Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
Tájékoztatásul, Q800S -em jobb hátsó hangszórója megadta magát, ahelyett hogy visszavittem volna Alzához és vártam volna egy hónapot hogy végül javítás helyett visszakapjam a pénzt inkább elvittem az Aradi utca 2-be a Samsung márkaszervizbe ahogy 1 hét alatt kicserélték. Azért nem volt ennyire sima, mert természetesen telefonban azt mondták hogy csak a hibásat vigyem aztán amikor ott voltam akkor kibökték hogy ja mégis kell a másik hátsó mert párban kell cserélni plusz kell a soundbar sorozatszáma. Így végül 2 fordulóval de megoldódott.
-
aerosmith
őstag
sziasztok tud valaki helyet ahol lehet kapni 10 méteres HDMI 2.1 kábelt? 8K tévéhez.
-
aerosmith
őstag
1. olvasd el a manualt
2. a hátsó hangfalpár nem a tévéhez csatlakozik wireless hanem a soundbar mélynyomójához
3. ha jól emlékszem először a hátsó párt kell bekapcsolni utána a soundbart és legvégén a mélynyomót. Aztán kell a sync gombokat nyomni.
De a manualban le kell hogy írva legyen. -
-
aerosmith
őstag
válasz Laca19 (a) #9268 üzenetére
Nem tudom eldönteni hogy komolyan gondolod vagy trollkodsz.
A Q90Rben (amúgy Harman Kardon) 10 db hangszóró van. 2 fel, 2 oldalra, 6 előre meg 3 buzzer. Nekem kicsivel többnek tűnik mint 3 összeöntve... és akkor még ott van a hátsó 2 előre meg 2 felfelé sugárzó.De amúgy meg mindegy is, mert ez itt nem a többszázezres dedikált hangszórók versus soundbar hitvita fórum.
Arra a mérnöki munkára meg ki se térnék amivel megtervezték hogyan jöjjön ki belőle az ATMOS 7.1.4 tér, mert ugyebár ezeket a régi egydobozos rendszerek is tudták. Ja várj, nem.
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
válasz gertitorpe #9232 üzenetére
És ezért jó hogy a samsungnál külön rá lehet adni plusz hangerőt a hátsó hangfalakra ha túl halknak gondolod.
-
aerosmith
őstag
Összegzésül annyit, hogy lehet romantikával tekinteni a múlt évre, hogy mennyivel jobbak/olcsóbbak voltak a Samsung TVk és soundbarok, de azokat a (Q60R-Q70R kivételével) már újonnan nem kapod meg, max használtan vagy felújítva és hacsak nem tudod megszerezni nagyon nyomott áron, nem érdemes velük foglalkozni.
A Q60R a Q70Tnek felel meg, a Q70R meg a Q800Tnek.
Rtingsen van róluk összehasonlítás, ott az látszik hogy az áremelés mellett azért fejleszettek is valamennyit. -
aerosmith
őstag
100ezer ft körül áron túl sokat nem lehet tőle várni, egy sima mélynyomós soundbar.
A kisebbik 6,5"os mélynyomó láda van hozzá, az nem túl acélos bass de szól.Nem tudom miért 5.1 setként reklámozzák, nem az.
Nincs benne ATMOS, nincs benne oldalsó hangsugárzó, a térhatást virtuálisan keveri ki, DTS virtuallal meg Acoustic beammel.
Plusz pénzért bővíthető wireless hátsó hangfalpárral, SWA-8500S, akkor lesz 5.1.Csak 1 HDMI be és 1 HDMI ki van rajta vagyis egyszerre konzolt, meg mediaplayert vagy PCt nem tudsz rákötni.
-
aerosmith
őstag
válasz cucumber87 #9029 üzenetére
Attól függ mennyit szánsz rá. 3x3 m2-en dedikált hangfalakkal elég kevés hely maradna, ebben jobb a soundbar.
Alap olcsó setek nem tudnak 5.1et, a középkategóriásak bővíthetőek hátsó párral, a drágák meg tartalmazzák a hátsó párt is.
Az 5.1 térhangzás ezeknél megvan, a drágábbaknál ATMOS is, annak érzékelhetősége általában vitatéma.Hangzásminőség mozira nagyon jó, az árcímkével többnyire arányosan emelkedik de audiofil zenehallgatásra még mindig a külön hangfalak jobbak (általában drágábban).
Nekem Samsunggal van tapasztalatom, az nekem bevált.
-
aerosmith
őstag
Nálam a TV HDMI2 portjába van kötve a SB, a mediabox pedig a SB HDMI2 portjába.
Így a TV és a SBon is HDMI2re váltok és megy a hang és a kép is.
Ha neked így sincs kép akkor lehet a PC SB kapcsolattal van gond, én megnéznék más képforrást a PC helyett, ha azzal megy akkor a PC konfiggal lehet gond. -
aerosmith
őstag
válasz SZKEBE75 #8944 üzenetére
Össze kell rendesen párosítani a bart a satellitekkel.
Először kell a subot bekapcsolni utána a satelliteket és a bart utoljára.
Le lettek a satellitek firmware frissítve?Manual connection
1 Connect the power cords for the soundbar and the subwoofer to the back of each, and then plug both into a wall outlet.
2 Use a small pointed object to press the ID SET button on the back of the subwoofer.
3 Continue holding until STANDBY turns off and LINK (Blue LED) blinks quickly.
4 While the soundbar is turned off, press and hold Mute on the remote control.
5 Continue holding until ID SET appears on the soundbar's display.
6 To finalize the connection, turn on the soundbar while the subwoofer's Blue LED blinks.
7 The main unit and the subwoofer are now connected and the Blue LED should be solid. If the Blue LED is still blinking, the process has failed. Turn off the soundbar and start again from Step 2.[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Samsung Q80Tről nem hallottam csak Q800Tről.
1200 euróért én megfontolnám a Samsung Q900T is.
Ha nem csak 3.1ben gondolkodsz hanem eseteg akarsz full surroundot mozizáshoz (7.1.4) akkor olyat érdemes nézni ami később bővíthető hátsó hangfalpárral. (sonos így már nagyon drága, mások meg nem bővíthetőek, a Samuk igen.)
És én tuti subosat vennék mert teljesen más a hangzás vele.Amugy general a soundbarok nem túl jók zenehallgatásra.
-
aerosmith
őstag
-
aerosmith
őstag
Samsung soundbar tulajok tanácsát kérném.
Q90es bug szerintem.
A Zidoo mediaplayerem a barnak a HDMI2 portjába van dugva.
A Samu TV az ARC HDMI portba van dugva.A TVm ha bekapcsolom akkor egyből bekapcsol a bar is, kiirja hogy ARC és van hang. Kikapcsolásnál a bar is kikapcsol magától.
DE ha mediaplayerezni akarok akkor átváltom a bart HDMI2re megnézek egy filmet, de utána ha megint TVzni akarok akkor hiába váltom vissza a bart ARCra többé nincs TV hang rajta, nem ismeri fel az ARC kapcsolatot.
Ha taviranyitoval kikapcsolom a TVt akkor többé nem kapcsolja ki a bart se.
Ha kihuzom mindkettőt a konnektorból és újra összelövöm az ARCot akkor onnantól újra megy, de a következő HDMI2re váltás után ismét elfelejti.Mi lehet a megoldás?
-
aerosmith
őstag
Samsung Q90R-hez tud valaki jo es nem draga allvanyt?
Illetve hogy milyen menetu csavar megy bele? -
aerosmith
őstag
Samsung soundbar tulajokat kérdezném, mit hol kell beállítani hogyha bekapcsolom a TVt akkor bekapcsoljon a bar is és ARCra álljon át?
Most minden alkalommal szenvedni kell hogy legyen hang.
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Megvettem a Q90Rt és két órája azzal szaraxom hogy a sub csak kéken villog és nem hajlandó párosodni a barral.
FWt frissitettem de szarik rá.
Valaki tudja a trükköt? -
aerosmith
őstag
2020as Samsung soundbar USA árak de EUban is kb. ennyi lesz.
Samsung Q950T (új) $1,799.99
Samsung Q90R (régi) $1,699.99
Samsung Q900T (új) $1,299.99
Samsung Q80R (régi) $1,199.99
Samsung Q800T (új) $899.99
Samsung Q70T (új) $699.99
Samsung Q60T (új) $499.99
Samsung S60T (új) $329.99
Samsung S40T (új) $179.99
Samsung T650 (új) $399.99
Samsung T550 (új) $279.99
Samsung T450 (új) $199.99
Samsung T70 (új) $699.99
Samsung T50 (új) $499.99 -
aerosmith
őstag
válasz hyundaikia #8391 üzenetére
Q80ban van oldalra sugárzás is nem csak előre meg fel és SWA-9000S hátsó hangfal való hozzá.
Q70 hez meg SWA-8500S
én inkább Q80at venném. -
aerosmith
őstag
-
aerosmith
őstag
Amcsiknál találtam egy új Samsung soundbart pont olyan kiépítést amit szeretnék.
Samsung HW-Q850T 5.1.2 ha jobban megnézzük igazából a Q800T plusz két sima hátsó satellite, ahogy látom SWA-9000S. Ár nincs, készlet nincs. -
aerosmith
őstag
válasz csokoládé13 #8351 üzenetére
ezt láttad gondolom:
"Bluetoothon kb. 2 másodpercet csúszik a hang a képhez képest, így csak kábeles kapcsolattal használható. A Panasonic szerint ez nem hiba, szerintem az, úgyhogy vissza is vittem, kicseréltem Samsung q60rs-ra, ami tökéletes BT-on is, és hangzásban is fényévekre veri..."
Nincs benne eARC, nem tud dolby visiont se HDR10+t, viszont ahogy látom féláron adja az euronics. Én még 100k alatt nem nagyon láttam ATMOS DTS:Xes rendszert ez elég olcsó. -
aerosmith
őstag
Amúgy kijött az uj Sonos Arc. Playbart és Playbaset váltja le.
114cm széles, 8,7cm magas, 11,6cm mély, 11 hangszóró a barban, Sonos S2 platform, eARC, ATMOS, Sonos' Trueplay, Alexa+Google, Wifi, beépített infra repeater, nincs benne mélynyomó és úgy látom nem tud DTS:X-et. Hangkonfigurálás csak iOSes mobillal.900EUR SHIPSFAST kóddal ingyenes kétnapos szállítás Június 10 után.
Bassládával 1700EUR
Bassládával és két satelittel 2100EUR.
Wallmount kit 70EUR -
aerosmith
őstag
Na tegnaptól rendelhetőek Angliában az új soundbarok.
Ahogy néztem a T sorozat már kint van (400,420,450,550), a Qból viszont csak az alját adják (60T, 70T, 800T) a 900T, 950Tről semmi hír. Helyettük rendelhető még a Q80R, Q90R.Úgy látom Samsung.hu-n is fent egy pár Medimarktos linkekkel valódi raktárkészlet nélkül. T sorozat egy sincs.
Q70T 230e
Q800T 300e
5.1.x-esből csak a régiek vannak itthon is. -
aerosmith
őstag
válasz Tachion86 #8260 üzenetére
Ez alapján nézd meg a TVden a hangbeállításokat.
-
aerosmith
őstag
válasz mester778 #8230 üzenetére
90e alatti kategórában szerintem bármit választhatsz mert lényegében nem fogsz különbséget érezni. Ennyi pénzért tényleg nem nagyon kapsz mást csak pár hangszórót egybedobozolva meg egy mélynyomót. Én olyat vennék amilyen tévém van.
Ha nem kell külön sub akkor meghallgatnám a JBL Bar Studio 2.0-t még esetleg. -
aerosmith
őstag
Nakamichi Shockwafe Elite-et próbált már valaki beszerezni? Ebayen látok csak, nincs EU disztributor?
-
aerosmith
őstag
válasz Lacielvtárs #8147 üzenetére
ez a lecsatolható hangszóró olyan fura
-
aerosmith
őstag
-
aerosmith
őstag
-
aerosmith
őstag
Sziasztok, 9m2es tvsarokba vennék soundbart mélynyomóval max 200-300ezerig. Atmost, dtsxet tudjon. 60colos dtses samsung smart fullhd tv meg egy zidoo z9s van mellette. Tvről netflix megy zidoorol mkvk.
Mit ajánlanátok? Samubol neztem hogy jönnek az újak de a többi gyártótól nem hallottam semmit. Idei cuccot vennék szívesebben earccal hogyha tv-t cserélnék később akkor ne legyen szívás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Samsung 55" QE55S90CATXXH 4K UHD Smart OLED TV
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- Sennheiser HD800S (Garanciális)
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest