-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrathchild
tag
válasz Piftuka #62620 üzenetére
Üdv! Nem okoskodásból, csak észrevétel:
nemrég nagyon sokat nézegettem a LED/OLED Sony-kat, meg nem mondom mik voltak már az érvek (blooming miatt és saját szemmel Központi szalonos hasonlítás miatt végül nem a 65XH9505 jött), de az A8G-nél jobb az A8 (egyes piacokon A8H). W809C után jött.
Nagyon nem bántam meg!!!
Még jobb a mozgásmegjelenítése (!!!), több szín, azok még kicsit kontrasztosabbak,
a fekete meg ugye....
és ez ugyan valószínűleg sokaknak nem számít (nekem sem), kiváló hang.
Amikor véletlen átkapcsoltam TV hangszóróra egy Youtube reklámot, asszem a Drive című filmét, úgy dübörgött benne egy Mustang, hogy akartam még egy kis kakaót adni a házimozinak és akkor tűnt fel, hogy ki van kapcsolva.... Picit nyilván ez túlzó, de TV-hez képest brutál basszusa és hangminősége van.
Nem tudom mekkorát zuhannak be az árak idővel, de nekem, amíg figyelgettem, úgy tűnt, hogy a 2021-es szériák elszállt áron jöttek és nem feltétlen adnak jobb élményt.
Egy XH95 vagy A8 szerintem nem rossz vétel.
(HDMI 2.1-et leszámítva, aki PS5-tel együtt vett ezekből, az járt legjobban, mert az 5 év gari kifutása előtt válthat újabbra, ha akar és akkor már talán nem kell sokat várnia a HDMI 2.1 funkciókra..... )
Tényleg csupán kíváncsiságból kérdezem, 2015-16 körül mennyiért vetted a W809-et?... -
salapp
addikt
válasz Piftuka #62620 üzenetére
Neked most lesz utalványod (nem az idei cuccok jövő évi kifutó időszaka alatt), ráadásul kötött, hogy MM-ben használhatod fel. Azért egy 55-ös Sony OLED-ért nem sok az a píz, hidd el. És eleve 220K már meglesz belőle. 65XH9505 sem lenne lenne annyira jó áron, és jelenleg úgy látom, ki is futott MM-ben. W8 etalon, ha nem lenne utalványod, simán mondanám, hogy nézesd meg, mennyi lenne javíttatni. (biztosítózás esetén értem, hogy egyszerűbb nekik gazdasági totálkárra venni).
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest