Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy-1998
tag
válasz Tommy-1998 #10173 üzenetére
Erre valaki?
-
veterán
válasz Tommy-1998 #10185 üzenetére
Szerintem egy ilyen kategóriájú soundbarnál mindegy milyen sorrendben kötöd össze.
Szóval saját tapasztalatom szerint nem lesz jobb hangod ha a lejátszó eszközt közvetlen a soundbarba kötöd,ellenben beleszólhat a képminőségbe.
Én személy szerint a Shield-TV-Soundbar sorrendet tartanám,tehát innentől meg mindegy hogy a soundbar tudja e a 4K-t.
Rajtad áll,hogy szeretnél e többet fizetni némi pluszért,amit vagy kihasználsz (4K hdmi),vagy ki tudsz e érdemben használni (parasztvakító térhangzás imitációs próbálkozás)Viszont a tv-d már sehogy sem tudja a DTS-t,így ha egyszerre kell a 4K kép és a DTS hang,akkor eldölt a kérdés,Q60T kell neked (T650 hdmi-je csak 1080p).Ebben az esetben csak akkor lesz DTS hangod,ha a soundbarra kötöd a Shield-et.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz Tommy-1998 #10217 üzenetére
Azt is néztem(ahogy látom akciós is), hangminőség tekintetében miben/mennyivel jobb, mint a többi a listámon?
Valamint, látom, hogy nincs rajta HDMI csatlakozás, de azt írja, hogy a Samsung "okos" TV távirányítóval lehet kezelni egyszerre a TV-vel(ha olyan Samsung TV van), ez igaz?
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
tamasgal
senior tag
válasz Tommy-1998 #10462 üzenetére
Köszönöm, meg rendeltem őket. Remélem a Harman Kardon tényleg besegített a tervezésben ahogy írják, kedden itt vannak nálam.
-
need
addikt
válasz Tommy-1998 #10524 üzenetére
most első körben megnéztem a HDMI csatlakozásokat hogy rendesen bevan e tolva..
Reseteltem a soundbart és csak a HDMI kapcsolat van meg..
Most pirosan világít a wifi miatt..de nem próbálkozok vele mert úgy sem sikerül..!Most várok mi lesz..
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Chesterfield
őstag
válasz Tommy-1998 #11214 üzenetére
Tudnád esetleg linkelni a ledszalagot?
-
Kroni1
veterán
A gyári Ambilightban van több mód, van aminél dikert fehér marad a fénye elsötétült képnél, és van aminél az ambi is kikapcsol. Sőt a reakcióidő is más a relax, comfort, vivid, stb módokban és külön beállítható menüböl pl. a színvilág, fényerő, és a telitettség is.
Nekem is volt kamu ambim, jó is volt de az vmi régi tipus, csak HDMI-n kapott képnél működött, tévéadásnál vagy a tv belső lejátszóján kapott képnél nem.
Pontosan tudod melyik philips és samsung 4k volt amit összehasonlítottál? Persze itt is vannak bevilágítós és gyenge tipusok, ezért érdemes utánajárni melyik a jó és melyik kevésbé. Nekem a VA paneles philipsek (ált. 50, 58, 70" méretben) nagyon bejönnek, az IPS (ált 55" 65" 75") már nem igazán, bár a 120Hz nanoledes 8303 az IPSel is bitang jó volt.
"amiket beépítenek nagyrészét meg lehet oldani, és még sokkal jobban is akár"
Mondjuk a Dolby Vision, vagy a DTS passthrough vagy a VRR utolag nem hiszem h megoldható lenne..
[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
Amit az Ambilight-ról írtál, az konkrétan fals infó...
-
Kroni1
veterán
válasz Tommy-1998 #11239 üzenetére
Mert akkor nem jól tudjátok. Az ambilight gombbal valóban csak a módokat lehet változtani, de azok közt is van olyan ami sötét képnél kikapcsolja a ledeket, és a menüben van a módokon kívül még más beállítási lehetőség is.
-
Chesterfield
őstag
válasz Tommy-1998 #11238 üzenetére
Köszönöm. Azt ugye jól tudom, hogy netflix-nél nem működik?
-
Voice24
őstag
válasz Tommy-1998 #11239 üzenetére
Mert nekem is Philips van, és nem kellett ahhoz állítgatnom semmit, hogy sötét háttér esetén ne világítson fehéren az Ambilight. Biztos van olyan mód, a film követése módban csak hétféle választási lehetőség van. Ki is dobnám (na jó, ez túlzás), ha sötét, fekete képtartalom mellett a tévé körül meg nagy fehérség lenne (és nem lehetne tenni sem ellene).
-
veterán
válasz Tommy-1998 #11800 üzenetére
Tudtommal (és a user manual szerint is) a DRC csak Dolby Digital kódolású hang esetén működik.Az meg BT-n nem megy át.
-
blizzrd
aktív tag
válasz Tommy-1998 #11801 üzenetére
Hát passz :/ lehet van még pár rejtett ficsör.
Nekem az egYetlen kis gondom hox Adaptive modban ha konzolt használok, automatikusan Game Peo-ra kapcsol ami nem gond, viszont ha forrást váltok a tv-n, akkor nwm vált vissza Adaptive-ra. -
donbig
tag
válasz Tommy-1998 #11843 üzenetére
Érdekes mennyire mást tapasztalunk. Nincs kétségem, hogy jó kis készülék, egyszerűen az én fülem valami mást igényelne. A tesztek tényleg csak iránymutatásnak jók, a tapasztalat a döntő. Csak azt nem tudom hogyan lehet megélni egy bolti környezetben. Ahogy írtam, számomra a standard mód használhatatlan, bárhogy állítgatom. Nem döntöttem még, hogy marad-e, árban a 8111-es közel áll hozzá, de semmi garancia, hogy jobb lesz. Sok sikert az új választotthoz, remélem az is beválik majd!
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
Elar
senior tag
válasz Tommy-1998 #11978 üzenetére
Igen, ezt bamulgattam a kérdésem előtt 🙂
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
csƵ
addikt
válasz Tommy-1998 #12067 üzenetére
Ezeken a rtings-es teszteken már túl vagyok. Az amazonos értékeléseken is. De nem vagyok előrébb cseppet sem.
Kicsit olyan, mintha még mindig nagyon rétegtermék lenne a soundbar. -
oAcido
aktív tag
Q800A-nál -4 és 0 között használom a mélyet tartalomtól függően. Illetve 18 fölé a Bar hangját se vittem, mert szétesik a szoba. Igaz csak ~15m2-en használom, de meglepődtem hogy ilyen hangja van.
-
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Tommy-1998
tag
válasz Tommy-1998 #12939 üzenetére
Egyébként, ha valakinek kell egy Samsung HW-Q60T/EN - Samsung SWA-8500S/EN páros jó áron az keressen privátban!
-
Kroni1
veterán
válasz Tommy-1998 #12959 üzenetére
Én egy olcsóbbat vettem, sztem ez is tökéletes. Sokkal szebb mint a tv szekrényen, és egy kábelkötegelővel a kábelek is jól elrejthetőek esztétikusan amik mennek a tévéből a Q800-hoz!
-
veterán
válasz Tommy-1998 #13059 üzenetére
Persze,simán megy.
-
Templomegere
senior tag
válasz Tommy-1998 #13097 üzenetére
más márka esetleg ? samsung nem kedvelem, a tv valószínüleg LG lesz , most is az van.
-
Rogiii
aktív tag
válasz Tommy-1998 #13163 üzenetére
Arra a célra amire kersetem soundbart, a q800a ára már sok volt, ezért választottam a kistesót.
Hallgattam a youtubon pár teszt videót és annyira nem rossz mint elsőre tűnt, magasabb hangerőn kicsit berezonál a mélyláda.
Hátha 30-40 óra járatás után változik kicsit a helyzet.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gaming notebook topik
- Túra és kirándulás topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs