Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
N950
Amúgy a samu TV nem támogatja a DTS-t és ha a tároló a TV-re van / lesz kötve, akkor hiába a DTS-t tudó hangkeltő, akkor sem fog megszólalni. Ezt egy médialejátszóval lehet kijátszani, ahol a médialejátszó HDMI-n csatlakozik a hangprojektor HDMI IN-be és a hangprojektor HDMI OUT meg megy a TV-be. Ilyenkor a TV csak egy megjelenítő lesz és megszólal a DTS-s is (meg kapsz egy profi lejátszót, ami a TV sajátjáról nem mondható el) -
Gino20
őstag
DTS szempontjából teljesen mind1, mert így a TV maga a lejátszó és az meg nem támogatja azt. A médialejátszó lehet egy ~15.000Ft-os pl X96 Max + [link] , de erre javasolt a CoreELEC telepítése (amihez kell egy micro SD meg kb 5 perc) [link] . Ez (CoreELEC) a Dolby Vision-ön kívül gyakorlatilag mindent tud (pl Atmos, DTS:X, HDR10+), vagy a másik opció pl egy mókolásmentes Zido Z9X, ami már a DV-t is tudja [link] de ez 60-70k.
N850-em volt és baromira tetszett a hangkép, hangszínek. Most Q90R-t használok, de az N850 a smart hangmódban szerintem kicsit szebben szólt, ezért merem ajánlani az N950-et . JBL-ből BAR 3.1-hez volt szerencsém, de annak nekem nagyon nem tetszett a hangja és gyártón belül nem tudok elképzelni óriási különbséget, de lehet tévedek, meg ez csak az Én véleményem.
-
Gino20
őstag
Én voltam az
Mauzes: Nekem egyszer volt velük dolgom és semmi rosszat nem tudok mondani. Megoldódott a problémám, de a teljes vételár visszatérítését is gond nélkül felajánlották.
Van saját szervízük plusz tudtommal szerződésben állnak a nagy gyártókkal, így ha valamit Ők már nem tudnak esetleg javítani, akkor küldik a gyártóhoz[ Szerkesztve ]
-
-
peti85
senior tag
Én Nvidia Shield-et használok. Használtan vettem a 2015-ös verziót. A 2020-as Pro verzió sem tud többet, csak annyiban hogy tud 4K-ra felskálázni. Ha ez nem szempont, akkor 30-40e Forintért megvehető Jófogáson és a mai napig megkapja az összes frissítést, minden formátumot támogat. Én nagyon szeretem.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Gino20
őstag
Igen ez az, de Spanyolból rendelve (7 nap) pont a fele [link] . Amit az oldalon látsz, annak a fele meg halandzsa . Ha Amlogic SOC-os box esetén jó médialejátszót akarsz, akkor nagyon javasolt a CoreELEC (tényleg nem agysebészet a telepítése). Nálam sokkal jobban hozzáértők szerint pl: ,,A metaadat információk a CoreElec-nél nagyon részletes, mindent megmutat a filmről. Az Infuse-nál nem annyira", ,,Kodi optimalizálás terén a Linux fényévekkel az android előtt jár"
Ha rendelsz, akkor javaslom a touch pados mini billentyűzetes variációt (jó cucc)[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
Tipikus outlet trükközés. A webáruházat nem frissítik, simán megveszed online és kifizeted nekik a vételárat, majd utána szólnak, hogy jaj, az már éppen elkelt, de ajánlanak helyette egy másik terméket. Ennek a user vagy bedől, vagy csak simán kölcsönadta a pénzét egy időre a boltnak...
-
Gino20
őstag
Mondanám, hogy nézz meg pl egy ilyet [link] , ami 5.1.2 mint mondjuk a Samsung HW-Q80R, de ez alapján [link] nem túl biztató Persze ez nem jelenti azt, hogy rossz plusz ez is kiegészíthető szatellit hangfallal, ami itthon jelenleg nem kapható, de innen ~50-ből megvan [link] vagy LG vonalon van egy ilyen Outlet is [link]
Vagy gari nélkül vannak még opciók [K950] 17 környékén jelent meg így inkább 2-3 éves lehet. Nincs benne oldalsó hangszóró és ezért 5.1 nem pedig 7.1 mint az N950/Q90R.
Jófogáson már nincs, de szintén gari nélkül volt 2 Q90R 230-250 környékén.
Samu idei választéka egyenlőre szerintem röhej: [Q800T] ~220k úgy, hogy közben kb a Q70R-el egyezik meg (3.1.2, ....... [link] ) Q70R már kifutó modell így hamarosan el fog fogyni, de ez jelenleg 160-170 környékén megvásárolható [link] , így ez lehet egy jó opció kiegészítve pl ezzel [8500s] vagy ezzel [9000s]
De Bose szettet is össze tudsz tenni ~350-ért [link] [link] ,igaz ennél a hátsó hangfalak hiánya miatt a térhangzás gyengébb lesz. -
kristof_
tag
Még október 22-én kifogtam a MediaMarkt-ban egy JBL 9.1 leértékelést pont 270k-ért. Konkrétan egy napig sem volt fent és már le is szedték készlethiány miatt. 1hónapon belülre ígérték a szállítást, emiatt azért kételkedtem is benne, de ma jött egy e-mail, hogy a beszállítói partner várhatóan a héten küldi az MM webáruházba. Ezen kívül ahogy néztem a többi boltot is eléggé hiány lehet jelenleg a készülékből. De ezt látva lehet ki tudnál még fogni hasonló leértékelést, de ez csak egy tipp.
[ Szerkesztve ]
LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
Gino20
őstag
-
Akellla
tag
Üdv. Szerinted meddig lehet kapni a Hk E 1300 -hoz mélynyomót,most megvenném az alapot,később a sub ot,csak az kérdés kb egy fél év múlva lehet e még kapni.De az is lehet hogy nem fog kelleni ha jó lesz anélkül,nemtudom valahol meg lehet e hallgatni,vagy lehet hinni Gedeonnak ? Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Gino20
őstag
Na most vesztettem el kicsit a fonalat . Az általad írt összegek alapján eddig akár 250-280 környékéig is kerestél SB-t és említetted akár a Q800T-t is (ami ~220 és kb azonos vele a Q70R), de végül vettél egy alacsonyabb kategóriás / teljesítményű Q70T-t 140-ért úgy, hogy a Q70R az eddigiekhez képest magas áron, de a Q800T-hez olcsóbban, meglehetett volna 190-ből? Amúgy ha jól emlékszem napokkal ezelőtt, mikor szóba jött még volt Q70R 160-170-ért
-
Marko_
tag
Nem értem, nekem az első dolgom, hogy egy új műszaki eszköz beüzemelésénél először legalább átfutom a használati útmutatót a sarkalatos dolgokkal kapcsolatban. A te kérdésedre is ott a válasz benne, javaslom elolvasni a kapcsolódó fejezetet a kísérletezgetés helyett, lehet hamarabb sikerül beüzemelni, mint itt a fórumon válaszokra várni.
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
1. olvasd el a manualt
2. a hátsó hangfalpár nem a tévéhez csatlakozik wireless hanem a soundbar mélynyomójához
3. ha jól emlékszem először a hátsó párt kell bekapcsolni utána a soundbart és legvégén a mélynyomót. Aztán kell a sync gombokat nyomni.
De a manualban le kell hogy írva legyen. -
csiga8
senior tag
-
senior tag
Bekötöttem, nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve Összességében azért nem volt olcsó mulatság összeállítani a szettet, de a következő 5-10 évben nem tervezek ennél többet erre költeni.
Más: szoftvert hogyan tudok frissíteni a soundbaron? Rátettem egy pendrivera a főkönyvtárba, de NODATA felirat fogad. Próbáltam NTFS és FAT32-re formázva is rátenni az adathordozóra, a hiba továbbra is fennáll.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest