Hirdetés
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz
[CsuCsu] #15700 üzenetére
9 fontért veszem a helyi tescoban a 8*0,33 punk ipa-t. Kisboltban 2,50 alatt mindig van sierra nevada pale ale. Ezekhez képest mocskos drágák a magyar csúcs kézművesek, és nem biztos, hogy jók.
El se dicsekedtem még, legutóbbi rendelésem (merthogy ugye nyár van), 6 imp stout, és egy iipa.
founders cbs
founders kbs (x2)
omnipollo noa
omnipollo nebukanozodoror
mikkeller beer geek brunch
de molen hel & verdomenisEddig a kbs-t és az omnipollokat szűrtem be. Kbs szenzációs, sokkal jobban az én stílusom, mint a noa. Az már egyszerűen túl sok. Nebuchadnezzar most jobban ízlett, mint anno, pedig nem vagyok egy óriási iipa/dipa fan. San diego beer geek-re majd holnap kerül sor, némi bacon és tojás társaságában, természetesen bruncs időtájt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest