Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Melyik X-Fi kártya az, amely Vista alatt képes együttműködni az új hangvezérlő-alrendszerével (OpenAL 1.1), miközben nincs szüksége az illesztőprogramon túl pl. az ALchemy szoftverre.
Nézegettem a Gamer Bulk-ot, de félek, hogy ezen valami butított chip lehet, mondjuk egy Music-hoz képest.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
Aztán, most olyat is olvastam, hogy a Music (vagy Audio) egyáltalán nem képes hardveresen gyorsítani az arra alkalmas játékok hangját. Grrr. Ki érti ezt? Ki látja át a kártyák közti különbséget?
Idegesítő, hogy míg XP alatt a 7.1-es rendszer minden hangszórója nagyjából azonos hangerőn szólt, addig Vista alatt csak az elsők. És néhány játék alatt néha akad a hang. (Gondolom a szoftveres genyóságok miatt. Audigy SE.)
[ Szerkesztve ]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
Sziasztok,
XBOX 360 és X-Fi Gamer témában kezdtem el áskálódni. Az XBOX-hoz szereztem átalakítót, ami csinál optikai kimenetet. Sikerült optikai-flexijack kábelt is vásárolni. Viszont sehogy sem tudom rávenni a hangkártyát, hogy fogadja a hangokat. Azt már sejtem, hogy a kártya magától nem fog Dolby (5.1) jelet feldolgozni, mert ahhoz dekóder kellene (ugye?), de azért a stereo jelet fogadhatná. Hiába állítom át a BOX-on, hogy ilyet adjon ki magából, egyszerűen nem szólal meg. Lehet nem a daniel_k féle driver csomaggal kellene próbálkoznom? Esetleg más trükkje van a témának?
-
engusz
veterán
Hm, könnyen lehet, hogy tényleg nincs rajta optikai bemenet. Most nézem, hogy ennél a kiegészítőnél sincs felsorolva a Gamer. Grr.
Szerk: T7900
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz Oliverda #7209 üzenetére
Van, de két kisebb problémám akadna vele. Az egyik, hogy a jelenlegi passzív VGA-t teljes egészében kitakarná és később, ha "nagyobbra" cserélném (ha végre megjelennek a kisebb ATI HD5xxx-ek) nem férne el.
Nézegetem ezt az X-Fi Titanium-ot, akár itthonról, akár külföldről 25.000 Ft körül alakul az ára. Fogalmam sincs, hogy ezt az Xtreme Gamer-t mennyiért lehet eladni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- HP 240 G7,14",Quad Core i5 10th Gen,8GB DDR4, 256GB SSD+1TB sata III, kitünő állapot,Olcsón,Garival.
- Teljes funkciójú adapter 4/3 objektívek -- M4/3 vázakon történő használatához
- Új Apple Gyári Earpods Headset - Lightning csatlakozóval
- iPhone 12 64GB Apple garancia + Média Markt jótállás. Akku 100%!
- Újszerű állapotban - GIGABYTE Z390 UD Alaplap + Intel Core i7-8700K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest