Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Klassz a játék, nagyon sok mindent belepakoltak a srácok, ami tényleg szavatossá teheti hosszútávra!

Most kezdtem csak el játszani és gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, hogy Charlie küldetését (amiben még az elején 20 hullámnyi katonát kell leabálni) érdemes szólóban végigcsinálni? Mit kapok érte, ha megvan? Csak mert már a 3. hullámnál is 15-en jöttek rám, amit annyira nem szerettem..mi lesz itt még 17 hullámon keresztül..!Más:
A videókarimat azért viszont a TXAA már megfingatja rendesen! Nem akad, csak egér smooth-ot okoz,ami engem már nagyon idegesítene. FXAA-ban teljesen jó, minden ultrán. (GTX 670OC)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs