- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
Az előbb még lemaradt. Az intersparban a Samsung UE65AU7102 tv
199999Ft-os áron lesz kapható csütörtöktől (ÁK 269K). -
Kaba
veterán
válasz
JóGéza #15198 üzenetére
A Spar/Intersparban a Philips Airfryer HD 9270/70 lesz jó árban csütörtöktől 55K(ÁK 62K), esetleg még olcsósítható 10%-os kuponnal.
Megint lesz 20%-os kupon akció Szept.5-7 között.
Az Intersparban csütörtöktől a Cafe Frei Dolce Gusto kapszulák is le lesznek árazva 1949-ról 1449 Ft-ra. -
JóGéza
aktív tag
-
Ptech
addikt
válasz
#21346560 #15193 üzenetére
This is what happens when you reply to spam email l TED
Van belőle már több rész is
-
törölt tag
válasz
MADcat #15188 üzenetére
Szintén!
Mondjuk most éppen egy Dubaiban élő ügyvéddel levelezek, aki 8.000.000 $-t ajánlott fel kimenekítésre!
Utolsó levelem neki:
"Helló!
Köszönöm az érdeklődést!
Pontosan nem tudom meddig tart a nyaralás, mert hirtelen jött a lehetőség, és csak úgy spontán indultunk neki a dolognak! A párom nyert a lottón, és most kicsit lazítunk. Még nem tudom meddig, demost élvezzük az életet.
Ha gondolja, és sürgős az ügy, akkor megadom az ügyvédem elérhetőségét!
Tony Manssa elismert a családi öröklések ügyeiben.
Üdvözlettel Baliról!"Tudni kell, hogy Tony Manssa nevü akárki már 1x bepróbálkozott ugyanezzel, vele is leveleztem 1 hónapon át, mire leesett neki...
-
Ciccuka
veterán
válasz
tahepa #15182 üzenetére
Solomon aranya
KlasszikusScamalot - The Gold
James Veitch - Ultimate troll!Gyanús e-mailek: ki nem váltott biztosítási kötvények, gyémánttal megrakott széfek, külföldön elkószált barátok. Egyszer csak feltűnnek az inboxunkban, a megszokott eljárás pedig, hogy azonnal töröljük őket. De mégis mi történik, mikor válaszolunk rájuk? Tartson velünk, ahogy az író és komikus James Veitch elmeséli kacagtató, hetekig elhúzódó levelezését egy spam levél küldőjével, aki egy jó kis üzletet ajánlott neki.
Tudod mi történik, ha megválaszolsz egy "kukába" érkezett e-mailt? Vagy esetleg már ki is próbáltad?
James Veitch brit író és komikus szinte sportot űz abból, hogy kéretlen spam levelekre válaszol. Néhány éve egy pihentebb pillanatában arra gondolt: „vajon mi fog történni, ha válaszol egy, a mailboxába érkezett levélszemétre”. Meg is tette a nem túl mindennapi lépést, az eredmény pedig talán minden várakozását felülmúlta. Nem fogjátok elhinni, de heteken keresztül levelezett az őt megkereső szélhámos e-mailezővel, elmondása szerint mindössze azért, hogy megtudja, hogyan reagál arra, ha az ő idejét vesztegeti valaki.
A tapasztalatait egy tíz perces, humorban nem szűkölködő TED előadásba sűrítette, amit most magyar felirattal is megnézhetsz.
-
AssAssynn
őstag
válasz
zoltan6 #15186 üzenetére
És, hogy vonja vissza a bank? Pont nemrég történt egy ismerősömnél ilyen, hogy leemeltek a számlájáról, amit azonnal jelzett a bankjának (mkb talán?), de ott csak annyit mondtak, hogy sajnálják, nem tudnak vele mit kezdeni. Pénzügyes topikban, vagy hol kérdeztem és ott is azt írták, hogy így járt.
-
zoltan6
addikt
válasz
sherlock82 #15184 üzenetére
Már velem is próbálkoztak FB marketplacen töbvbször is.Első alkalommal kerékpárt vettek volna meg külföldről.Az a lényege hogy a pénzt sokszor valóban átutalják.Csak ahogy elvitte a futár a terméket egyből vissza is vonatják a bankkal.Aztán se termék,se pénz.
-
AssAssynn
őstag
válasz
sherlock82 #15184 üzenetére
Jó, hát az ilyeneket leszűrném, hogy ha a futár pénz nélkül vinné a csomagot, vagy nem érkezne meg az utalás, nyilván nem foglalkoznék vele, csak azt hittem, hogy van valami új trükk.
-
nafikra
tag
nálam évekkel ezelőtt volt. telefont hirdettem jófogáson erre rámírt egy "külföldi" angolul hogy ő megvenné és debrecenben tanult de hollnadiában él stb.. persze húztam amíg tudtam hogy mit és hogy akar. a lényeg az volt nálam hogy küldött egy kamu mailt amiben egy "bank" nevében írtak hogy van a nevemre félretéve 46000 ft amit akkor kapok meg ha célba ért a termék, a posta 6000 ft-ért vitte volna és 40.000-ért árultam. alku nélkül vitte volna, kérdeztem hogy miért magyar oldalakon nézeget, azt mondta mert debrecenben tanult
, szóval a lényeg hogy az üzleti modell hogy elküldöm neki a telót és még a szállítást és én fizetem. az utolsó mailben magyarul elküldtem ahova kell és van/volt egy oldal ahol ilyen netes csalásokat rögzítenek, na oda minden addig megtudott adatát beküldtem. ennyi
-
tahepa
senior tag
-
AssAssynn
őstag
Igen, ez volt részben a kérdés, hogy létezik-e, hogy a dpd ad át nekem pénzt, mert én sem hallottam még ilyenről. Most gondolkodom rajta, hogy mégiscsak megadjam neki a címem, aztán kíváncsian várnám, hogy mi lenne. Csak nem tudom ezek vissza tudnak-e élni a sima címemmel.
-
Cheif
tag
válasz
AssAssynn #15177 üzenetére
A pénzt amúgy sem a futár vinné, szerintem nincs ilyen szolgáltatásuk. Paypal vagy utalás, amiről kapnál egy kamu emailt. Persze ennek aki kicsit tisztában van a dolgokkal az nem dől be, de mennyiségi alapon gondolom annyi embernél bepróbálkoznak, hogy van aki mégis feladja nekik a cuccot.
-
AssAssynn
őstag
Köszi a válaszokat.
De hogyan ver át ezzel? Nyilván, ha jönne is futár, pénz nélkül amúgy sem adnám oda neki a csomagot. Nem értem, hogy tud átejteni ezzel. -
AssAssynn
őstag
Van egy ilyen apró kifigurázós téma, de nem találtam meg, ezért hadd kérdezzem meg itt:
hirdetek valamit FB marketplacen, és rám írt vélhetően fordítóval egy csoki figura, hogy ő nem tud eljönni a termékért, de küld érte egy dpd futárt, aki odaadja a pénzt és felveszi a terméket. Létezik ilyen? Nagyon kamu szaga van, de nem tudom, hogy van-e a dpd-nek ilyen szolgáltatása, meg már azt kérdezi, hogy mi a cím, amire jöhet a futár, igazából nem tudom hogy tudnak átverni ilyennel, maximum az adataimat tudják meg, de hát azzal sokra nem mennek szvsz. Szerintetek? -
raziel01
veterán
válasz
MADcat #15170 üzenetére
Nincs címke rajta pont azért volt érdekes. Polcon volt csak, hogy 99 Ft.
És csak ez a 99 Ft-os volt kirakva aznapi lejárattal.
Mikor reklamáltam akkor a csajnak be is ugrott, hogy ja igen az akciós, mert lejár.
Csak nekem fura, hogy ez miért nem automatikus vagy valami. Vagy akkor legyen minden terméken címke. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
sherlock82 #15167 üzenetére
Az nálam is mindig feszültséget kelt amikor meglátom
-
raziel01
veterán
Lidlben erdemes megnezni a blokkot. Ki volt rakva a polcra, hogy 99 ft a görög joghurt, mert lejar.
Magán a terméken nem volt semmi felirat. Gondoltam alapbol át van állítva es ha a kasszas lehuzza akkor 99 ért fogja számolni.
4 db ot 1200.ert szamolt. Fizetes utan láttam a blokkon, mert több mindent is vettem. Azonnal szoltam is. Azt mondja ja tényleg a görög joghurt. Es visszaadott 800 at.
Mi gaz mar hogy neked kell szolni. Ha meg nem nézed igy jártál. -
Zeki
nagyúr
válasz
sherlock82 #15165 üzenetére
Közben nemrég tele volt a net azzal, hogy nem lesz hagyományos Balaton szelet, mert Ukrajnában készült.
-
-
pohár
félisten
válasz
Soulfly842 #15163 üzenetére
ha olyan, mint az a román csirkemell, amit anno karantén alatt a kifli.hu-n vettem, hogy egy deka víz nem volt benne, akkor simán...
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #15158 üzenetére
Ebben amúgy mi a spórolás? 2*70 lap=490 Huf. Az ooops maxi 500 lap=1099 Huf.
-
Kaba
veterán
válasz
Mr.Csizmás #15158 üzenetére
Az aldiban 499Ft.
Az alzán hozzájön a szállítási költség is (kivéve üzleti átvétel). -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
f4lcon #14878 üzenetére
piros Tento Strong az alzán 440 per darab ha veszel hármat de egy darab is 490 Ft
megint van
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest