Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy Sony KD-55XF8596-as tévénk. Szeretnénk a szélesvásznú filmeket is teljes képernyőn nézni. Van a TV-n valahol olyan funkció, hogy teljesen kitöltse a film a képernyőt?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sony KD-55XF7596 típusú készülékünk van. Egy éve vettük, most állandóan frissíteni akar a TV. Érdemes frissíteni vagy inkább kerüljük?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sony KD55XF7596-os tévére szeretném felrakni az Android 8-as verzióját. Használja már valaki ezen a tévén az android ezen verzióját? Érdemes feltelepíteni? Lassulástól és egyéb hibáktól tartok.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz Luissimo #50864 üzenetére
A beállításokban kikapcsolható a automatikus frissítés, így nem zaklat vele. A kérdésem nem erre irányult, hanem arra, hogy Android 7-hez képest a 8-assal javult-e valamit az oprendszer? Szívesen feltenném az új verziót.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen televiziot Sony KD55XF9005 a Media Markt-nal, mert most akciosan eleg jo aron lehetett hozzajutni.
Kerdesem az lenne, mire figyeljek az atvetelnel? Gondolom ha bontottat akcioznanak, arra fehivnak a figyelmem.
-
Aaron14
őstag
válasz stickermajom #52525 üzenetére
Ez a +3 év mennyibe kerül?
-
Aaron14
őstag
válasz chakany #52539 üzenetére
Hasonló lehet, mint az XF7596-os sorozatnak? Mert akkor be kell szereznem egy külső hangforrást. :-D
Egyébként mindegy, hogy Sony boltból vagy Media Markt-ból hozom el a TV-t?
[ Szerkesztve ]
-
-
Aaron14
őstag
Koszi! Meg egy kerdes, hogy ti biztositast is kotottetek esetleg a tevetekre? En nem kertem, mert harom evig 25.000 Ft lett volna garanciakiterjesztessel egyutt, de ennyibol 5 evre ki tudom boviteni a garanciat a Sony-nal egy even belul. Talan az egy jobb dontes, nem?
Illetve a labakat mikor becsavaroztam, nem kellett olyan sokat huzni rajta es egy picit jobbra balra tudtam mozgatni azutan is, miutan teljesen meghuztam a csavarokat. Ez normalis?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz stickermajom #52548 üzenetére
Ezt nem tudom. Media Markt hivatalos forgalmazo vagy ez nem szamit?
-
Aaron14
őstag
TCL 65C715-ről váltottam Sony KD55-XF9005-re. Zongorázni lehet a minőségbeli különbséget. Tudom, nem egy kategória, de bennem is felmerült a kérdés, hogy a méret vagy a minőség fontosabb.
Most Android 7.0 van rajta. Érdemes frissíteni?
-
Aaron14
őstag
Nem tudom, ez volt-e már, de nekem valóban segített helyretenni a TV sebességét.
[link][ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Van Dolby Vision Android 7 alatt is, közben megnéztem, viszont iszonyat ocsmány. Olyan kb. mint a HDR egy IPS paneles tévén. Nem értem, miért erőltetik ezeket a megoldásokat olyan tévéken, ami alapjáraton képtelen ízlésesen megjeleníteni őket.
Akinek XF9005-ös tévéje van, milyen beállításokal használjátok?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz stickermajom #52639 üzenetére
Nekem totál fakó volt a kép Netflixen.
-
Aaron14
őstag
válasz sancika007 #52665 üzenetére
Hol vasaroltad?
-
Aaron14
őstag
válasz sancika007 #52667 üzenetére
Akkor best buy! Ha ez a méret kell, akkor meg főleg!
-
Aaron14
őstag
Sony KD-55XF9005 TV-hez szerintetek megfelelő ez a fali konzol? [link] Ez az első tévém, így minden új, abszolút nem vagyok benne jártas.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aaron14
őstag
válasz Csabi1984 #52715 üzenetére
Nekem is ilyen van, 55-os meretben es en meg vagyok elegedve vele. Igaz egy hete van meg kb, igy hosszutavu tapasztalatom nincs vele. Ezt a hibat olvastam par helyen mar, amit fentebb a kollega is irt, de ez meg nem egyenlo a szeria hibaval. Az is lehet, egy szerencsetlen anomalia, ami csak bizonyos helyzetekben jon elo es egyebkent orvosolhato.
-
Aaron14
őstag
válasz Piftuka #52732 üzenetére
Ugyan nem TV, de en pl. nem tudtam elviselni iPhone-on azt, hogy a kijelzo felso resze hidegebb tonusu, az alja pedig melegebb tonusu. Nagyon zavart az is, ahogy scroll-ozas kozben olyan erzesem volt, mintha szaggatott volna a kep es a tul nagy kontrasztot se viseltem tul jol. Le is csereltem egy normal LCD-s iPhone-ra. Persze ez mas felhasznalasi terulet, de ezek a hibak gondolom a teveknel is megjelennek.
-
Aaron14
őstag
válasz szaszapi #52744 üzenetére
Te Android 8-cal használod vagy még Android 7-tel? Nekem még a 7-es szoftver van rajta és gondolkozom, hogy feltegyem-e a 8-at. Nem igazán merem, mert ugye nem lehet downgrade-elni és egyébként maximálisan meg vagyok elégedve a készülékkel.
-
Aaron14
őstag
-
Aaron14
őstag
válasz nightshadow #52782 üzenetére
Nekem XF9005 van, de sajnos a feliratos filmeknél néha zavaró a blooming. Ezzel lehet valamit csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz ginola #52788 üzenetére
Fekete hátteret raktam mögé, így megszűnt a blooming, persze a Dolby Vision filmeknél ugyanúgy megvan továbbra is. Valahogy mikor Dolby Vision-re vált a TV sokkal gyengébb képet ad. Ennek nem pont az lenne a lényege, hogy szebb legyen a kép? Nem értem.
-
Aaron14
őstag
-
Aaron14
őstag
válasz troll81 #52802 üzenetére
Koszi! Neked is Joshi!
Dolby Vision-nel kapcsolatban talaltam egy YouTube videot. Ezt holnap ki fogom probalni, bar azt gondolom, ha az X-tended Dynamic Range beallitast kimaxolom, akkor a blooming sajnos megint nagyon szembetuno lesz.
Erdekes egyebkent, hogy az X930E Edge Lit es megis jobb rajta a Local Dimming, mint a Direct Led-es XF9005-on.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Bocsánat. Szóval a videó lényege, hogy a feltöltő elég sokat foglalkozott a Dolby Vision kérdéssel, mert nem volt megelégedve a gyári beállításokkal. Ezeket osztja meg. Neki X930E készüléke van, de véleménye szerint XF9005-ön is úgyszint jól működik és van update-elt verziója is a beállításainak. A kommentek alatt sokan megköszönik neki, hogy megosztotta, hiszen a fakó, élettelen és kontrasztvesztett Dolby Vision képből egy sokkal jobbat sikerült kihozniuk.
Engem egyébként ez az egész Dolby Vision hidegen hagy és legszívesebben kikapcsolnám, de sajnos nem lehet.
-
Aaron14
őstag
válasz Quqesz #52807 üzenetére
Hat szerintem eleg veszelyes igy. En mar egyik hazbol a masikba is a dobozaban vittem, pedig a ket haz egy telken talalhato. Veletlen megbotlasz vagy elesel. A doboz ilyenkor meg megvedheti, de ha nincs semmi korulotte, eleg nagy a serules kockazata. En keresnek a helyedben hozza dobozt vagy valamivel megprobalnam jol korbecsomagolni, de az is kevesbe fogja vedeni, mint a gyari csomagolasa.
-
Aaron14
őstag
válasz rainman72 #52815 üzenetére
Szerintem XH alatt nem ezt a tipust, hanem az XH9505-ot ertette a kollega, ami mar tartalmazza az X-Wide Angle technologiat. Az mar mas kerdes, hogy sajnos a blooming ugyanugy erosodik elvileg (ha nem kozeprol nezzuk) mint az elozo modelleknel, hiaba a plusz reteg a kijelzon. Ehhez a panelnek alapbol sokkal jobb kontrasztot kellene tudnia, de pl. ebben gyengebb, mint az XF.
-
Aaron14
őstag
Nagy nehezen rávettem magam és feldobtam az Android 8-at. Sokkal reszponzívabb lett a tévé és végre a Dolby Vision is jó lett! Most szeretnék Ambilightot telepíteni a tévé mögé. Csinált már valaki hasonlót?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sony XF9005-nél mitől lehet, hogy a pendrive-ot alig ismeri fel? Van, mikor sikerül müködésre bírnom, de elég hektikus.
-
Aaron14
őstag
[Ilyennel] találkozott-e már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest