Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Valami olyasmi, ha csinálod szerintem kialakul hogyan használd a funkciókat, nálam is mindig menet közben jövök rá, keresem meg youtubon a megoldást. Szinte mindent meg lehet találni, csak a megfelelő szavakat kell jól eltalálni.
A Vegas nem tudja rendesen megcsinálni a hangot? Szerintem tud több csatornásat. Eddig csak sztereóval foglalkoztam, erre nem mentem rá. Két csatornánál ha kell a minőség simán nyomnám a wavot az csak 1.2mbps, pláne ha azt még utómunkáznám. De 5-nél is 3mbps a tömörítetlen 44,1/16bit. Ha 48khz akkor persze azon ne változtass.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest