- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Tony21 #13768 üzenetére
Hát én ott nem néztem de jó messzi is van raklap túloldalán jó magasan biztos van vagy 2.5m magasan a árcímke és nem ám óriási betűkkel
De a újságjukba biztos nincs kiírva hogy mennyiségi limites akció(#13776) Ciccuka
Ez már rég tart, csak most a drágább termékek minősége is romlik, az olcsó termékeknél már nincs hova rontani (én az olcsót tudom megfizetni így a mostani romlás engem nem érint)
De az igen mint ahogy írtam mintha kisebb lenne minden péktermékLidl betyár pogácsát szeretem, de régen mintha nagyobb lett volna meg jobban fűszerezett
Na meg a briós az is kisebb lett, a Berettyóújfalusi üzletben mintha rossz sütési időt használnának rá, mert mindig barnára van sütve de tényleg majdnem égési határig(#13765) Soulfly842
Lassan vissza kell térni a konyharuhára, mert annyira drága lesz
Az a baj hogy hozzászoktunk hogy tiszta papírral letöröl és megy a kukába(bár mi télen szoktuk gyűjteni és azzal van a begyújtás)...........
Na de majd most megyek kétszer Nagyváradra
Be van jelentve a kocsi vezérlés cserére, olyan 1000-1200Lei lesz , de muszáj mert itt a környéken háznál nincs olyan szerelő akire rábíznám, Berettyóújfaluba meg ennél jóval többet kérnének
Remélem még tartja magát egy kicsit a forint mert már így is majd 81Ft/Lei-nél jár, és ha továbbra is királyunk nyal az oroszoknak teljesen elválunk és a béka s@gge alá fog gyengülni a forint és nem csak a dollárhoz és a euróhoz képest hanem a környező országokhoz képest isMajd beugrok váradon a Lidl-be meg a Kaufland-ba
Természetesen van ami többe kerül de van ami meg annyival kevesebbe hogy fáj nézni
Például a jégkrémek, még nem akciósan is de akciósan meg, pár lidl akció [kép], [kép], 7Lei egy dobozért 560Ft talán 10éve volt ennyi nálunk vagy még akkor se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest