- Asszociációs játék. :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pörkölt, sós földimogyoró
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
válasz oxide83 #36888 üzenetére
Sajnos én nem tudok neked válaszolni, de kérdésem annál több lenne.
Ugyan ilyen tv-t szeretnék de csak 49"-ba. Az érdekelne, hogy FHD 1080p videónál éreztél e akadozást vagy olyat hogy nem folyamatos a mozgás, darabos. Félek hogy az 50hz (nativ) kevés lesz és zavarni fog.
Tudom itt szokás mindenre azzal válaszolni hogy ki kell próbálni a boltba ami igaz és jó tanács, de nekem erre nincs a héten lehetőségem és a BF közeleg.
Régebbi 8-as XD (tavalyi) modellnél megfigyeltem anno ezt a darabos lejátszást és reménykedek, hogy azóta történt előre lépés."Bedugtam a pendrive-ot, fel is ismerte a TV de utána ha újra megakartam nyitni a pendrive mappáját már sehol sem találtam hol lehet belépni. Gondolom valahol belehet lépni a pendrive mappájába, de hol is ?"
-Az XD-s modellnél én sem találtam meg először, de az alkalmazások között lapozgatva a beépített gyári lejátszónál be tudtam lépni újra. Érdekes volt hogy ha viszonylag nagy méretű (1TB) külső meghajtót csatlakoztattam a tv-hez elég sokáig gondolkozott a készülék. A Sonyi promóter szerint ezt csak az első alkalommal teszi a készülék és valami inicializációnak nevezte. Ez más gyártó készülékeinél nem fordult elő és azonnal lejátszotta a videókat. Ezzel persze még együtt lehet élni.
Eddig ami tv-t láttam a Sony képe tetszik torony magasan a legjobban (ebben az árkategóriában) de sajnos még tele vagyok kétellyel mert néha elég körülményes tud lenni a menü rendszere és az android. Valahogy kényelmesebb a webOS.3.5- de az LG képe ..... nagyon nem tetszik.
Előre is köszi a választ és minden ami véleményed és észrevételed van a 8005-el kapcsolatban szívesen olvasom.
[ Szerkesztve ]
-
EVL2
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett a SONY KD-49XE8005BAEP.
Vacillálok a megvásárlásán mert igaz, hogy most akciós 264 ezerért a MM áruházába, de nem vagyok benne biztos hogy ez tényleg jó ár érte.
Szerintetek ár érték arányban ennyiért jó készüléknek számít a SONY KD-49XE8005BAEP vagy inkább másik modellt ajánlanátok, vagy várjak még hátha olcsóbb lesz?
Mennyire tudjátok ezt a készüléket ajánlani? Valakinek esetleg saját élménye van e vele?
Androidos készülék révén gondolom nem okoz neki gondot szinte semmilyen formátum lejátszása PL: MKV....
Média tartalmak lejátszásában ha jól tudom régebben elég válogatósak voltak a Sony-ik. Remélem ez mára már változott.ui: Elnézést a banális és kissé naiv kérdéseimért. Előre is köszi ha válaszoltok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest