Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nyugodj békében, Integra!
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz JackFeryll #10690 üzenetére
Hopfanatic pubban esélyes, Oktogontol nem messze van, érdemes rájuk csörögni.
Same rules apply!
-
tag
válasz JackFeryll #10690 üzenetére
Nem biztos, hogy üveges kiszerelésben is lesz, de a jövő hét végére eltolt Főzdefeszten csapra vernek belőle Tomiék.
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
somasz
addikt
válasz JackFeryll #10795 üzenetére
Jaja, de 8-8:30 után már mindegy ilyenkor. Hidegben meg úgyis kizárt a terasz. De mint már írtam, pénzkérdés miatt elvetve.
EQMontoya: amikor legutóbb voltam, nem volt.
A fóti pils 290-ért van a BC-nél, az alá nem tud menni senki szerintem. A többi is jó áron van kb.[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
addikt
válasz JackFeryll #10799 üzenetére
Nálunk jó szerivel csak én dolgozom huzamosabb ideje, ezért a problémázás. Én az Élesztőbe vagy a Jónásba mennék szívem szerint...
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
NoLF
veterán
válasz JackFeryll #10834 üzenetére
Mit ad?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Dilikutya
félisten
válasz JackFeryll #10836 üzenetére
Én csak üvegesen kóstoltam eddig, ízlett. Eleve kevés vörös sört ismerek, magyart-külföldit vegyesen. Palóc, Orgoványi van vörös, meg gondolom a menőbb főzdéknek is akad még, én csak ezeket kóstoltam hazait. Auchanban láttam cseh vörös sört is, egyszer megkóstolom, 400-500 körül van. Meg ugye a Killkenny.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz JackFeryll #10893 üzenetére
A magyar kézművesek is ilyenek. A jászdózsai dupla köleses fesztiválon 700, Jászdózsán 250. A békésszentandrásiak szintén hasonlóan árazódnak a főzde sörözőjében.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
jookomak
őstag
válasz JackFeryll #10893 üzenetére
Szállítás, más nagyker, jövedéki adó, nagyobb áfakulcs, kisebb példányszám.
-
jookomak
őstag
válasz JackFeryll #10907 üzenetére
Viccelsz? Holnap lesz a legjobb nap!
Amúgy a negyedik után kezd jó lenni a dreher hidegkomlós. -
looser
addikt
válasz JackFeryll #10922 üzenetére
Az elején még nem ment, azóta megkedveltem :-)
Változunk :-)(de a sóska-, tök- és finomfőzeléket gyerekkorom óta utálom :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
EQMontoya
veterán
-
jookomak
őstag
válasz JackFeryll #10998 üzenetére
Legenda pub még a nagykörúton túl van, szóval nem éppen a Deáknál. Csakajósör 10 perc séta. Marionett közel van, Élesztő style. Neked csak Dezső, csupor, legfelsőbb beeróság, mind-mind viszonylag közel van.
-
jookomak
őstag
válasz JackFeryll #11097 üzenetére
Kint igen, itthon nem. Van vele valami, hivatalosan nincs bevallva sehol, de szerintem nem ugyanaz megy exportra, mint amit megtartanak maguknak a csehek.
-
looser
addikt
válasz JackFeryll #11097 üzenetére
Hasonló árban a Staropramen Granát és Unfiltered ill. a Lidl-ben kapható Argus Majestic is jó sörök, de a PU is szuper szerintem, gyakran iszom :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Jhonny06
veterán
válasz JackFeryll #11681 üzenetére
Azóta már 2X kibővítették, elég sok ülőhely van. Ennek ellenére érdemes nem 7-8 körül odaérkezni, főleg nyári estéken, ilyenkor már necces ülőhelyet találni. Meg van az általuk üzemeltetett Hopaholic (Akácfa utca), itt sokkal több hely van, de ugyanolyan jó sörök (kevesebb üveges, de csapon több).
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
-
Jhonny06
veterán
válasz JackFeryll #11975 üzenetére
BrewDog Christmas Paradox 2012
-
proci985
MODERÁTOR
válasz JackFeryll #11975 üzenetére
Cuvée van de Kleizer Blauwból van még két üvegjük (tetejében 09esből!), ha szereti a belgákat ez remek.
az evil twin even more jesusa se tunik rossznak, igaz toluk csak masfajta Imperialt kostoltam eddig.
Vagy maradnak a Brewdogok.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Okos Otthon / Smart Home
- Videó stream letöltése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest