Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz DriftD1GP #15027 üzenetére
A problémád az, hogy a te házimozid nem tudja az ARC funkciót (a tv igen). A házimozid HDMI-n csak kifelé küld küld jelet visszafelé fogadni nem képes. A megoldás az lenne, hogy a tv-ből viszed ki optikán a jelet az erősítőbe, és a tv-hez HDMI-vel csatlakoztatod az erősítőt is és a PS3-at is.
-
dh66e
veterán
válasz DriftD1GP #15237 üzenetére
Eddig még nem rontott el semmit sem nem is tudom talán ez a harmadik frissítés karácsony óta,igaz javulást sem tapasztaltam,pedig biztos reszelgetik a rendszert.
A kiadott frissítések több modellhez is jók így általánosan nem lehet amúgy sem kijelenteni hogy miben lett jobb.A sony oldalán nagyon szűkszavúan tesznek utalást arra hogy javítva van ez az.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz DriftD1GP #15264 üzenetére
Nekem össze van kötve HDMI kábelen keresztül a szgéppel. Ha gépezek (és a tévé ki van kapcsolva) naponta legalább kétszer hallom a szgép hangszóróján az eszköz leválasztás és csatlakoztatás hangját. Ergo valamit tényleg matat a tévé még kikapcsolt állapotban is.
Ja és tök mindegy, hogy melyik HDMI bemenetre kötöm. Mindegyikkel csinálja.Szerk: Nekem mondjuk a WI-FI állandóan be van kapcsolva. A frissítéseket kilőttem. Lehet amiatt éberkedik itt nekem...
[ Szerkesztve ]
-
Aethel
aktív tag
válasz DriftD1GP #15550 üzenetére
Akkor marad ez az UMS, amiket találtam az vagy fizetős volt vagy még gányabb mint a windows-é.
Dave™ : Már feladtam, ha laggos akkor sok mindenre úgysem tudnám használni. Csatlakozáshoz úgyis fel kell nyitnom a laptopot, akkor meg már azon leböngészem a reggeli adagot. Azért köszönöm!
Viszont a wifivel még mindig gondom van. Ha egyszer csatlakozik, egy darabig megy jól, aztán egyszer csak azt írja hogy nincs kapcsolat. Megnézem a beállításoknál, azt írja hogy csatlakoztatva van a wifihez, erős jelerősség, de nincs IP címe. Vagyis van: 0.0.0.0
Ki kell kapcsolnom a wifi-t, majd újra be és akkor manuálisan újracsatlakozni. Akkor megy megint egy darabig. Be és ki kapcsolásnál ugyanez.
Olyan elképzelhető hogy a router és a TV nem szeretik egymást? Mondtam hogy kipróbálom egy másik routerrel, de az meg halott mint utóbb kiderült. Viszont a mostani router hibátlanul megy mindennel, teló-laptop-tablet-PC.
Nem lehet valahogy a tévének fix IP-t adni? -
dh66e
veterán
válasz DriftD1GP #16293 üzenetére
"Szóval kb semmire nem jó hogy le lehet menteni a sorrendet."
Azért ez ritkán fordult elő,most például. a közszolgálatiakat át kellett rakni előlre minden szolgáltatónak kormányrendelet alapján.Diginél elől voltak így csak az új csatornák érkezésekor kell hozzányűlni ilyenkor meg tök jó a lementett lista. -
-
SzlobiG
félisten
válasz DriftD1GP #17980 üzenetére
Valszeg a pc-vel lesz baj mert plex-el se jó.
Viszont ums esetén ha simán indítom a filmet, akkor nem tudok se hangot, se feliratot választani. Ha a "not transcoded" verziót indítom, akkor lehet, de meg áll már 1 perc után.
Még tesztelem, de elvileg ha a transkódolt verziót indítom, akkor nem áll meg tehát dekódolja, de így hogyan tudok hangot és feliratot változtatni?
PC biztos bírja 3770k csúnya lenne ha kevés lenne. Alig használja a cpu-t monitoroztam.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz DriftD1GP #17980 üzenetére
Csak akkor konvertálja ha az fogadó eszköz nem képes lejátszani.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
PpenoO
őstag
-
Tegla80
addikt
válasz DriftD1GP #32865 üzenetére
Lehet hulyeseg,de ha van rajta hdd akkor huzd le es nelkule probald.(volt film amit a hdd-re rakva ezt jatszotta mig le nem szedtuk.)
Ha kabeles a net rajta azt is huzd le mig wifi eseten router kikapcs a teszt alatt...(hatha csak valamilyen netes alkalmazas bugja miatt nem tud akarmit elvegezni es azert indul ujra.)
Amugy a napokban jott egy uj frissites "b"-re igy lehet azt szedte be az ejjel es attol szenved,mint a droidosok. (korbe kene nezni a neten,h van e mas is vagy nalad ez egyedi...)
Nekem is ilyen van,de regebbi fw es off az auto frissites igy csak itt olvastam,h jott uj.Szerk:
"tv hiba topik", esetleg itt is kerdezz ra,h a szakik mit mondanak.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz DriftD1GP #32872 üzenetére
Nah akkor az elso megerzesem volt a nyero,de ne aggodj mert annyira nem xar meg az a hdd.Nekem van olyan ami mar piros ledesre is nyomta a tv-t.(amit nem is csodalok mert az mar tenyleg kuka,de azert raprobaltam,h latja e esetleg. )
Kornel
Sztem az nem kivitelezheto,de letezik olyan router ami megoldja ezt es azt a tv-vel meg elered.....asszem az asus-ok kozul van olyan ami gyari fw-el is tud ilyet igy mokolnod sem kell cfw-t rajuk,mint pl tp-link eseten.(ezen reszet csak olvasom a topikoknak ha epp bele futok igy nagy tudasom nincs benne igy csak megemlitettem,h merre indulj el esetleg.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
hegylako01
tag
válasz DriftD1GP #62412 üzenetére
1. Az Androidos tvk soha nincsenek kikapcsolva. Olyan, mint a telefon csak alvóban van, de akkor is megy a háttérben (pl alkalmazásokat frissít, frissíti az epgt)
2. Ez egy Eu-s szabályozás miatt van. Nem lehet kikapcsolni.
3. Ha a Home gombot nyomod meg akkor mindig a tv főképernyőre jön elő. Ha jól emlékszem az XH90 távvezérlőnén is van "TV" gomb, oda bármelyik bement beállítható az a HDMI port is ahova a PS4-et dugtad.
-
wrathchild
tag
válasz DriftD1GP #62412 üzenetére
2.:
Üdv! Nekem kb. 1 hete megszűnt, nem tudom, egy automatikusan letöltött frissítés miatt, vagy miért, de ami apró dolog a Sony-nak, hatalmas boldogság az emberiségnek... (55A8)
Gondolom többen panaszkodtak, hogy teljesen értelmetlen figyelmeztetés, viszont idegesítő volt. Ezek szerint orvosolják! -
Joshi
titán
válasz DriftD1GP #62441 üzenetére
Ez kb olyan, mintha vennék egy 2-3x drágább lejátszót. Magyarul, ha vennék egy X96 Max Plus helyett egy kétszer annyiba kerülő kütyüt. Most akkor mi értelme van beszélni a fogyasztásról? De mondok mást. Én egy Oppo 203 lejátszót használok, ott most milyen érveket hozzak fel, hogy ne tűnjek hülyének?
ui.: azt már nem is mondom, amikor Faterom megtudta hogy 1 milláért vettem tévét, meg a másik 1 milla az e-bike. Ezek olyan dolgok, hogy nem lehet megmagyarázni. Valakit zavar, hogy a készüléke standby fogyaszt ~10W-ot, amúgy meg étterembe elkölt havonta 100ezreket.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz DriftD1GP #63320 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy megosztottad! Sajnálom, hogy így jártál!
Pár kérdés felmerült bennem:
- Milyen típusú készülékre telepítetted?
- Telepítés előtt alkalmaztál "gyári visszaállítást"?
- Online a tévével töltötted le, és telepítetted fel a frissítést, vagy számítógépről letöltve, és USB kulcsról történt a telepítés?"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest