- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Sok esélyt nem adtam neki, de azért kipróbáltam, leírom a tapasztalataimat, hátha később valaki hasonló kérdéssel jönne ide.
Space Engineers v01.033.010
CPU: G2130
VGA: IGP Intel HD
RAM: 4GB DDR3
HDD: 2.5" 500GB
OS: Win7 64bitA játék minimum grafikán (Normál render Quality, 1280*800 felbontás, minimális látótávolság), Survival módban (Objektumok száma minimumon) sem igazán hozott játszható FPS-t. Érzésre olyan ingadozó 20 körül van a lezuhant piros hajó belsejében, attól eltávolodva javul a helyzet, bányászat elkezdésénél drasztikusan csökken.
Játék közben a CPU magokat nem terheli túl (40-70% között mozognak), ramhasználat sincs az egekben (60-70% körül)
Az FPS problémákon túl a nagyobb gond a mozgás finom késése (nyilván ez is a nem elegendő hardvernek köszönhető) hardveres kurzor használata mellett is.
Sajnos akkor a játék megvásárlása nálam várat még magára, előbb tényleg a VGA beszerzése lesz soron.
(ezek után viszont majd jövök vissza kérdezni a topicba
)További jó építgetést.
Üdv: Kyle
-
sptkyle
senior tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Köszönöm a választ.
Azt láttam videóban is már, hogy az alfa állapot miatt azért még komoly vasakon is elég ingadozó az FPS (és nem a mentések miatti pici megakadásokra gondolok), de reménykedtem azért, hisz minimum system req.-nél HD4000 van feltüntetve. De akkor ha azt mondod esélytelen, akkor nem küzdök.. ez a játék is kimarad.
... ja hogy tényleg van "virágbolti" belőle... pedig tényleg kerestem ezelőtt ugyanezzel a céllal, meg demo-t is, de egyiket se találtam ezelőtt. Köszönöm a segítséget, megnézem akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)