- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Aktív témák
-
dane
senior tag
up
-
dane
senior tag
up
-
dane
senior tag
Cserébe érdekel TÁP és DVD-ROM!!!
-
dane
senior tag
válasz
Scae [Edgar] #190 üzenetére
ok, holnap délelőtt?
-
Scae [Edgar]
tag
Nekem kéne 1db. Antennakábel van, minipci wlan már volt, chipset intel 855gme.
Helyszíni berakom kipróba működik? -
Az-X
őstag
Nem megy a cuma
A BIOS leketyeg de bootolás előtt megáll és kiírja, hogy unauthorized network card. Aztán kiírja, hogy vegyem ki...Tehát IBM Thinkpad T40-esben nem megy
-
dane
senior tag
up
-
dane
senior tag
up
-
dane
senior tag
egy up a nap végére
-
dane
senior tag
Ők tuti visznek kártyát (eddig ugy van):
- Gatya (hétfő)
- Ba.G. (holnap de)
- AZ-X (talán vasárnap)
a többi érdeklődővel nem tom mi van.. -
shift+ő
senior tag
Na figyelj!
Schritt 1: Netzteil entfernen, Akku entfernen. Unbedingt beachten !!!
Schritt 2: Lösen der Klappe. Am besten in Höhe der F7 und F8 Taste die Klappe ein wenig anheben, dann außen rausklappen.
[link]
Schritt 3: Schraube an der Tastatur lösen (Blauer Punkt Bild 1) und Tastatur vorsichtig anheben und auf dem rechten Teil des Notebooks ablegen (Vorsicht: Die Tastatur ist durch ein Kabel mit dem Notebook verbunden !)
[link]
Schritt 4: Platte an den blauen Punkten lösen (Siehe Bild 2) und zur Seite legen. Danach Speicher einsetzen.
[link]
Schritt 5: Alles vorsichtig wieder einsetzen und zuschrauben. Dann Akku einsetzen, Netzteil anschließen und booten.
Na most én németül agy kukkot sem értek, de valaki biztosan segít. A lényeg, az utolsó kép közepén ot a kártya(helye).
szerintem ezt otthon is meg tudod csinálni. -
shift+ő
senior tag
Ha az alja 1 részből áll, akkor a billentyűzetet kell kipattintani. A felső sor fölött ha megnézed látsz kicsi pöcköket, amik beakadnak a burkolat alá, ezeket kis lapos csavarhúzóval ÓVATOSAN lefele feszíted, akkor a billentyűt fel lehet hajtani, valószínű, hogy alatta lesz a kártya, a dell D610-ben is hasonló képpen van megoldva.
-
Az-X
őstag
Az a helyzet, hogy elég ramatyul vagyok
Holnap viszont mindenképp be kell mennem a városba, holnap is az Árpád híd felé leszel? -
_seth_
veterán
Vki próbálta már olyan notiban amiben nincs antenna beépítve? vag ymegtenné vki, hogy antenna nélkül kipróbálja? (Ami érdekelne, hogy egy szobában antenna nélkül milyen sebességgel tud csaktlakozni egy wlan routerhez).
Itt van előttem a noti megbontva de nincs benn csati(persze wlan gomb van.... gericom blockbuster módosítva)
-
Ba.G
aktív tag
Moden van alaplapi
, blutooth nem játszik, mert a telefonomban nincs
(mpx200), tehát akkor beruháznék egy ilyen buherára, csak meg ne vegyék a korán kelék előlem mindet!
Holnap vidéken vagyok, de napközben amúgy sem tudok az Árpád-híd felé közlekedni... Alternatív helyszín délután...? Zugló felé lehetőleg, 1-es tuja vonalán? De 5 után végül is jó az Árpád híd is, ha Neked is.
A beszerelést talán megoldom, csak melyik drótot hova? Mindegy, hogy szürke, vagy fekete, mert úgyis egy hurokantenna...?
[Szerkesztve] -
LML
tag
Szeva.
Egy ilyen kütyüt tegyél félre légyszi, a hétvégén megmondom hogy van-e rá szükségem. (nem találom a notimban a minipci helyet pedig tuti h van benne) A hétvégén lesz több időm elemeire szedni és ha megtalálom, akkor kéne egy ilyen kari. ( az előző egy másik notiba került).
Köszi Mester -
Az-X
őstag
Nekem egy IBM T40-esem van... ha menne ebben akkor vennék egyet
Eredetileg Intel volt benne csak ahol vettem kivették belőle
-
Ba.G
aktív tag
Szia,
egy talán jól jönne nekem is, az új, maiszubnótaszómba, de egyelőre még rendszer sincs rajta. (Remélem azzal nem veszt garanciát, ha beleteszek egy miniPCI-t, az üreget meg már egyébként is megnéztem.
Ez egy Centrinos Idot CP11, drótok vannak a lyukban leragasztva, remélem azok hosszával nem lehet gond.)
Hogy van az, hogy a Sparklan nem, de az Intel kártya kikpacsolható a Centrinokban - ahogy Shift+ő írja a másik topikban a sajátjára?
Bónusz kérdés, mert nem értek ehhez: a miniPCI másra nem jó, leginkább csak Wlanhoz? Nem ''pocsékolom'' el az értékes helyet más eszköz elől?
(Ezen volna Picimaci, USB bőven, sőt, egy CF foglalat is, pedig hely alig van rajta...
)
Pozitív válaszok esetén akkor ''előjegyeznék'' egyet.Sajna hétköznap napközben nemigen jutok el az Árpád hídhoz, de majd egyeztetünk. Köszi!
[Szerkesztve] -
Totis
aktív tag
Van benne WiFi előkészítés. WiFi-vel is dobálták a gépet. Acer Travelmate 620. Ez egy PIII-1000-es gép.
-
Totis
aktív tag
Szia!
Bocsi de honnan llehet tudni, hogy van-e antenna a gépben?
Ha az enyémben van akkor érdekelne egy darab ilyen....
Üdv:
Totis -
dane
senior tag
up
-
B.attila
tag
KÉNE 1db mikor???
pontosan hol is vagy??
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
Up tőlem is.
-
dane
senior tag
up
-
dane
senior tag
up 8db
-
dane
senior tag
up
-
dane
senior tag
up
Aktív témák
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gitáros topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest