Hirdetés
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz sherlock82 #12050 üzenetére
Mi meg a Spart (leginkább Interspar) szeretjük a legjobban, hús, zöldség, pékáru és árak tekintetében verhetetlen.
-
-
Ármester
válasz tibbike01 #12051 üzenetére
+1, a hús és felvágottas részük a legjobb.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #12055 üzenetére
Az lehet hogy minőségben de nem árban
Mint írtam szoktam venni párizsit macskának
Legolcsóbb csirkéset na az a Lidl 529Ft most , Spar-ba a legolcsóbb kilós csirke ha jól rémlik 739Ft volt
Nem tudom melyiknek milyen az íze, de amúgy öcsém kislánya szereti Lidl féle 1Kg párizsit
(Gyerekoromba mi se haltunk meg a párizsitól)Üdítőket meg ne is említsük, tudom tudom soha senki nem iszik ilyeneket
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ármester
Mindenkinek más a preferencia, az ár sem minden.
Lehet hogy árban nem jobb, de a huspult minőségre nagyon jó, sokféle áru, és minden igényesen, szépen van kirakva. Én inkább felvágottakat nézem gyakrabban, az meg árban nem drágább a többi bolt húspultjához képest.
Ami bónusz, hogy 10dkg árban is ki vannak írva a dolgok (nyilván, nem nagy kaland leosztani, de hasznos apróság)A többi cucc árát én most nem számolom, én se mindig sparba járok, van ami itt jobb van ami ott.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Soulfly842
addikt
Ez a fajta mustár, amit írtok az nálunk mindig volt szerintem (Nyh, deberceni út)...
háát, megkóstoltam... híg és az íze is papír nekem. Nem sokkal kerül többe az 500G-s flakonos aldis. Szerintem klasszisokkal jobb.
Legutóbb az aldiban láttam kokárdás EFEF által gyártott baromfi párizsit ~450 körül. Új termék, próbáljátok meg, vegyétek meg azt.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Soulfly842 #12061 üzenetére
Én is a markáns mustárokat szeretem ami már majdnem csíp
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Lidl olyan mint a 2007-es Tesco.
A Lidl-nél kéregetők, flipik vannak. Nem lehet a sorok között közlekedni a tömegtől, minden össze-vissza van, stb.
Aldi-nál még a parkolóban is rendet tartanak. Sokkal nagyobb a precizitás.
Aldi-nál csak a kokárdás termékekkel nem vagyok kibékülve."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Beni2360
félisten
válasz Dluinet #12059 üzenetére
Hát a Spar érdekes egy üzlet lánc. Itt Gyálon felujjitottak, de mégsem érte el azt a szintet ami jó pár éve a Alacskai útcai Spar nyújt a 18.kerben. Oda szívesen megyünk pedig kb 4 km-re van tőlünk. Ott tényleg a hús, felvágott, és sajt ami oda csal a rendszeres Penny-bol.
Ui; Szerintem meg a Lidli drágább mint a Spar[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Soulfly842
addikt
válasz Dluinet #12059 üzenetére
Nálunk (Szabolcs) a reál egészen más szint (ALFI üzletek).
Minőségben, kultúráltságban, újszerűségben kb. mint a lidl/aldi.
És a REAL app is még egyedül csak az alfi üzletekben megy, extra kuponokkal.Ár/érték arányban (magasabb szintet képviselő termékekben) azért az aldi/lidl viszi a prímet (sűrűn járok mindkettőbe van ami az aldiban a legjobb (pl. kokárdás mátészalkai túró rudi - FrieslandCampina, kokárdás termékek úgy általában, csirkemell sonka)). Van ami a lidlben (érdekesség, hogy a lidl saját márkás krémtúrót is a mátészalkai FrieslandCampina gyártja, az is kiugróan jó), de végtelenségig lehetne folytatni a listát, hogy mi és hol jó a kettő közül
Más:
Tegnap új termékként volt a lidl-ben tigris cipó! Kicsivel talán drágább, mint a Tesco-s, de sokkal roppanósabb - finom, azt hiszem még fogook ilyet venni.
-
sherlock82
senior tag
válasz tibbike01 #12051 üzenetére
Nálunk itt Somogy kisebb a spár elég zsúfolt, a hús pedig gyakran büdös volt régebben, bár szerintem ez mindenhol előfordulhat. Nyilván maszek hentesnél kisebb eséllyel.
Zöldségben biztos hogy jók, mondjuk nem értem hogy miért kell a mai napig matricát ragasztani a nylon zacskóra miért nem a pénztárnál intézi ezt a pénztáros.
A borsos vagy sajtos szélű téliszalámi szerűség mondjuk tényleg parádés!Lidl / aldi párti vagyok ezt bevallom.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
tibbike01
őstag
válasz sherlock82 #12068 üzenetére
"Nyilván maszek hentesnél kisebb eséllyel."
Pont, hogy maszek hentesnél büdös a hús mindig. -
Soulfly842
addikt
Ezt a fajtát kóstold meg! Már-már csíp rendesen...
Most van a lidl-ben (időszakos akcióban szokott lenni, most volt nem régen, szerintem még akadhat a polcokon!)
Nyilván nem az olcsó kategória, de töredéke is elég az intenzív ízhez, s az egyik legjobb a piacon.
Szemben spar-os 679 ft-os árral - lidl-ben most volt akcióban 400 huf felett valamennyivel. Nekem kedvenc... volt már amikor dobozzal vettem. El is fogyott gyorsan.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
nagyúr
Elnézést, a Spar alatt én az Interspar-t értettem.
Sima Spar-ba csak akkor megyek, amikor CBA vagy Coop üzletekbe."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Beni2360
félisten
válasz Dluinet #12074 üzenetére
Az a kisebb Spar üzlet ahol nincs kiirva, hogy inter de ott a neve előtt a fenyőfa lógó az interspar hálózathoz tartozik.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Soulfly842
addikt
-
Laca1212
őstag
válasz Soulfly842 #12061 üzenetére
"Szerintem"
Van aki meg pont azt szereti, ha nem marja szét a gyomrát a mustár.
-
tisn
addikt
válasz Soulfly842 #12078 üzenetére
az a baj, hogy olyan keson mar altalaban sok gyumolcs es zoldseg nincs.
-
sherlock82
senior tag
válasz Soulfly842 #12072 üzenetére
Pontosan, Somogyban is is így van valahogy.
Na látod, ezért sem veszek húst boltban.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
w.miki
veterán
Baileyshez hasonló krémes alkoholos ital milyen ajánlott olcsóbban a Lidl Spar... üzletekből ami finom, csak olcsóbb ?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MittuDomain_
őstag
válasz Mr.Csizmás #12084 üzenetére
Vagy Szlovákiából, bár lassan nem éri meg az € árfolyam miatt.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Top cat
addikt
válasz Mr.Csizmás #12084 üzenetére
Lopott Baileys.
-
Top cat
addikt
válasz Mr.Csizmás #12087 üzenetére
Te már az alkoholt is torrentezed?
De hogy ON is legyek. Csütörtöktől a Lidl-ben 1660 pénz.
-
Beni2360
félisten
válasz MittuDomain_ #12085 üzenetére
Miért? Gondolod, hogy az itteni beszerzés Rubel alapon zajlik?
-
Beni2360
félisten
válasz Top cat #12090 üzenetére
Talán ezért érné meg kintről.
Egyébként én több mint 53 éve tojas likőr parti vagyok. A Pennys pl nekem be jön.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Laca1212
őstag
Lehet a hétvégén járok Szlovákia felé. Párkányban mit érdemes venni, ha érdemes egyáltalán bármit? Esetleges egyéb tudnivaló?
-
Laca1212
őstag
Ezekből max a csoki ami érdekel.
+ sajt, chips[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
válasz 123xyz #12092 üzenetére
"Baileyshez hasonló" <-pipa, olcsóbban a "Lidl Spar... üzletekből"<- pipa
Többieknek
Nem tudom milyenek ezek a likőrök, még sosem ittam ilyeneket. Nem túl drága, úgyhogy nem nagy bukta, ha mégsem felelne meg.Ezen a teszten a Baileys után szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest