Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Az a fuji zoom obi nagyon állat, számomra is vonzó gondolat. Nagyon jó kombónak hangzik a fuji + fényerős zoom obi. Csak a sony megint olyan dolgokat hoz fel mint pd + cd af gyorsan dolgozva, meg a videóban sajnos nem tud vele konkurálni a fuji (miért????).
Az most ki fog derülni, hogy azok az éhes szájak valóban vevők voltak, akik tényleg akár holnap leszurkolnak 1000 usd-t egy gépért, vagy csak elméleti vágyakozók? Nem tudom megválaszolni.
A sonysoknál is sokszor lesek, hogy mennyien ujjonganak a sok ezer usd-s cuccok bejelentésének (minek, ha látókörömön kívül van, pl rx1 kit érdekel nem nekem szól), de szerintem azoknak jó ha 5%-a, aki komolyan is gondolja és valóban venne annyiért gépet.Mindenesetre ez a gép gép most jól egymásra talált, lehetne belőle egy kis árverseny.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Minolta objektívek
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest