Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vastika
tag
válasz falabu88 #10133 üzenetére
Halló!
Kattanásgátló nem hiszem, hogy van ezekben... Ha keresed, akkor egy relét keress a végfok kimenetén. Ha van benne, elég kicsi a valószínűsége, hogy az ment tönkre ;-)
Sok erősítőben nincs, mert úgy gondolták, hogy minek? Az a kattanás kb. semmi egy zenehallgatás közbeni nagyobb dinamikacsúcshoz, dobütéshez, basszusgitár pendítéshez képest ;-)
Csak emiatt nem kell szerintem lecserélni semmilyen zenecuccot: kikapcsoláskor (esetleg bekapcsoláskor is) el lehet viselni azt a kis pukkanást ;-)
Üdv: Vasti
-
-
veterán
válasz falabu88 #10148 üzenetére
Nem tudom a tv mennyire szól bele a hangba,de a soundbar maga sem tudna komolyabb hangsávokat megszólaltatni,nincs se DTS HD-MA,se DD TrueHD,se Atmos.Ha tudna a hdmi 4K-t és közvetlen arra kötnéd a boxot se lenne jobb hangod.A 4K és a nagyfelbontású hang nem jár mindig kéz a kézben.
-
Hunork
veterán
válasz falabu88 #10198 üzenetére
Igen, sejtem, hogy bármi jobb lesz, de a fontos, hogy ha már veszek Soundbart, akkor az jó legyen, legalábbis az adott árkategóriában
A Sony-t azért néztem, mert most akciós, és tényleg bízom a márkában. A Xiaomi-t is láttam, bár az 1-2 teszt amit olvastam nem valami bíztató, és csak 30W-os az összteljesítmény, míg a Sony-nál 120W, és csak pár ezer forintos különbség van árban
Őszintén, nekem a Soundbar téma elég idegen, soha nem volt még, így elég határozatlanul mozgok most ebben a témában
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
pajorgergo
aktív tag
válasz falabu88 #10224 üzenetére
Nekem a JBL bar 5.1 csinálja ezt. Kap valami jelet a TV-től és bekapcsol, nem csak tölti a két levehető hangszórót hanem rendesen bekapcsol.
Én fogtam raktam a mélynyomóhoz meg a TV/Soundbar-hoz is egy-egy kapcsolós elosztót....Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
senior tag
válasz falabu88 #10617 üzenetére
Nagy nehezen sikerült beszereznem egy SWA-8500S-t Szerbiában, 80 euróért A hétvégén tudom majd csak hazahozni Szegedre, úgy hogy még fogalmam sincs, hogy mire számíthatok.
Nagy előrelépés lesz ez egyébként? Méretre nem tűnnek nagy valaminek ezek a hátsó szatellitek, félek, hogy nem érte meg a plusz pénzt.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
rizso
addikt
válasz falabu88 #15450 üzenetére
BF idején volt 51990Ft a 9200S, olcsóbban még nem láttam, az 58k sem olyan rossz ahhoz képest, hogy pár hónapja inkább 70-80k körül volt.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Crow
tag
válasz falabu88 #15558 üzenetére
Azért ez gondolom forrástól is függ... vagy tévedek?
Jelen felhasználásban az eszköz natív többcsatornás hanggal sosem fog találkozni. Külső lejátszó, konzol, stb. nincs és nem is lesz a TV-hez kötve. Sima DVB-T adásokat néznek rajta, ami alatt tudtommal kivétel nélkül sztereó hangsáv van. Ha ebből a soundbar kikever magának egy "mesterséges" center channelt, azzal nem hiszem, hogy ki lennének segítve.[ Szerkesztve ]
Crow
-
-
kp78
addikt
válasz falabu88 #15611 üzenetére
Nekem apum megjavított hallókészülékét múlt héten a javítást végző cég 2.770-ért adta fel DHL-lel.
Tudod mekkora egy olyan kis bizb@sz
Így a 4e nem is sok.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
BaLee
addikt
-
Roland861010
addikt
-
Roland861010
addikt
válasz falabu88 #15693 üzenetére
Mielőtt ezt vettem ezen gondolkodtam
-
Roland861010
addikt
válasz falabu88 #15763 üzenetére
Persze gondoltam, csak hogy normális tartalomnal tényleg hátulról hallod a hangokat úgy ahogy kell vagy csak valami cicerges van.
Kíváncsi leszek mit mond a tag holnap erre a 9100sre ..működik-e neki.
Amúgy te próbáltad már updatelni USB-n keresztül?
Mert nekem nem működik és nem is tudom előcsalni milyen fw van rajta. -
Sordoran
addikt
válasz falabu88 #16076 üzenetére
Q600 nem tud valódi atmos-t, próbálja imitálni, de nincs felülre néző hangszóró benne. Méretileg nekem is az lenne ideális, de sajnos az atmos miatt Q700-tól indul a buli. Az viszont nem fér be jelenleg helyére.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
4264adam
veterán
válasz falabu88 #16076 üzenetére
Q600 ahogyan előttem is írták csak imitálja az Atmost. A 9200 pedig sima 2.0 hátsó nem Atmos képességű ezért nem hallod mint ezelőtt. Ha Atmos hangsávot kapcsolsz ő nem fogja dekódolni mert neked 9200S van.
Ha Atmos kell tessék normális szettet venni:Q930B
Ott a hátsókban is 2 hangszóró van így a jel nem veszik el
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.