Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2883) mjani1172 válasza TBMC (#2882) üzenetére


mjani1172
addikt

Nehogy félreértsd, nem haragból vagy rossz szándékkal írom ezeket.

Egyébként ha már erről beszélgetünk, (és elég sokat az ismerős webshoposokkal) hosszú távon az jelenthet egyedül megoldást ha ezt a törvényt megszüntetnék, és akkor valóban elgondolkodnának az emberek,hogy hol és mit vásároljanak. Akkor a kereskedő jóindulatán és hitelén múlik, hogy mikor vesz vissza valamit. Most az emberek össze vissza nyomogatnak és rendelgetnek minden felelősség nélkül,hiszen ha nem tetszik visszaküldöm.
Azok a boltok akiknél valóban van beruházás, normális emberek normális fizetéssel,buknak hiszen nem tudnak olyan olcsón árulni bármit is mint pl.egy kamu szlovák webshop. Ahol nem kell fizetni semmit,nem kell a törvényt betartani ott olcsó ezért ott rendelgetnek, az árukeresőn van sok kamu csillag,és ha borul a bili minden további nélkül megszűnik hiszen ezért alakult. Megpörgeti a stexet és ha gond van röhög.
Sajnos az kereskedő aki tisztességesen próbál mozogni itt csak pórul jár az egyébként is kicsi haszonkulcsát ezek a dolgok tovább csökkentik.Egy idő múlva már nem lehet a sok visszahozott terméket hová tenni,nem lhet csak a dolgozókat azért fizetni hogy ki -be csomagoljanak dolgokat haszon nélkül.
A legjobb példa a telefon, hiszen azok a cégek akik a hivatalos utat járják nem tudnak akkora árrést realizálni, és drágábbak is mint a Zug gsm-ek, hiszen azok már az áfát eleve lenyelik, a garanciát vagy lehet érvényesíteni vagy nem, és ezért sokkal olcsóbbak.

Képzeld, ha lenne egymás után sok olyan ügyfeled akiknek tervezel ezt,tervezel azt majd utána azt mondanák add vissza a pénzt mert 15 napon belül vagyunk, inkább megcsináltatom mással.

Tudom hogy a törvény mit enged, de ez akkor is rossz így.

:R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.