Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spammer

veterán

Sons of Anarchy 6 évad után

Felhoztam magam, kemény lett a vége, várós a következő évad. De egyben örülök is, hogy a következő lesz az utolsó, ideje lesz lezárni. Ugyanis a 6. évad 1 órás részekkel, a végén pedig 80 perces fináléval egyszerűen túl sok volt egy évadnak. Nincs annyi a történetben, sőt, egyik évadban sem volt annyi, amennyi időt/epizódot rászántak, érezhetően nyújtva volt mindig is (3. évadnál volt a legfeltűnőbb). Néha már túlságosan is sok volt a fordulat, és az észérveket beáldozva kaptuk meg a sokkoló eseményeket... "A kevesebb több" elvét kellett volna követni szerintem. Egyéb pozitívumok és negatívumok, amiket korábban már említettem, azok továbbra is igazak erre az évadra is.

Mindenképpen az átlagból kiemelkedő, jobb sorozatok közé sorolható, de míg az írást tekintve egyes elemeiben profi és zseniális, addig más részleteit illetően inkább középszerű és/vagy hatásvadász. És bár a gyermekbetegségeit egyre jobban kinőtte az évadok során, teljesen nem tudott megszabadulni tőlük, ezért összességében nézve a legnagyobbakhoz (BrBa, The Wire, The Sopranos) nem ér fel.

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés