Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Üdvözletem!
LG 49UK7550MLA tévém hangjának kiváltására keresek soundbart. Youtube, Netflix, illetve DLNA-val számítógépről streamelt sorozatok és filmek nézése a legfőbb felhasználási terület, a zenehallgatás nem annyira lényeges.
A mai napig szentül hittem, hogy nekem elég egy ~50k körüli soundbar is, de kipróbáltam a Sony HT-G700-at, majd elképedtem és elbizonytalanodtam. Egy Sony HT-S350-hez képest nagyon más kávéház.
A nagy kérdés tehát: van használható soundbar 120k alatt erre a célra? Ennyit nem szeretnék költeni rá, de ~50k fölé szívesen felmegyek, ha van értelme.
Viszonylag kicsi, 1.5 szobás panel nagyobbik szobájába kerülne a szerkezet. Elgondolkodtam egyébként egy használt házimozi szetten is, de nincs hely rakosgatni a hangszórókat, így csak soundbar jöhet szóba. Köszi!
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz pauliboy23 #10526 üzenetére
Köszi, de a Samsung HW-T650 nem egy kifutó termék? Persze attól még lehet jó, de például Extreme Digitálnál csak bontottat találtam készleten. eMagról meg hasonló helyről pedig nem szoktam vásárolni.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Itteni ajánlásnak hála a hétvégén megvettem a Samsung HW-T650-et. Láttam, hogy lehet hozzá plusz két szatellit hangszórót csatlakoztatni.
Csak az SWA-8500S-t lehet csatlakoztatni hozzá? Vagy van más alternatíva is? Sajnos nem nagyon láttam, hogy kapható lenne ez a modell.
-
senior tag
Én sem, félek a garancia problémáktól. Egy telefonhívást lehet, hogy megérhet a dolog viszont.
szerk.: közben felhívtam őket, eladták már[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz falabu88 #10617 üzenetére
Nagy nehezen sikerült beszereznem egy SWA-8500S-t Szerbiában, 80 euróért A hétvégén tudom majd csak hazahozni Szegedre, úgy hogy még fogalmam sincs, hogy mire számíthatok.
Nagy előrelépés lesz ez egyébként? Méretre nem tűnnek nagy valaminek ezek a hátsó szatellitek, félek, hogy nem érte meg a plusz pénzt.
-
senior tag
Bekötöttem, nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve Összességében azért nem volt olcsó mulatság összeállítani a szettet, de a következő 5-10 évben nem tervezek ennél többet erre költeni.
Más: szoftvert hogyan tudok frissíteni a soundbaron? Rátettem egy pendrivera a főkönyvtárba, de NODATA felirat fogad. Próbáltam NTFS és FAT32-re formázva is rátenni az adathordozóra, a hiba továbbra is fennáll.
-
senior tag
válasz zolszi #10674 üzenetére
Valóban ez volt a gond. Kipróbáltam egy régebbi, 4GB adathordozóval FAT32-re formázva és gond nélkül frissítette. Köszi a tippet!
Mondjuk azt nem tudom, hogy mivel jobb az újabb szoftver, de bajt gondolom nem csináltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest