Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Bocs, ha volt már, pár hétig nem követtem a topikot:
Most először fordul elő velem, hogy a Lidl Plus appban a vásárlás utáni kaparós nem nyert. Ez valami új módi?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Szintúgy, utolsó nem nyert
Sőt most hogy szó lett róla és ránéztem, és volt egy nem lekapart. És ez se nyert
Szóval az utolsó kettő nem nyert[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Soulfly842
addikt
QNem mondhatjátok hogy minden hajjal megkent vagyok!
Van az a kedvezményszint, amikor már nekem is megesik a szívem a bolti eladókonGondolkodtam rajta egy percet, hogy viszek vagy négy kilót (zsúfoltság volt tele, vagy 3-4x ennyi pult felület tele volt vele), de végül szóltam egy eladónak, aki elviharzott és le is cserélte...(kicsi ALDI, közel van, sűrűn ugrok be ide)
Megnézten volna a pénztáros arcát egyébként,amikor számon kérem az akciót...
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz Soulfly842 #12806 üzenetére
Mivel a kilós ár jól szerepel szerintem simán elhajtottak volna.
-
Maksifül
senior tag
válasz sambenez #12807 üzenetére
Nem tehetik meg. Több különböző ár feltüntetése esetén ugyanannál a terméknél a legalacsonyabb áron KÖTELESEK odaadni az árut.
1997. évi CLV. törvény 14. §
(7) Több eladási ár vagy szolgáltatási díj egyidejű feltüntetése esetén a vállalkozás köteles a feltüntetett legalacsonyabb eladási ár vagy szolgáltatási díj felszámítására.Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Xtomi
tag
Auchanba vigyetek nájlon zacskót mert 10 ft-ot kérnek érte. A pékáru zacskóért is . . .
-
Ármester
-
-
Beni2360
félisten
-
Ciccuka
veterán
Ma voltam a Lidl-ben, találtam magamnak ilyen 30%-re leértékelt valamit. Aztán nem adták oda megint, mert "nem viszi a kassza, nem tudják így odaadni" még ha kötelességük lenne, akkor se.
Korábban már beírtam nekik a füzetbe, de jött egy sajnálkozó levél és ennyi. Azóta kb. 1-2 hetente fordul ilyen elő velem ott. Folyamatosak a szívatások.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
MittuDomain_
őstag
válasz Ciccuka #12819 üzenetére
Csak hogy tudjátok, tényleg nem egyedi eset (Bp. XI. egyébként)
Én is jártam már így, konkrétan találtam tűzőkapcsot a tűzőgépembe 30as matricával, és a pénztár szólt, hogy már kipörgött a kódja a rendszerből, lehet beesett a kosarak közé és valamelyik kollégája megtalálta és felrakta a nonfood kiárusító részre, minden esetre kifutott termék és nem számlázható.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Ciccuka
veterán
válasz MittuDomain_ #12823 üzenetére
Én már úgy is jártam, hogy nem vitte a kassza beszedték, majd pár nap múlva kirakták és utána el lehetett vinni. Hiába vadásztam le, ha így elvitte más. Mert honnan tudjam, hogy mikor rakják ki, vagy kirakják -e egyáltalán és minek utazgassak ezért pluszba, értesíteni se fognak.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
csondes
tag
Baba Folyékony krémszappan kamilla kivonattal, 250 ml 299ft
[ Szerkesztve ]
-
csondes
tag
Jacobs Merido szemes kávé, 1000 g 2739 ft
ha valakinek bejon -
krizmo_
addikt
Már mindenhol lehet venni a zöldségeknél/gyümölcsöknél újrahasználható zacskókat, amiket mosni is lehet. Már régóta ezeket használom. A Tescoban pedig lehet kapni textil zsákot a pékárunak, ami szintén mosható. Sok szempontból megéri ezeket használni, főleg azért, mert takarékos...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nem úgy van hogy napi egy kaparóst lehet kapni
Tegnap kétszer vásároltam, első vásárlás után bepakoltam a kocsiba, és akkor ránéztem nem volt egy se, és bementem megint venni ezt aztMost megnéztem és kettő is van
Lekaparni még nem kapartam le, mert most jó pár napig nem tervezek Lidl közelébe menni, és esetleg az a két nap is jól jöhet amivel később kaparom le, így holnap fogom lekaparni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peterhappy
őstag
Én többször vásároltam már naponta többször, mindig kaptam sorsjegyet.
Valami időkorlát van, így ha egymást követően kétszer állok sorba (mert Szép kártyával fizetem az élelmiszert, majd bankkártyával a resztlit), már nem.
Ez amúgy teljesen jogos - különben mindenki termékenként külön-külön akarna fizetni.Amúgy szerintem nagy ziccer lenne azt meglépni, hogy az önkiszolgálónál történő fizetés garantáltan nyertes sorsjeggyel jár.
-
Kaba
veterán
A kaparós vásárlásonként jár, viszont most már csak később küldik (30-60 perc között(,(pont azért, hogy ne lehessen egyből újra vásárolni), emellett bevezették a nyeretlen kaparóst. Az ajándéktermékek is ritkábbak lettek és a blokkvégösszeg kupon még ritkább.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz hhheni #12833 üzenetére
Azt lehet e tudni hogy másodikán lesz e ilyen kupon
Ezt nézegetem, ha lenne kupon úgy már nagyobb kényszer lenne a vásárlásra
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Miert erdekes a május 2.-a?
Ha most rendeled jovo heten kapod meg. És akkor fizeted.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Jofi81
őstag
Igen, a matek nem nagyon jött ki. A normál ára 3599, a félár így 1800, ez stimmel, ennyit is vontak a kasszánál. Viszont az egységmennyiség árát nem sikerült eltalálni, szorzás helyett osztottak valószínűleg, mert 300 grammos volt egy steak. Így ha a kilós árat nézzük, 200 forint lett volna a hús.
-
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #12840 üzenetére
Igen az ára miatt
[link]De nem tudom nagyon kételkedek, meg számolgatok
Még ha 1000Ft/l számolok az olajra akkor is 25e-ből 25l olajat veszek, 2liter olaj olyan 6 sütés és 8naponta sütök
Tehát 48naponta használok el 2liter olajat a sütésemhez, így a 25l olaj 600nap alatt fogy el
És nem mellesleg szerem a hasáb ízét olajba sütveÉs azért egy serpenyőt könnyebb elmosni mint ezt a gépet, félek hogy se perc alatt lemosom róla a védő réteget legyen az bármilyen bevonat
Na de lesz ami lesz
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
"És nem mellesleg szerem a hasáb ízét olajba sütve"
Hát igen, az ebben a forró levegős sütőben nincs meg annyira, meg szvsz a krumpli sem ropog úgy... (hozzáteszem nincs nagy tapasztalatom, 1 ismerősnél kóstoltam ilyet párszor, azt hiszem nekik Aldis gépük van, de akkor nekem ez jött át)
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Beni2360
félisten
Mi sem sokat sütünk de amellett sok mindenre jó.pl áram takarékosság, kettőnknek nem kell bekapcsolni a nagy tűzhelyet,stb. A topikjaban osztottam meg képeket keresd meg. Nem mi dig a bekerülési es felhasználási kétség a lényeg, praktikussag, gyorsaság, stb. Nekünk van eg dagaszto gépünk kb 2 hetente 1x használjuk az a 30 e ft nem vágott folghoz de nem kell vén karokkal ragasztani, gyurni, stb. Konnyitjunk az életünk munkáját.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest