- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Celeron aranykor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
JackFeryll #11975 üzenetére
Cuvée van de Kleizer Blauwból van még két üvegjük (tetejében 09esből!), ha szereti a belgákat ez remek.
az evil twin even more jesusa se tunik rossznak, igaz toluk csak masfajta Imperialt kostoltam eddig.
Vagy maradnak a Brewdogok.
-
Jhonny06
veterán
válasz
JackFeryll #11975 üzenetére
BrewDog Christmas Paradox 2012
-
EQMontoya
veterán
válasz
JackFeryll #11681 üzenetére
Legenda?
-
Jhonny06
veterán
válasz
JackFeryll #11681 üzenetére
Azóta már 2X kibővítették, elég sok ülőhely van. Ennek ellenére érdemes nem 7-8 körül odaérkezni, főleg nyári estéken, ilyenkor már necces ülőhelyet találni. Meg van az általuk üzemeltetett Hopaholic (Akácfa utca), itt sokkal több hely van, de ugyanolyan jó sörök (kevesebb üveges, de csapon több).
-
looser
addikt
válasz
JackFeryll #11097 üzenetére
Hasonló árban a Staropramen Granát és Unfiltered ill. a Lidl-ben kapható Argus Majestic is jó sörök, de a PU is szuper szerintem, gyakran iszom :-)
-
jookomak
őstag
válasz
JackFeryll #11097 üzenetére
Kint igen, itthon nem. Van vele valami, hivatalosan nincs bevallva sehol, de szerintem nem ugyanaz megy exportra, mint amit megtartanak maguknak a csehek.
-
jookomak
őstag
válasz
JackFeryll #10998 üzenetére
Legenda pub még a nagykörúton túl van, szóval nem éppen a Deáknál. Csakajósör 10 perc séta. Marionett közel van, Élesztő style. Neked csak Dezső, csupor, legfelsőbb beeróság, mind-mind viszonylag közel van.
-
EQMontoya
veterán
válasz
JackFeryll #10922 üzenetére
Az Ipajuk viszont kellemes, es Brnoban olcsó.
-
looser
addikt
válasz
JackFeryll #10922 üzenetére
-
jookomak
őstag
válasz
JackFeryll #10907 üzenetére
Viccelsz? Holnap lesz a legjobb nap!
Amúgy a negyedik után kezd jó lenni a dreher hidegkomlós. -
jookomak
őstag
válasz
JackFeryll #10893 üzenetére
Szállítás, más nagyker, jövedéki adó, nagyobb áfakulcs, kisebb példányszám.
-
Dilikutya
félisten
válasz
JackFeryll #10893 üzenetére
A magyar kézművesek is ilyenek. A jászdózsai dupla köleses fesztiválon 700, Jászdózsán 250. A békésszentandrásiak szintén hasonlóan árazódnak a főzde sörözőjében.
-
Dilikutya
félisten
válasz
JackFeryll #10836 üzenetére
Én csak üvegesen kóstoltam eddig, ízlett. Eleve kevés vörös sört ismerek, magyart-külföldit vegyesen. Palóc, Orgoványi van vörös, meg gondolom a menőbb főzdéknek is akad még, én csak ezeket kóstoltam hazait. Auchanban láttam cseh vörös sört is, egyszer megkóstolom, 400-500 körül van. Meg ugye a Killkenny.
-
NoLF
veterán
válasz
JackFeryll #10834 üzenetére
Mit ad?
-
somasz
addikt
válasz
JackFeryll #10799 üzenetére
Nálunk jó szerivel csak én dolgozom huzamosabb ideje, ezért a problémázás. Én az Élesztőbe vagy a Jónásba mennék szívem szerint...
-
somasz
addikt
válasz
JackFeryll #10795 üzenetére
Jaja, de 8-8:30 után már mindegy ilyenkor. Hidegben meg úgyis kizárt a terasz. De mint már írtam, pénzkérdés miatt elvetve.
EQMontoya: amikor legutóbb voltam, nem volt.
A fóti pils 290-ért van a BC-nél, az alá nem tud menni senki szerintem. A többi is jó áron van kb. -
válasz
JackFeryll #10690 üzenetére
Nem biztos, hogy üveges kiszerelésben is lesz, de a jövő hét végére eltolt Főzdefeszten csapra vernek belőle Tomiék.
-
EQMontoya
veterán
válasz
JackFeryll #10690 üzenetére
Hopfanatic pubban esélyes, Oktogontol nem messze van, érdemes rájuk csörögni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest