Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz Tony21 #13768 üzenetére

Hát én ott nem néztem de jó messzi is van raklap túloldalán jó magasan biztos van vagy 2.5m magasan a árcímke és nem ám óriási betűkkel
    De a újságjukba biztos nincs kiírva hogy mennyiségi limites akció

(#13776) Ciccuka

Ez már rég tart, csak most a drágább termékek minősége is romlik, az olcsó termékeknél már nincs hova rontani (én az olcsót tudom megfizetni így a mostani romlás engem nem érint)
    De az igen mint ahogy írtam mintha kisebb lenne minden péktermék

Lidl betyár pogácsát szeretem, de régen mintha nagyobb lett volna meg jobban fűszerezett
    Na meg a briós az is kisebb lett, a Berettyóújfalusi üzletben mintha rossz sütési időt használnának rá, mert mindig barnára van sütve de tényleg majdnem égési határig

(#13765) Soulfly842

Lassan vissza kell térni a konyharuhára, mert annyira drága lesz
    Az a baj hogy hozzászoktunk hogy tiszta papírral letöröl és megy a kukába(bár mi télen szoktuk gyűjteni és azzal van a begyújtás)

...........

Na de majd most megyek kétszer Nagyváradra
    Be van jelentve a kocsi vezérlés cserére, olyan 1000-1200Lei lesz , de muszáj mert itt a környéken háznál nincs olyan szerelő akire rábíznám, Berettyóújfaluba meg ennél jóval többet kérnének
    Remélem még tartja magát egy kicsit a forint mert már így is majd 81Ft/Lei-nél jár, és ha továbbra is királyunk nyal az oroszoknak teljesen elválunk és a béka s@gge alá fog gyengülni a forint és nem csak a dollárhoz és a euróhoz képest hanem a környező országokhoz képest is

Majd beugrok váradon a Lidl-be meg a Kaufland-ba
    Természetesen van ami többe kerül de van ami meg annyival kevesebbe hogy fáj nézni
    Például a jégkrémek, még nem akciósan is de akciósan meg, pár lidl akció [kép], [kép], 7Lei egy dobozért 560Ft talán 10éve volt ennyi nálunk vagy még akkor se

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák