Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Tony21 #13768 üzenetére
Hát én ott nem néztem de jó messzi is van raklap túloldalán jó magasan biztos van vagy 2.5m magasan a árcímke és nem ám óriási betűkkel
De a újságjukba biztos nincs kiírva hogy mennyiségi limites akció(#13776) Ciccuka
Ez már rég tart, csak most a drágább termékek minősége is romlik, az olcsó termékeknél már nincs hova rontani (én az olcsót tudom megfizetni így a mostani romlás engem nem érint)
De az igen mint ahogy írtam mintha kisebb lenne minden péktermékLidl betyár pogácsát szeretem, de régen mintha nagyobb lett volna meg jobban fűszerezett
Na meg a briós az is kisebb lett, a Berettyóújfalusi üzletben mintha rossz sütési időt használnának rá, mert mindig barnára van sütve de tényleg majdnem égési határig(#13765) Soulfly842
Lassan vissza kell térni a konyharuhára, mert annyira drága lesz
Az a baj hogy hozzászoktunk hogy tiszta papírral letöröl és megy a kukába(bár mi télen szoktuk gyűjteni és azzal van a begyújtás)...........
Na de majd most megyek kétszer Nagyváradra
Be van jelentve a kocsi vezérlés cserére, olyan 1000-1200Lei lesz , de muszáj mert itt a környéken háznál nincs olyan szerelő akire rábíznám, Berettyóújfaluba meg ennél jóval többet kérnének
Remélem még tartja magát egy kicsit a forint mert már így is majd 81Ft/Lei-nél jár, és ha továbbra is királyunk nyal az oroszoknak teljesen elválunk és a béka s@gge alá fog gyengülni a forint és nem csak a dollárhoz és a euróhoz képest hanem a környező országokhoz képest isMajd beugrok váradon a Lidl-be meg a Kaufland-ba
Természetesen van ami többe kerül de van ami meg annyival kevesebbe hogy fáj nézni
Például a jégkrémek, még nem akciósan is de akciósan meg, pár lidl akció [kép], [kép], 7Lei egy dobozért 560Ft talán 10éve volt ennyi nálunk vagy még akkor se[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Spórolós topik
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest