhanyzás és alvás délután 17óráig utána készülődés és 18:45indulás munkába, de már kötelező ébredés körül olyan éhes vagyok hogy muszáj enni pár falatott mert nem bírom továbbMáshogy nem tudom megfogalmazni mire gondolok, tehát mintha a 5zsemlébe nem lenne annyi tápanyag mint régen a 4-be
És az utolsó pár hónapba megint fogyok, pedig kenyeret kiflit zsemlét ugyan annyit ha nem többet eszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest